מה אם היה לכם הכול, אבל אף-אחד להתקשר אליו? אולי אז הייתם מכירים אותי.

גם לי בגיל צעיר לא היה אף חבר. תמיד הייתי מחוץ לחברה. היום אני בכפר לאנשים ברמתי התפקודית, ולכן יש לי יותר חברים אבל עדיין מתרחקים ממני בגלל השונות שלי שדווקא מיוחדת לטובה. אני מוכן להיות חבר וירטואלי שלך, שלחתי לך מסר.

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
גם לי בגיל צעיר לא היה אף חבר. תמיד הייתי מחוץ לחברה. היום אני בכפר לאנשים ברמתי התפקודית, ולכן יש לי יותר חברים אבל עדיין מתרחקים ממני בגלל השונות שלי שדווקא מיוחדת לטובה.
תזמין אותו להצטרף לכפר שלך,
הוא עומד בתנאי הקבלה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
תזמין אותו להצטרף לכפר שלך,
הוא עומד בתנאי הקבלה.
אוי הקנאה, הקנאה :D

הקנאה העזה, הנוראה, הבוערת והמבעבעת :D

רואים שזה שורף :devilish:

jp89u39r.png

אבל בסופו של דבר, איך אפשר להאשים אותך? תראה את הפערים בינינו. אני מצידי יכול רק לדמיין את גודלה של השריפה והבעירה הקשה :(

אני מצידי יכול רק לדמיין כמה שורף זה שאתה גבר בן 75 עם רגל וחצי בקבר שחי בעוני מרוד, אתה הראשון במשפחתך להחזיק בתואר אקדמי, שהוא פייק תואר בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה, ושהעוני שלך לעת זקנתך כה קשה שאתה מתחפש להתפשר אפילו על היגיינה בסיסית כדי לחסוך עוד כמה שקלים ומחפש לקנות מכונת גילוח בסכום דו-ספרתי מאתר מפוקפק, כאשר לפתע אתה נתקל בילד בן 26 שכל החיים לפניו, ממשפחה אמידה, ממש לא הראשון במשפחתו להחזיק בתואר אקדמי, סטודנט לתואר ראשון בתואר אמיתי, תואר בפסיכולוגיה, מאוניברסיטה רצינית ומוכרת בישראל, שאפילו הביצים שלו מקבלות גילוח יותר טוב מהפנים שלך :(

אני מצידי יכול רק לדמיין כמה שורף זה להיות חרדי מפגר בן 75 שחושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, לוזר מוחלט וכישלון טוטאלי בחייו האישיים, שחי בעוני מרוד ושכדי לחסוך עוד כמה שקלים מחפש להתפשר אפילו בהיגיינה בסיסית ומחפש לקנות מכונת גילוח בסכום דו-ספרתי באתר מפוקפק ולא אמין, כאשר לפתע אתה נתקל בילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה (בקירוב, בשלב כלשהו מאבדים את הספירה) שרק הנעליים שלו עולות 3,000 שקל (הקודמות, עברתי לחדשות, יקרות יותר) :(

ליבי יוצא אליך |לב|
לא העלבה, אלא |המלצה| למתן עזרה לנזקק.
נזקק? אני? 🤣

אתה מספר על עצמך שאתה אוכל קלמנטינות. אני אוכל על בסיס יום-יומי אוכמניות ופטל ב-25 שקל לקופסה של 125 גרם ו-35 שקל לקופסה של 140 גרם בהתאמה.

הבגדים שלי בחלקם עולים אלפי שקלים. שלך, עשרות שקלים לפריט.

עכשיו אנחנו בחג החנוכה, מחר אתה תאכל שתי סופגניות עם סוכר וריבה בחמש שקל לאחת. מחר בבוקר אני נכנס לסניף דיזינגוף של רולדין בתל-אביב עם הנעליים החדשות שלי ב-6,000 שקל, חולצה ב-2,000, מכנסיים ב-400 ומשקפיים ב-2,000, מכף רגל ועד ראש אני שווה בביגוד ובאביזרים למעלה מ-10,000 שקל, וקונה לכל המשפחה 16 סופגניות ב-18 שקל לאחת, יעלה למעלה מ-250 שקל. הלוך-חזור, הכול מוניות ספיישל.

אתה, העוני שלך כה קשה שאפילו על היגיינה בסיסית אתה מתפשר ומגלח את הפנים עם מכונת גילוח שעלתה פחות מ-80 שקל. אני, את הביצים שלי מגלח עם מכונה שעלתה 400.

