מה איתכם יפים שלי??? ?????
S S h A y K i New member 28/5/07 #4 הכל אשששש ../images/Emo13.gif חוץ מזה שיש מחר בגרות במתמטיקה מה איתךך?
S S h A y K i New member 28/5/07 #8 חחח אז נראה לי שאני ינסה להיות ראפרית../images/Emo122.gif כי אין מצב שאני עוברת ת'בגרות המזדיינת הזאת
חחח אז נראה לי שאני ינסה להיות ראפרית../images/Emo122.gif כי אין מצב שאני עוברת ת'בגרות המזדיינת הזאת
C chen010189 New member 28/5/07 #10 כן ניגשתי 4 פעמים לבגרות הזאת!!!!!! והשנה סוף סוף עברתי בקושי..נפתרתי מזה בדצמבר
ע עדידווווווווווש New member 28/5/07 #11 טוב אז אני מכריזה על פתיחת הקריירה החדשה שלי! ועם השירים שלי אני יכולה להצליח
S S h A y K i New member 28/5/07 #13 חחח אשכרה ../images/Emo6.gif טוב אז עדי את תחברי שירים ואני ילחין לך אותם עם הגיטרה\תופים וואטבר חחחח יאללה?
חחח אשכרה ../images/Emo6.gif טוב אז עדי את תחברי שירים ואני ילחין לך אותם עם הגיטרה\תופים וואטבר חחחח יאללה?
S S h A y K i New member 28/5/07 #15 חחח אני גאה להכריז על להקה חדשה ../images/Emo6.gif מכבי רטלין!! חחחחחחחחחחח של עדי רפאלוב ושי חמד! חחחח חחח עזבו אל תשאלו
חחח אני גאה להכריז על להקה חדשה ../images/Emo6.gif מכבי רטלין!! חחחחחחחחחחח של עדי רפאלוב ושי חמד! חחחח חחח עזבו אל תשאלו
C chen010189 New member 29/5/07 #19 ../images/Emo4.gif עם מה שאני ראיתי יש לך עתיד אולי בערוץ פלייבוי
ש שאקית New member 28/5/07 #17 חחחחחח מצויין!!!!!!!!!!!!....נזכרתי במשו אתה יודע היום נזקרתי שדקרו אותך?.. היה קצת מצחיק |מסמיק|
C chen010189 New member 29/5/07 #20 ../images/Emo12.gif הבדיחות של ה"מי מגיע יותר מהר הבייתה-צב או ארנב?" כבר לא עושות את זה אה?
ש שאקית New member 29/5/07 #22 חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נו... כי היינו באפטר השקה..(טיפה אחרי הדקירה..) וחברה שלי ביקשה ממנו שיחתום לה על הציצי אז הוא עשה ''לא מה חברה שלי תדקור אותי'' ואני בחוסר טאקט מושלם ''לא נורא אתה רגיל'' חחחחחחחחחחח כפרעליי
חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נו... כי היינו באפטר השקה..(טיפה אחרי הדקירה..) וחברה שלי ביקשה ממנו שיחתום לה על הציצי אז הוא עשה ''לא מה חברה שלי תדקור אותי'' ואני בחוסר טאקט מושלם ''לא נורא אתה רגיל'' חחחחחחחחחחח כפרעליי