מה אכפת לכם לומר קצת תהילים?

tehilim

New member
מה אכפת לכם לומר קצת תהילים? ../images/Emo13.gif

גם אנחנו כמוכם חולמים לעזור לשדרות ולעזור לעם ישראל! החלטנו לעשות מעשה ולהקים אתר, שבו כל עם ישראל יגמור את ספר התהילים כל יום ביחד. המוני ספרי תהילים להצלחת עם ישראל ולרפואת הפצועים! תהיו שותפים לתפילה ההמונית למען תושבי הדרום הפגועים! הפיצו את הבשורה! הודיעו לחברים! אז מה אתם צריכים לעשות? רק להיכנס לכתובת שלנו, להירשם, לקבל פרקי תהילים ולומר אותם כל יום. לעידכונים- תכנסו לאתר, או תשלחו לנו מייל. אנחנו כאן בשבילכם- tehilim.freehostia.com [email protected]

klod bokevski

New member
ספרי תהילים לרפואת הפצועים?

כשהאנשים שמדפיסים את אותם,מפעילים את האתרים שלהם,ועומדים ברחוב שעות לגרום לאנשים להניח תפילין ()שזה דוקא אלטרנטיבה טובה יחסית ללשבת בית)כשהם יעשו חודש שביתה על מנת לעזור בפעילויות שלהם לאנשים בשדרות,בצדקה על חשבון התורם האמריקאי,בקניות בעיר,בתמיכה בתושבים,אז תוכלו לעזור להצלחת עם ישראל ולרפואת הפצועים

tehilim

New member
מישהו אמר שלא עושים גם דברים אחרים?

אבל אם אתה יכול גם להגיד תהילים בשבילם למה לא לעשות את זה?, זה לוקח ממך אולי 10 דקות בכל יום. וד"א אני אישית יום רביעי וביום ראשון הולך לעזור לילדים בשדרות ככה שזה לא רק במקום אלה בנוסף. ואני מסכים איתך שלעזור שמה זה לא פחות חשוב אבל אם יש אנשים שלא עושים את זה מחוסר זמן או יכולת שלפחות יקראו תהילים בשבילם, וגם אם האנשים שקוראים לא הכי מאמין שזה יעזור הם יכולים לקרוא בשביל אלה שבשדרות שזה עושה להם טוב שקוראים בשבילם ותאמין לי שיש הרבה כאלה ששמחים מזה.

klod bokevski

New member
../images/Emo45.gif

אם נקרא תהילים אלוהים יציל ילדים אם לא נקרא תהילים הילדים ימותו בקאסאם פייר אינאף

למעלה