אתה בטוח שאתה יודע מה זה נזקק כפרה? 😂

אולי אתה זקוק לריענון? 😂

__צילום מסך_26-12-2024_175657_milog.co.il.jpeg

אז מי מאיתנו הנזקק כפרה? אני או אתה? 😂

🤣 LMAO

lolol-lmao.gif
giphy (2).gif

פולגאר

Well-known member
אוי הקנאה, הקנאה :D

הקנאה העזה, הנוראה, הבוערת והמבעבעת :D

רואים שזה שורף :devilish:

צפה בקובץ המצורף 121788
אין בי קינאה גם לאנשים שיותר מצליחנים ממני, אז מאינפנטיל?
בדיחה טובה, אולי תצטרף לסטאנד-אפ :-):
אבל בסופו של דבר, איך אפשר להאשים אותך? תראה את הפערים בינינו. אני מצידי יכול רק לדמיין את גודלה של השריפה והבעירה הקשה :(

אני מצידי יכול רק לדמיין כמה שורף זה שאתה גבר בן 75 עם רגל וחצי בקבר שחי בעוני מרוד, אתה הראשון במשפחתך להחזיק בתואר אקדמי, שהוא פייק תואר בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה, ושהעוני שלך לעת זקנתך כה קשה שאתה מתחפש להתפשר אפילו על היגיינה בסיסית כדי לחסוך עוד כמה שקלים ומחפש לקנות מכונת גילוח בסכום דו-ספרתי מאתר מפוקפק, כאשר לפתע אתה נתקל בילד בן 26 שכל החיים לפניו, ממשפחה אמידה, ממש לא הראשון במשפחתו להחזיק בתואר אקדמי, סטודנט לתואר ראשון בתואר אמיתי, תואר בפסיכולוגיה, מאוניברסיטה רצינית ומוכרת בישראל, שאפילו הביצים שלו מקבלות גילוח יותר טוב מהפנים שלך :(

אני מצידי יכול רק לדמיין כמה שורף זה להיות חרדי מפגר בן 75 שחושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, לוזר מוחלט וכישלון טוטאלי בחייו האישיים, שחי בעוני מרוד ושכדי לחסוך עוד כמה שקלים מחפש להתפשר אפילו בהיגיינה בסיסית ומחפש לקנות מכונת גילוח בסכום דו-ספרתי באתר מפוקפק ולא אמין, כאשר לפתע אתה נתקל בילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה (בקירוב, בשלב כלשהו מאבדים את הספירה) שרק הנעליים שלו עולות 3,000 שקל (הקודמות, עברתי לחדשות, יקרות יותר) :(

ליבי יוצא אליך |לב|
לבי אליך ולמשפחתך שצריכה לטפל בך ולדאוג לך לכל מחסור.
נזקק? אני? 🤣

אתה מספר על עצמך שאתה אוכל קלמנטינות. אני אוכל על בסיס יום-יומי אוכמניות ופטל ב-25 שקל לקופסה של 125 גרם ו-35 שקל לקופסה של 140 גרם בהתאמה.

הבגדים שלי בחלקם עולים אלפי שקלים. שלך, עשרות שקלים לפריט.

עכשיו אנחנו בחג החנוכה, מחר אתה תאכל שתי סופגניות עם סוכר וריבה בחמש שקל לאחת. מחר בבוקר אני נכנס לסניף דיזינגוף של רולדין בתל-אביב עם הנעליים החדשות שלי ב-6,000 שקל, חולצה ב-2,000, מכנסיים ב-400 ומשקפיים ב-2,000, מכף רגל ועד ראש אני שווה בביגוד ובאביזרים למעלה מ-10,000 שקל, וקונה לכל המשפחה 16 סופגניות ב-18 שקל לאחת, יעלה למעלה מ-250 שקל. הלוך-חזור, הכול מוניות ספיישל.

אתה, העוני שלך כה קשה שאפילו על היגיינה בסיסית אתה מתפשר ומגלח את הפנים עם מכונת גילוח שעלתה פחות מ-80 שקל. אני, את הביצים שלי מגלח עם מכונה שעלתה 400.

