מה, אי אפשר לצחוק יותר?

מה, אי אפשר לצחוק יותר?../images/Emo54.gif

אני באמת כבר לא מבינה אנשים.... יושב לידי בכיתה ילד די נחמד והכל.. ואנחנו צוחקים וזה..(הוא די מצחיקולי כזה..). ואתמול למשל- אז ילדה שיושבת מאחורינו אומרת לנו :אולי תהיו חברים?" ונחנו שנינו אמרנו "לא". היום פתאום בתחיל שיעור צרפתית ילדה מהכיתה שלי שהיא קצת חברה שלי באה ואומרת לי-" קלטתי אותך.. את דלוקה על כספי(זה השם משפחה של הילד..)" ואני אומרת לה:" לא(בקול כזה של "מה פתאום"). עכשיו יש מצב שיתחילו לספר את זה בכיתה אתם יודעים איך זה שמועות... ואני באמת לא אוהבת אותו, אוקיי הוא מצחיק והכל ונחמד אבל לא.. אני בכלל לא אוהבת אותו... ואני כל כך לא רוצה שיתחילו להגיד שאני אוהבת אותו.. כי זה ממש מעצבן. הוא מצחיק והכל, ומותר לי לצחוק איתו, אבל זה לא אומר שאני אוהבת אותו! אווף.

...

דבר ראשון, לא נכנסתי לפורום די הרבה זמן. לא הרגשתי שאני צריכה אותו כל כך.. אבל עדיין , חזרתי ואני מוכנה לעזור לכולם :] בקשר לבעיה... קורה לי דבר ממש דומה, יש לי ידיד ממש טוב ואנחנו יושבים ביחד במדעים והוא הילד הכי מצחיק בארץ! וקיצר כל הזמן אנחנו צוחקים והכל סבבה וזה.. עד שחברה שלי אמרה לי "הדר, בואי רגע" ואז היא אמרה "אני קלטתי אותך, את מאוהבת בטורנר (גם, שם משפחה שלו) " ואז צחרתי ואמרתי "לא , ממש לא הוא חמוד והכל אבל רק כידיד " וכל הזמן מציקים לי עם זה, אבל אני פשוט מתעלמת, נשארת ידידה שלו, אני לא צריכה להפסיד ידיד בגלל זה וגם את לו.. אז פשוט תשימי **** סליחה על המילה, ותהני איתו והכל לא משנה מה יגידו, את יודעת שאת לא אוהבת אותו וזה מה שחשוב :] אם תרצי לדבר על זה עוד, את יודעת איפה להשיג אותי

ט ר י ג ר

New member
אופס, ההודעה הקודמת היא מטריגר

מהדר :] פשוט נכנסתי משם משתמש אחר בטעות..

mori17

New member
גם לי זה היה....וגם בבסיס

למשל בבצפר היה לי ידיד בכיתה שתמיד האנשים בכיתה[לא סובלת אותן] היו כל הזמן את וX חברים ובלה בלה בלה אז די זה נמאס אז המצאתי שיש לי חבר
אח"כ באמת היה לי חבר חחחחחחחחחחחחחחח זה היה בכיתה י'
ובבסיס יש לי ידיד מזה טוב מהחט' וכל היום משגעים אותנו אבל הבינו שאנחנו רק ידידים אני והוא המצאנו בחבר'ה שיש בנינו זוגיות פתוחה
אול תפסידי ידיד טוב בגלל כמה חבורה של טיפשים מורי

ספירקיXD

New member
איי איך שאני מכירה את זה..

את רק מתחילה לצחוק עם ילד, להיות בקשר טוב איתו, ותידבק ל התווית של "את אוהבת אותו". וזה לא בהכרח נכון, זה קרה לי מלא פעמים. אז תגידי שזה לא פעם, פעמיים, אל תתחנני שיאמינו לך, לא רוצים להאמין? בעיה שלהם. תתעלמי.

coral66

New member
כנסי..

אין לך ממה להתעצבן. נתחיל בזה שאת לא צריכה להתייחס ולקחת ברצינות כל דבר שאומרים לך. ודבר שני בד"כ שיש קשר טוב (מדברים הרבה, נמצאים הרבה ביחד ...) אז אנשים מקשרים את זה לקטעים אחרים שהם מעבר לידידים, ולא תמיד זה ככה. למשל יש לי ידיד ממש ממש טוב הוא גר לידי יש לנו חברים משותפים, ואנחנו גם הולכים להמון מקמות, למשל לתיכון למקומות שאנחנו יוצאים אליהם עם החברים, והרבה אנשים חשבו שאנחנו חברים בהתחלה התעצבנתי בגלל זה ואחרי זה כבר לא התייחסתי בכלל לזה פשוט אמרתי לא וזהו, שיחשבו מה שהם רוצים.

Tabacco 19

New member
עזבי אותך מה**** האלה.../tapuzforum/images/emo46.gif

שכול החברים האלה יכנסו ל**** שלך, שימי עליהם **** אחד גדול, ומצידך שילכו ל**** ב****, חתיכת נ****. בהצלחה/tapuzforum/images/emo13.gif

אבל אני לא רוצה../images/Emo54.gif

שהילד הזה יחשוב שאני אוהבת אותו!! אני לא מסוגלת הוא אפילו לא מושך

תקשיבי...

איך שאת תקבלי דברים... כך יקבלו אותם כולם! אם תעמידי פנים [בצורה הכי משכנעת] שאת שמה על האנשים האלה פס, הם יפסיקו. תגידי "לא" יותר בנימה של "מה שתגידו... לי לא איכפת" ולא בנימה מזועזעת ומחשידה של "אין מצב!" אם אין מצב, ואת יודעת שאין מצב, למה את מתרגשת ממה שאנשים חושבים? שיחשבו! תתנהגי בטבעיות. שימי עלייהם פס. וזה יעבור להם. [ואוו, לאנשים אין כבר על מה לרכל, הא? XD חחח]

tofil

New member
אמממ

שאלהה... יש מצב אולי הוא דלוק עלייך ואממ הן ידידות טובות שלו כאילו יש מצב שהן יודעות והן מנסות לרמוז לך ?

למעלה