תזמין אותו להצטרף לכפר שלך,גם לי בגיל צעיר לא היה אף חבר. תמיד הייתי מחוץ לחברה. היום אני בכפר לאנשים ברמתי התפקודית, ולכן יש לי יותר חברים אבל עדיין מתרחקים ממני בגלל השונות שלי שדווקא מיוחדת לטובה.
לא העלבה, אלא למתן עזרה לנזקק.לא הבנתי את דברי פולגאר אבל אני מנחש שהם העלבה.
אוי הקנאה, הקנאהתזמין אותו להצטרף לכפר שלך,
הוא עומד בתנאי הקבלה.
נזקק? אני?לא העלבה, אלא למתן עזרה לנזקק.
אין בי קינאה גם לאנשים שיותר מצליחנים ממני, אז מאינפנטיל?
לבי אליך ולמשפחתך שצריכה לטפל בך ולדאוג לך לכל מחסור.אבל בסופו של דבר, איך אפשר להאשים אותך? תראה את הפערים בינינו. אני מצידי יכול רק לדמיין את גודלה של השריפה והבעירה הקשה
אני מצידי יכול רק לדמיין כמה שורף זה שאתה גבר בן 75 עם רגל וחצי בקבר שחי בעוני מרוד, אתה הראשון במשפחתך להחזיק בתואר אקדמי, שהוא פייק תואר בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה, ושהעוני שלך לעת זקנתך כה קשה שאתה מתחפש להתפשר אפילו על היגיינה בסיסית כדי לחסוך עוד כמה שקלים ומחפש לקנות מכונת גילוח בסכום דו-ספרתי מאתר מפוקפק, כאשר לפתע אתה נתקל בילד בן 26 שכל החיים לפניו, ממשפחה אמידה, ממש לא הראשון במשפחתו להחזיק בתואר אקדמי, סטודנט לתואר ראשון בתואר אמיתי, תואר בפסיכולוגיה, מאוניברסיטה רצינית ומוכרת בישראל, שאפילו הביצים שלו מקבלות גילוח יותר טוב מהפנים שלך
אני מצידי יכול רק לדמיין כמה שורף זה להיות חרדי מפגר בן 75 שחושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, לוזר מוחלט וכישלון טוטאלי בחייו האישיים, שחי בעוני מרוד ושכדי לחסוך עוד כמה שקלים מחפש להתפשר אפילו בהיגיינה בסיסית ומחפש לקנות מכונת גילוח בסכום דו-ספרתי באתר מפוקפק ולא אמין, כאשר לפתע אתה נתקל בילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה (בקירוב, בשלב כלשהו מאבדים את הספירה) שרק הנעליים שלו עולות 3,000 שקל (הקודמות, עברתי לחדשות, יקרות יותר)
ליבי יוצא אליך
נזקק זה לא רק כספי, במקרה שלך זה נפשי, אם כי גם בכספי, כלל לא בטוח שמה שאתה כותב זה נכון, כבר פלטת שאתה גר בלוד, לא עיר בעלת אוכלוסייה חזקה.נזקק? אני?
אתה מספר על עצמך שאתה אוכל קלמנטינות. אני אוכל על בסיס יום-יומי אוכמניות ופטל ב-25 שקל לקופסה של 125 גרם ו-35 שקל לקופסה של 140 גרם בהתאמה.
הבגדים שלי בחלקם עולים אלפי שקלים. שלך, עשרות שקלים לפריט.
עכשיו אנחנו בחג החנוכה, מחר אתה תאכל שתי סופגניות עם סוכר וריבה בחמש שקל לאחת. מחר בבוקר אני נכנס לסניף דיזינגוף של רולדין בתל-אביב עם הנעליים החדשות שלי ב-6,000 שקל, חולצה ב-2,000, מכנסיים ב-400 ומשקפיים ב-2,000, מכף רגל ועד ראש אני שווה בביגוד ובאביזרים למעלה מ-10,000 שקל, וקונה לכל המשפחה 16 סופגניות ב-18 שקל לאחת, יעלה למעלה מ-250 שקל. הלוך-חזור, הכול מוניות ספיישל.
