מה אם בליבי שירתי...

טאKילה

New member
מה אם בליבי שירתי...../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

מה אם בליבי שירתי לא נגמרה ודבר מה בפי יש עוד לומר הרוח תביא לי גשם דמעות מהחורף הסגרירי שלי.. אהבתי את הרגש היחף שיצא ממך אהבתי את המילים הפשוטות מה אם שבצת ליבך במקום הריק ולו אהיה שלהבת אש בוערת סוערת עורגת בתשוקה אתה ואני מרחקי דרכים ותנופתי נוסקת אליך בזך אויר נאלמתי ליבי גואה ליד הים שלנו האופק רחוק ושקיעה סמוקה ביטנת העולם קרועה למה תמיד האהבה צרודה? מתחת לים לעיניי השמים בחבלים וסולמות מורמים ארגזי זיכרונות החיים ..נצח מה אם שירתי מעולם לא נגמרה..

שירת הים . . . ../images/Emo79.gif ../images/Emo23.gif

שרת באוזניי, ליל אמש, שירת הים אין סוף לה, עמוקה היא כאוקיינוס, גועשת הייתה, בגלים... שבעה גבוהים כתרני הספינה... שירתך אלי ירדה למצולות, דלתה את לבי לך, העלתה סיפורים של תוכן, סיפורי עומק ים, שם יצורים, אשר לו לב יבין מהותם ..., נוצצים היו בחשיכה, עין אדם כמותם לא ראתה ..., נספגה שירתך אליי כשירת הים, בקעה לשניים את ליבי, כנד נוזלים ... כמפל של מים קפואים, עמדתי דום לצלילי שירתך, רטט הקול ,את ההד החוזר, אצלי נותר הוא מהדהד . . ., שירתך לא נגמרה, כי אני לך ים, אליו זורמים הנחלים כולם ..., אוספים הם שירתך, מתאחדים עם מיימך ... ספרי לי, זמרי את אשר על ליבך . . . אני אהיה לך אוקיינוס חובק תבל ... אלטף את פנייך, ברוגע של מים ..., אסעיר את ליבך, בגלי חוף, מתנפצים הם, בקול שאון על המזח ..., אטלטל את גופך, כסערה בלב ים ארקוד איתך, בתאווה, לעיני העולם רק שירי לי, עלמה, אל דום מילותייך הרי, הן לי הלב, הרגש התשוקה לך
אהובה

טאKילה

New member
שירת הים..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

שמי האתמול זרועים כוכבים העיניים רצו לזרום כשני אגמים לספר את כל מה שראו בעומק הים באתי אליך חרזתי לך שירתי אספת תו אחר תו הכנסת לליבך שתקתי קר לי מול עין הסערה הרגשתי איך עטפת אותי בחום שמרת שלא אתנפץ בין הגלים הית ים גלים רך פראי ורוגע עירסלת גופי באוקיינוס שלך ונהרות ידייך נשפכו בערגה בריקוד תאווה שרנו תשוקה והירח של האהבות העגולות התגלגל בין כחול שמי הלילה.. אל דממת החשכה ממעל העולם עם שחר הלב הולך איתך לים..

למעלה