מה אכלנו היום?????

מה אכלנו היום?????

חברים יקרים!
בכל יום אני הולכת לישון ושואלת את עצמי
האם אכלתי כמו שצריך,
יותר? פחו? פחמימות? חלבונים?
אז חשבתי לעצמי למה לא במקום לכתוב רשומות ולהראות לדיאטנית למה לא לעשות כזה שרשור?
אז אראה גם אחרים, אשווה ואשמע חוות דעת.
מה דעתכם?

אני....

קודם כל אני חודשיים וחצי אחרי:
3 לחמיות עם גבינה
יופלה פרנץ ונילה
אגס
פרוסת בקר דקיקה+ סלט כרוב וגזר
4 פריכיות אורז קטנות עם קטשופ.
עד כאן להיום.

מיטל90210

New member
חבל שזה לא יכול להישאר כך

נכון ? ותיקים ? אוך ההתחלה כאשר אוכלים מעט ומייד מתמלאים . מה זה מעט . מעט מעט

נכון ?

אני באמת לא רוצה לדכא אותך כי את חודשיים אחרי . אני רק קצת מקנאה זאת לא המילה מתגעגעת

שנה וחצי אחרי כבר אוכלים קצת יותר וזהו חבל שהמגבלה של ההתחלה לא יכולה להישאר לתמיד .

אבל ממש בהצלחה ממש אין לי כוונה לרפות את ידייך ממש לא .

ווא עודדת אותי!

אני נהיית די מהר רעבה ולא תמיד
מרשה לעצמי לאכול.
הכמות בסדר? יש!
אפשר לאכול עוד אם רעבים?
אגב כמה זמן את אחרי שרוול?
ואם בא לך ספרי מה אוכלת.....

מיטל90210

New member
אני שמחה שעודדי אותך

לא רציתי לקלקל לך את השימחה

שנה ושבעה חודשים אחריי ( לא להאמין איך שהזמן טס , וואו עוד מעט זה יהיה שנתיים אחריי לא להאמין )

יפה שאת לא מרשה לעצמך לאכול לדעתי ושאת מצליחה להחזיק מעמד . אני לא יודעת לענות האם כדאי לאכול כאשר רעבים אלא בהתחלה אוכלים עד שמרגישים

שאת מלאה ומה שהמנתח הסביר לי בזמנו שוב ושוב לא לאכול עד לנקודה שבה מרגישים שנחנקים לא יודעת האם זה קרה לך . בהתחלה יש נקודה כזאת שמגיעים

וזה כזה .. אההה . והוא אמר שזה מרחיב את השרוול . לי באופן אישי היה קשה לעצור לבד אבל זה מה שהוא אמר לי אז ..

כיום קצת מביך אותי לספר מה אני אוכלת כי קצת נפלתי מהעגלה .. אבל אני מקווה לעלות עליה שוב . ובגלל זה אני רוצה את ההגבלה של ההתחלה

מרגישים מגבלה גם אחריי שנה וחצי אבל לא כמו בהתחלה שאוכלים שני ביסים ומרגישים שובע .

אין לך מה לדאוג כי אני לא דוגמה יש הרבה שכן שומרים תראי את ליבי שהיא כבר שש שנים . פשוט עכשיו כך זה יצא שקצת השתחרר הפקק והעליתי קצת

אבל אני רוצה ללכת לדיאטנית בקרוב ואולי זה יעזור .

למעלה