אתה, העוני שלך כה קשה שאפילו על היגיינה בסיסית אתה מתפשר ומגלח את הפנים עם מכונת גילוח שעלתה פחות מ-80 שקל. אני, את הביצים שלי מגלח עם מכונה שעלתה 400.
אתה בטוח שאתה יודע מה זה נזקק כפרה?
אולי אתה זקוק לריענון?
צפה בקובץ המצורף 121789
אז מי מאיתנו הנזקק כפרה? אני או אתה?
LMAO
צפה בקובץ המצורף 121790
צפה בקובץ המצורף 121791
כן, אנחנו רואים...אין בי קינאה גם לאנשים שיותר מצליחנים ממני,
בפעם האלף ושתיים, אתה, שרמתך כה נמוכה שהגולשים האחרים משווים אותך לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, שאתה חרדי מפגר, שאתה ניאו-נאצי, שכשהיטלר רצח את בני משפחתך העולם יצא מורווח כי הערך שלהם לעולם היה ערך שלילי, כמו הערך שלך לעולם, אתה לא נמצא בעמדה להעביר אף ביקורת על אף אדם, בוודאי לא בעקבות טענות על דברים גרועים פחות מאשר כל מה שאתה, בוודאי לא כאשר הטענות האלו הן בכל מקרה טענות כוזבות שהופרכו.אז מאינפנטיל?
הרגע העמדנו את סיפורי החיים שלך ושלי אחד ליד השני. אני חושב שכל מי שעיניו בראשו יכול לראות יפה מאוד מי מאיתנו הוא זה שהלב צריך לצאת אליו, ושמשפחתו צריכה לטפל בו ולדאוג לכל מחסורו, למרות שגם זה לא תקין, כי אתה לא אמור ליפול על הגב של המשפחה שלך, בשביל זה יש את משרד הרווחה. אז אם כך, אז היכן הוא? בושה וחרפה.לבי אליך ולמשפחתך שצריכה לטפל בך ולדאוג לך לכל מחסור.
שזה כמובן שקר גס ובוטה, אחת מעשרות השמועות השקריות שאתה ושאר המתנגדים המצאתם עליי כתוצאה של הכאב האדיר שאתם מתייסרים בו כאשר אתם רואים אותי ואת הרמה הגבוהה שלי כמישהו שמגיע מהצד השני של החיים.נזקק זה לא רק כספי, במקרה שלך זה נפשי,
דווקא כן בטוח.אם כי גם בכספי, כלל לא בטוח שמה שאתה כותב זה נכון,
מה זה "פלטתי"? שאלתם את המלך שלכם איפה הוא גר, אז המלך שלכם ענה לכם.כבר פלטת שאתה גר בלוד,
רק מפגר כמוך יכול לחשוב שהוא מכיר מקום שהוא מעולם לא גר בו ולא יגור בו לעולם, וספק אם אפילו יצא לו לבקר בולא עיר בעלת אוכלוסייה חזקה.
בשורה התחתונה, אתה מפגר עם תעודותבשורה תחתונה, לא ידוע אם אתה שקרן או סתם מפנטז ופולט את חלומותיך מבלי שאתה מודע למצבך
אדם שרמתו כה נמוכה שהגולשים האחרים משווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, שהוא חרדי מפגר, שהוא ניאו-נאצי, שכשהיטלר רצח את בני משפחתו העולם יצא מורווח כי הערך שלהם לעולם היה ערך שלילי, כמו הערך שלו עצמו, כבר אמרנו?אינפנטיל, כבר אמרנו?