אתה בטוח שאתה יודע מה זה נזקק כפרה? 😂

אולי אתה זקוק לריענון? 😂

צפה בקובץ המצורף 121789

אז מי מאיתנו הנזקק כפרה? אני או אתה? 😂

🤣 LMAO

צפה בקובץ המצורף 121790
צפה בקובץ המצורף 121791
נזקק זה לא רק כספי, במקרה שלך זה נפשי, אם כי גם בכספי, כלל לא בטוח שמה שאתה כותב זה נכון, כבר פלטת שאתה גר בלוד, לא עיר בעלת אוכלוסייה חזקה.
בשורה תחתונה, לא ידוע אם אתה שקרן או סתם מפנטז ופולט את חלומותיך מבלי שאתה מודע למצבך |סיוע|
אינפנטיל, כבר אמרנו?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אין בי קינאה גם לאנשים שיותר מצליחנים ממני,
כן, אנחנו רואים...:rolleyes:
אז מאינפנטיל?
בפעם האלף ושתיים, אתה, שרמתך כה נמוכה שהגולשים האחרים משווים אותך לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, שאתה חרדי מפגר, שאתה ניאו-נאצי, שכשהיטלר רצח את בני משפחתך העולם יצא מורווח כי הערך שלהם לעולם היה ערך שלילי, כמו הערך שלך לעולם, אתה לא נמצא בעמדה להעביר אף ביקורת על אף אדם, בוודאי לא בעקבות טענות על דברים גרועים פחות מאשר כל מה שאתה, בוודאי לא כאשר הטענות האלו הן בכל מקרה טענות כוזבות שהופרכו.
לבי אליך ולמשפחתך שצריכה לטפל בך ולדאוג לך לכל מחסור.
הרגע העמדנו את סיפורי החיים שלך ושלי אחד ליד השני. אני חושב שכל מי שעיניו בראשו יכול לראות יפה מאוד מי מאיתנו הוא זה שהלב צריך לצאת אליו, ושמשפחתו צריכה לטפל בו ולדאוג לכל מחסורו, למרות שגם זה לא תקין, כי אתה לא אמור ליפול על הגב של המשפחה שלך, בשביל זה יש את משרד הרווחה. אז אם כך, אז היכן הוא? בושה וחרפה.
נזקק זה לא רק כספי, במקרה שלך זה נפשי,
שזה כמובן שקר גס ובוטה, אחת מעשרות השמועות השקריות שאתה ושאר המתנגדים המצאתם עליי כתוצאה של הכאב האדיר שאתם מתייסרים בו כאשר אתם רואים אותי ואת הרמה הגבוהה שלי כמישהו שמגיע מהצד השני של החיים.

ואתה יודע מה? גם אם זה היה נכון שאני "נזקק נפשי", עם רמות העוני שאתה סיפרת לנו עליהן, כל עוד לא מדובר על בעיה נפשית קשה מידי, כבר עדיף להיות נזקק נפשי, ולא נזקק של כסף, ועוד ברמות קשות כל-כך, כמוך.

אולי כשאהיה עשיר אני בעצמי ולא כי אנחנו מחשיבים אותי ביחד עם ההורים, אני אזרוק לך עצם. הרי אנשים כמוני צריכים להחזיר משהו לעולם.
אם כי גם בכספי, כלל לא בטוח שמה שאתה כותב זה נכון,
דווקא כן בטוח.

כבר הוכח בעבר שהדבר האחרון שאפשר להגיד עליי זה שקרן.

הכיצד?

כבר יצא לי מספר פעמים להגיד דברים שבשמיעה ראשונית נשמעים מטורפים לחלוטין, רק כדי שיסתבר שאמרתי אמת לפני מה שיסתבר ששיקרתי.

רק לצורך הדוגמה, פעם הכרתי מישהו שלימים הפך למעריץ כבד שלי, עד לכדי רמה של אדם הסוגד אותי כאלוהיו, SupermanZW.

סיפרתי לו שאני ילד בן 22 מלוד בלי בגרות, ושבאותה נשימה, אני הגאון הפיננסי הגדול ובהיסטוריה, ויש לי יכולות פיננסיות המתעלות על אלו של וורן באפט פי עשרות ויותר, ושחזיתי את טסלה.

הסוגד SupermanZW צחק ולעג.

הקטע הוא שטסלה עלתה עד אז רק ב-400 אחוז. טסלה המשיכה לעלות בעוד 900 אחוז בחודשים שלאחר מכן.

