מה איתכם חברים....?דוד סוקי התגעגע אליכם

מה איתכם חברים....?דוד סוקי התגעגע אליכם

דוד סוקי התגעגע אליכם

לי הזוגיות עושה ממש טוב
איך איתכם, יש משהו על הפרק...?

TopSound

New member

עדיין לא התחתנתי....

אבל אם היא תשחק את הקלפים שלה נכון....
אנד לוקס לייק שיז גיבין איט הר בסט שוט !
&nbsp
אני מחזיק לה אצבעות

צלשלספק

New member
אתם גרים ביחד?

המלצה ממני. כשיגיע הזמן, קודם את זה (לגור ביחד, לתקופה כלשהי) ורק אחר כך ובהנחה שאתם מסתדרים תחת אותה קורת גג ועם כל ההרגלים שלה ושלך וכל מה שמסביב (שוב, לתקופה ובהנחה שהיא האחת ואתה האחד) - טבעת.

בנתיים תתפנקו על שר הטבעות (או משחקי הכס) ביחד, אל תמהרו לשום מקום.

בהצלחה לשניכם.

צלשלספק

New member
הפוך יותר קל כשאתה בחור/ה דתי/חרדי/עתיק/ה צעיר/ה בגיל 18-22

לערך.
שלא הכיר/ה ולא ידע/ה ולא שמע/ה, ההורים - זורקים אותם לקן אחד וככה הם לומדים להכיר ולעיתים גם לאהוב (או פשוט לומדים רק להסתדר ביחד...
), גם אם הם לא מתאימים במיוחד. אבל הלחץ...הלחץ... הרי מי שלא נתפס מהר בחכתה של זו ו/או להיפך, ימצא את עצמו כסוג ב' ג' וד' ככל שהחיים עוברים להם, מיום הולדת ליום הולדת.

אצל חילונים-מסורתיים ואף דתיים ודתייות רווקים ורווקות - שהגיעו לגיל קצת יותר מאוחר מאותו ה-קשר ה-רציני ה-ראשון שעליו דיברתי (ולעיתים גם הראשון שיהיה גם האחרון, קרי - חתונה) ובגילאים שציינתי, ככותרתו של הפורום נניח, 30+. רצוי ומולץ להם בחום (ממני, ולא רק) לגור קצת ביחד לפני -במיוחד כדי שלא תתפרק החבילה אחרי.
גם ככה ענייני הגירושים (בכל המגזרים) הרקיעו שחקים. אצל החילוניים זה בולט יותר, אבל גם בשני המגזרים האחרים העלייה הייתה ליניארית, ככה שהצער הגיע לכולם.

תלוי מאיזה משקפיים אתה מסתכל על זה ומאיזה כיוון תרבותי-חברתי-דתי.

צלשלספק

New member
אנא, הבהר.

הכיצד הם פני הדברים (לפי תפיסת עולמך מן הסתם...)

בגילאי ה18-20 +

ובגילאים שהם 30+ 35+ וכד'

ידוע לך שהרוב כאן חילונים-מסורתיים עד דתיים לייט (בעצם, לא רק הרוב כאן אלא הרוב במדינה ברמה הסטטיסטית)

אין לי בעיה להבהיר דברים, רק ש...

רציתי לדעת,
אתה שם אותי להיות נציג ה"חרדים"?

פני הדברים.

לפי תפיסת התורה:
&nbsp
מידת הזהירות + לימודים.
&nbsp
(על רגל אחת)
&nbsp
כך רוב החבילות לא מתפרקות.
כך רוב החבילות מתחילות מנקי.

צלשלספק

New member
אתה מודע לכך שלא מעט גולשים כאן לא מתחילים מ"נקי"

ועברו כמה וכמה ואפילו כמה קשרים בחייהם, שזה לטוב וגם לפחות טוב.

בשורה התחתונה זה מה שזה, ובהקשר הזה, של זוג לא נקי ולא טרי,
עדיף לגור קצת ביחד לפני כדע לראות אם מסתדרים תחת אותה קורת גג. זו דעתי.

אלה שלא מתחילים "לא מנקי"

ראוי שישבו עם עצמם.
ויבינו שכדאי להתחיל התחלה חדשה - קרי. נקי.
&nbsp
עליך להבין "מגורים ביחד" - זו אשליה. זו מריחת זמן אחד של השני. מגורים יחד - זה...כמו "שותפות בעסק". זו הקצאת אנרגיות ומשאבים על...כלום, בהנחה וזה "לא מתאים"? כך, בכיף מגיעים לתוצאות כמו: נישואין מאוחרים. קושי להירפא מקשרים קודמים. קושי לצאת להתחלה חדשה. (הרשימה מתייחסת לגברים ונשים כאחד)
&nbsp
זו גם הסחת דעת מהדבר שלשמו נפגשו - לבדוק האם הם מתאימים אחד לשני. מה יותר פשוט מ...להיפגש ולשוחח. ולעיתים גם לשתוק במפגשים (בכל זאת, נרצה לדעת שה'מועמד'/ת - אדם שקול, מחושב). זה הכל.
&nbsp
להסתדר במגורים המשותפים? זה דבר שנבנה, זה לוקח זמן...וזה רצוי מאוד לעשות אחרי שמתחייבים באמת זה לזו.
&nbsp
מזכיר לי את הבדיחה ההיא על זוג חברים שנפרד כי היא לוחצת והוא מגלגל (את שפופרת משחת השיניים).
&nbsp

puma141

New member
חחחח בטוח שהיא תדע

לשחק נכון.

הג'וקר אצלה ביד........

למעלה