אצלי המצב קצת אחר, אבל דומה. אתה אומר שקשה לך למצוא ולרכוש חברים, או שאולי היה לך קשה, ובאמת יש הרבה אנשים שקשה להם למצוא מספיק חברים, אבל אז יש את אלו שיש להם מספיק חברים, אבל לא מספיק חברים אמיתיים, ויש הבדל בין ה"חברים שלך" לחברים האמיתיים שלך, תהיה בטוח בזה.גם לי בגיל צעיר לא היה אף חבר. תמיד הייתי מחוץ לחברה. היום אני בכפר לאנשים ברמתי התפקודית, ולכן יש לי יותר חברים אבל עדיין מתרחקים ממני בגלל השונות שלי שדווקא מיוחדת לטובה.
גם אני מוכן להיות חבר וירטואלי שלךאני מוכן להיות חבר וירטואלי שלך,
כן, ראיתי, אענה בקרובשלחתי לך מסר.
פולגאר נורא מקנא בי כי לי יש הכול ולו אין כלום ולכן נשרפת לו הנשמה.לא הבנתי את דברי פולגאר אבל אני מנחש שהם העלבה.
אינני עומד בתנאי הקבלה לכפר שלך. לפולגאר נשרפת הנשמה בגלל קנאתו העזה בי על רקע פערי המעמדות בינינו. שזה אותו הסיפור עם דיברגנט, נוסטלגיה, סבא ועוד כמה.אשמח אם יצטרף לכפר שלי,
תודה רבה, משתדלהוא יוצר רושם של איש נחמד.
יש סיבה לכינוי הארוך והסבוך הזה. יום אחד אספר לכם. בינתיים אתה יכול לקרוא לי בשמי. קוראים לי מאור. אתה איש טוב, פילוסוף. שולח לך חיבוק וירטואלי מרחוקמצטער שקשה לבטא את שמו.
אתה מדבר אליי או אל סירוניטוש? אני משתמש במחשבים ניידים בלבד. המקלדת מגיעה יחד עם המחשב.מצאתי את המקלדת הבאה שלך...
לא מכיר את מי שאתה מדבר עליואתה מדבר אליי או אל סירוניטוש?
במחשבים ניידים מתפשרים על איכות הרכיבים,אני משתמש במחשבים ניידים בלבד. המקלדת מגיעה יחד עם המחשב.
הוא הגיב בשרשור זה. הוא גם נתן לייק לתגובה שלך. לא ציטטת אף תגובה קודמת בתגובתך, ולכן לא היה לי ברור אל מי אתה מדבר.לא מכיר את מי שאתה מדבר עליו
המחשב הנייד הנוכחי שלי עלה 10,000 שקל.במחשבים ניידים מתפשרים על איכות הרכיבים,
כי יש לי מקום גם למחשב נייד וגם מחשב נייח? אני לא מבין איך חיים אנשים שגרים בבית של קומה אחת. אני גר בשתי קומות ואפילו אצלנו מתחיל להיגמר המקום לכל הדברים שלנו, ואפילו קנינו לנו ארונות למרפסת ששם אנחנו מאחסנים עוד דברים. אם זה יימשך ככה, בסוף נצטרך גם לשכור יחידת אחסון בכמה מאות שקלים לחודש או לעבור לבית של שלוש קומותלמי שלא מתפשר, לרוב יש גם מחשב נייח וגם נייד
למרות שבעצם זה היה לפני יותר מחמש שנים, אז בהתאמה לאינפלציה זה כמו לקנות מחשב היום ב-11,000 שקלהמחשב הנייד הנוכחי שלי עלה 10,000 שקל.
הבא אחריו יעלה עוד יותר.
קשה לי להאמין שאפשר להגיד שאני מתפשר על המחשבים שלי.
מעניין מתי תלמד להבדיל בין תוקף למתגונן. בעיה שנראה שאתה והאדמין חולקים.מעניין עד מתי תמשיך להשמיץ כאן גולשים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.