מאז הוא הפך למעריץ הכי שרוף שלי למעט אולי בני משפחה מדרגה ראשונה, הפך לסוגד שלי הרואה בי את אלוהיו, העביר מיליונים שלו ושל אחרים במסגרת עבודתו כברוקר ממקום למקום על-פי הנחיותיי, ושאל אותי מספר פעמים את העתיד.
כבר פלטת שאתה גר בלוד,
מה זה "פלטתי"? שאלתם את המלך שלכם איפה הוא גר, אז המלך שלכם ענה לכם.

57823878-crowned-boy-sitting-in-an-armchair.jpg
לא עיר בעלת אוכלוסייה חזקה.
רק מפגר כמוך יכול לחשוב שהוא מכיר מקום שהוא מעולם לא גר בו ולא יגור בו לעולם, וספק אם אפילו יצא לו לבקר בו 😂

רק בכיתה שלי בתיכון, שהכילה פחות מ-20 תלמידים, היה עוד ילד עשיר, עם הון משפחתי של ארבע-חמש מיליון שקל, ושאביו הוא בעלים של מפעל לעיבוד מתכות 😂

עוד בתיכון, אחת המורות שלי גרה בבית פרטי צמוד קרקע שעולה ארבע-חמש מיליון שקל, עם חצרות אחורית וקדמית גדולות ובריכה פרטית 😂

רק עכשיו בנו רחוב חדש ליד הרחוב שלי. כל בית נמכר בשלוש וחצי מיליון שקל. לפני מספר שבועות אני וההורים היינו באחד כי הם חושבים לקנות שם את אחד הבתים 😂
בשורה תחתונה, לא ידוע אם אתה שקרן או סתם מפנטז ופולט את חלומותיך מבלי שאתה מודע למצבך |סיוע|
בשורה התחתונה, אתה מפגר עם תעודות 😂
אינפנטיל, כבר אמרנו?
אדם שרמתו כה נמוכה שהגולשים האחרים משווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, שהוא חרדי מפגר, שהוא ניאו-נאצי, שכשהיטלר רצח את בני משפחתו העולם יצא מורווח כי הערך שלהם לעולם היה ערך שלילי, כמו הערך שלו עצמו, כבר אמרנו? 😂

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
גם לי בגיל צעיר לא היה אף חבר. תמיד הייתי מחוץ לחברה. היום אני בכפר לאנשים ברמתי התפקודית, ולכן יש לי יותר חברים אבל עדיין מתרחקים ממני בגלל השונות שלי שדווקא מיוחדת לטובה.
אצלי המצב קצת אחר, אבל דומה. אתה אומר שקשה לך למצוא ולרכוש חברים, או שאולי היה לך קשה, ובאמת יש הרבה אנשים שקשה להם למצוא מספיק חברים, אבל אז יש את אלו שיש להם מספיק חברים, אבל לא מספיק חברים אמיתיים, ויש הבדל בין ה"חברים שלך" לחברים האמיתיים שלך, תהיה בטוח בזה.

אם לדוגמה ניקח את התקופה של הבית-ספר העל-יסודי, כלומר חטיבה-תיכון, לא נעים לספר, אבל בגלל שהייתי הילד הכי חכם, מוכשר, חתיך, מעניין בכל הבית-ספר, הייתי גם הילד הכי פופולארי בבית-ספר, אבל גם כשאתה נמצא בעמדה כזאת, בסוף, ויום אחד, אתה מבין שהרוב הגדול מאוד של כל האנשים האלו שאתה קורא להם החברים שלך ושהם קוראים לך חבר שלהם, הם לא באמת מתעניינים בך עצמך, מעריכים אותך עצמך ואוהבים אותך עצמך, אלא הם מתעניינים, מעריכים ואוהבים את כמה שאתה חכם, את כמה שאתה מוכשר, את כמה שאתה יפה, את כמה שאתה מעניין.

כאילו, סליחה אם זה לא נשמע טוב. אני יודע שזאת לא בדיוק-בדיוק הבעיה שלך אחד לאחד 😅

בכל מקרה, ובסוף, אתה מבין שמתוך כל עשרות ה"חברים" שלך, את החברים האמיתיים שלך אתה יכול למנות על כף יד אחת. ויש אנשים שאת כל החברים הכי טובים שהיו להם כל החיים, הם יכולים למנות על כף יד אחת. ויש אנשים שאף-פעם לא היה להם חבר אמיתי אחד.

לא סתם צירפתי לפוסט שלי את השיר "Lonely" של ג'סטין. זה הסיפור שלי כמעט בדיוק כמעט ברמת העתק-הדבק.

