מה איתי?

מה איתי?

שלום לאחרונה ורק לאחרונה אני מרגיש א- מיני ... אז יש לי שאלות בסגנון האם זה יכול גם להגיע בתקופות? אבל קודם אני אספר למה אני מרגיש ככה .. מגיל מאוד צעיר אני יודע שאני נמשך לגברים .. וכבר יצא לי להתאהב כמה פעמים בגברים והיו לי פנטזיות בקיצר הייתה משיכה מאוד חזקה .. עכשיו התחלתי להכיר אנשים במצב שלי שנימשכים לגברים ותמיד שאני מגיע לשלב הזה שבו אני יודע הנה אמורים עכשיו להתנשק וזה .. הופה אני נרתע ולא רוצה .. אני לא ידע אם זה נובע ממניע כמו פחד וחרדה שיש לי כי די השלמתי עם עצמי בקטע הזה גם יצאתי בפני כמה אנשים קרובים כבר מהארון.. ופתאום אני עכשיו בכלל לא בטוח שאני הומו אני די מבולבל כאילו מישהו בה והנמיך את המשיכה שלי לגברים... אז השאלות שלי: -מה אתם מרגישים אם יצא לכם (לחלק מכם כן יצא מתישהו נראה לי) להגיע למצב אינטימי אם עוד מישהו/מישהי.. ? -ונגיד שעכשיו אני אקבע שאני א-סקסואל ופתאום אותו מישהו אכזרי מגביר שוב את היצר? .. זה ממש הפתיע אותי הגילוי הזה .. כי היה לי תמיד הכל ברור .. אבל עכשיו לא יודע אני לא רואה את עצמי חי עם עוד מישהו או שכן .. בקיצר מבלבל ואני לא יודע מה אני רוצה או לא רוצה ... ומה אני גד דאמט... ?? חח א-סקסואליות זה לא דבר רע אני יודע פשוט נראה לי אפילו יותר קשה מלהיות הומו ... אתם כאן אחלה קבוצה עברתי על חלק מהדברים .. אבל עדיין לא יודע אם זה זה .. -האם אתם/ן פעם חוויתם ממש רגשת עזים כלפי מישהו ורציתם/ן סקס איתו ? עוד דבר חשוב הסיטואציות המניות שנרתעתי מהן היו לא אם האנשים ש"נדלקתי" עליהם.. אבל בכל זאת הם היו גברים (סוג של חח)..

gabriel1349

New member
נראה לי פספסת את הנקודות החשובות כאן

א-מיני/ אסקסואל זה בדיוק אדם שאין לו תקופות. הוא לא נמשך מינית לאף אחד בשום שלב בחייו. רגשות ותחושות עזות ליצור קשר עם מישהו או מישהי יש, אך בלי מגע מיני (מלא הכוונה). לכמה מאיתנו קשה להיות שונים בחברה מינית ולכמה לא קשה, לומדים להסתדר ולהשלים עם מה שיש
אם פעם חשת משיכה מינית אל מישהו , סביר מאוד להניח שכרגע אתה בתקופה שלא בא לך וזה יעבור . אם אתה מוצא את עצמך תקופה ארוכה לא מוצא בזה עיניין ואתה חושב שאולי זה כתוצאה מחרדות או משהו לא ברור אחר, כדאי יהיה לפנות לטיפול או לפחות לבדוק חוות דעת של מישהו בתחום. בכל אופן, גם הומוסקסואל - אדם הנמשך מינית לגברים , לא אומר שאתה אמור להמשך לכל גבר. גם סטרייטים לא נמשכים מינית לכל אישה. אני חושב שאתה יכול לענות לעצמך הכי טוב- אם משיכה מינית אצלך באה יחד עם "הדלקות" או לא.

ברוך הבא../images/Emo135.gif

הא-מיניות כפי שאנחנו מגדירים אותה לא באה בתקופות. יש הגדרה רפואית יותר רחבה, אבל היא מדברת על משהו אחר ממה שאנחנו מדברים. לא יצא לי להגיע למצב אינטימי, ולכן אין לי מה להשיב לשאלות האלה, אבל אני מניחה שארגיש נבוכה או שלא ארגיש דבר. בקשר להגדרת הא-סקסואל, אם תתחיל להמשך מינית, תדע שכנראה ההגדרה שלך כא-סקסואל מלכתחילה לא היתה נכונה. לא נורא, אז תשנה את ההגדרה שלך. בכל מקרה, אל תסתכל על הגברת היצר בתור פעולה אכזרית, אם יש לך יצר תהנה איתו, אם אין לך תהנה בלעדיו. בכל מקרה, אין לחץ להגדיר את עצמך כאן ועכשיו, אתה יכול להגיד שאתה מתלבט ולחכות עד שתבין איזו הגדרה מתלבשת עליך נכון. שים לב, אגב, שא-מיניים בהחלט יכולים לחיות עם אחרים ולהרגיש טוב עם עצמם. לא יבוא להם לשכב איתם, אבל משאר הבחינות הקשר דומה לכל קשר אחר. מי שחווה רגשות מיניים כלפי מישהו ורצה סקס איתו בדרך כלל לא יגדיר עצמו כאסקסואל.

חח אממ תודה..

על התגבות ... וכן אני לא יודע אם אני ממש א מיני כי כן יש משיכה לבני המין שלי אבל לא יודע ממש כשהגעתי לנקודה שבה צריך כאילו לפעול.. אני הייתי משותק לא חשבתי על כלום... לא היה לי נוח ... אבל חשבתי שאולי אני פתאום יכול לגלותת שאני כן א מיני... זה כמו שיש אנשים שפעם נימשכו לנשים ואז מגלים שהם בעצם נימשכים לגברים אותו דבר יכול לקרות גם פה ... יצא לי לחשוב על זה ופיתחתי לי תאוריה מגניבה .. כמו שיש את הסקלה כזאת שמדרגת את המשיכה שלך בין נשים לגברים .. אז יש עוד סקלה לגבי המשיכה המינית שלך באיזו דרגה אתה נמשך ... יש כאל שלא יכולים לשלוט ביצרים שלהם ויש כאלה שאין להם יצר.. ויש כאלה שבאמע יש כל מיני וריציות .. עכשיו אני גם לא יודע מה אני ... יש מישהו שאני "דלוק" עליו כן .. אבל אם כל מה שבילבל אותי כאילו יותר קשה לי לדמיין אותי איתו במצבים אינטימיים .. לאיו דווקא בגלל דחייה .. אבל לפי מה שהבנתי אני יכול ל"הידלק" על בן אדם רק ריגשית ? זה לא תמיד חייב לבוא ביחד .. בקיצר מבלבל... חח אני עוד צעיר ויש לי מספיק זמן להבין מה אני .. מקווה שאני אמצא את האחד .. ובנוגע למין אממ אני אשתדל למצוא איפה אני שייך בסקלה הזאת.. אז שיהיה יום טוב אשתדל לקפוץ לבקר מידי פעם .. אתם אחלה קהילה !!

Limbonic Art

New member
הייתי אומרת

שהבילבול שלך נובע בין היתר בשל גילך הצעיר
18 לפי מה שרשום אצלך בפרופיל
מוזמן לבקר תמיד

למעלה