נער צעיר, חתיך, חכם (טוב, נו, אולי לא חכם, הרי אמרתי "כמעט" 😅), מוכשר, עשיר, מוקף בחברים, עשרות חברים, מאות חברים, אלפי חברים, ובסופו של יום, מרוב שכל החברים הם "חברים" ולא חברים, אין לו אף-אחד להתקשר אליו.

ההבדלים העיקריים שבין הסיפורים שלנו זה שאני חכם והוא לא, לו היו אלפי "חברים" ולי היו עשרות "חברים", ומתוך עשרות ה"חברים" שלי בכל זאת היו כמה שהיו אמיתיים, והוא, אם להאמין לו, לא היה לו ממש אף-אחד, שאני באופן אישי חושב שזאת הגזמה וזה בשביל השיר מאשר מה שזה באמת. כי כאילו, מה עם אבא שלו? מה עם אמא שלו? או אם הורים לא נחשבים, מה עם סלינה? או אם בנות זוג לא נחשבות, מה עם החברים שלו מהבית-ספר מלפני שהוא התפרסם? כן. זאת הגזמה בשביל השיר. לגמרי 🧐

או שאולי זה באמת מה שקרה והיה בתקופות מאוד-מאוס מסוימות ואז בסדר, אולי-אולי אני אאמין.

בכל מקרה, ואם זה עוזר במשהו, חברים לא שווים הרבה אם הם מזויפים, ורוב מי שכן כבר יש להם חברים, יש להם מאבק משלהם-להבדיל בין החברים האמיתיים למזויפים ולהעיף את המזויפים מהדרך, אז זה לא כאילו שאם היו לך חברים פתאום המאבק שלך היה נגמר או משהו. אני מקווה שזה עוזר 🤷‍♂️

1200px-Justin_Bieber_at_Easter_Egg_roll_-_crop.jpg
WVH6Uamo5E8GznmA5p4aKL.jpg
אני מוכן להיות חבר וירטואלי שלך,
גם אני מוכן להיות חבר וירטואלי שלך 😀

אבל דיר באלק, תהיה אחד מהחברים האמיתיים ;)
שלחתי לך מסר.
כן, ראיתי, אענה בקרוב :)
לא הבנתי את דברי פולגאר אבל אני מנחש שהם העלבה.
פולגאר נורא מקנא בי כי לי יש הכול ולו אין כלום ולכן נשרפת לו הנשמה.

אני ילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה (בקירוב, בשלב כלשהו מאבדים את הספירה), שמילא שאני כל זה, אבל אני עוד כל זה בזמן שפולגאר הוא חרדי מפגר בן 75 שחושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, לוזר מוחלט וכישלון טוטאלי בחייו האישיים, שחי בעוני מרוד ושכדי לחסוך עוד כמה שקלים מחפש להתפשר אפילו בהיגיינה בסיסית ומחפש לקנות מכונת גילוח בסכום דו-ספרתי באתר מפוקפק ולא אמין:

נראה לכם הגיוני שהמכונה עולה רק 78 ש"ח או שזה אתר פישינג למרות שמופיע כאן בפלטפורמה כפרסומת של תפוז? | תפוז פורומים

לי יש שתי מכונות מאותו דגם שעלו כל אחת 400. אחת בשביל הפנים ואחת בשביל הביצים.

הביצים שלי מקבלות גילוח יותר טוב מהפנים של פולגאר.

אתה יודע על איזה רמה של פערי מעמדות פה אנחנו מדברים? בטח שהוא מתפוצץ. אתה יודע איזה שורף זה?

לא, באמת. אתה יודע איזה שורף זה לדוגמה להיות פולגאר? לא רק בגלל מי שהוא עצמו אלא עוד בפוגשו מישהו כמוני? אתה יודע איזה שורף זה שאתה גבר בן 75 עם רגל וחצי בקבר שחי בעוני מרוד, אתה הראשון במשפחתך להחזיק בתואר אקדמי, שהוא פייק תואר בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה, ושהעוני שלך לעת זקנתך כה קשה שאתה מתחפש להתפשר אפילו על היגיינה בסיסית כדי לחסוך עוד כמה שקלים ומחפש לקנות מכונת גילוח בסכום דו-ספרתי מאתר מפוקפק, כאשר לפתע אתה נתקל בילד בן 26 שכל החיים לפניו, ממשפחה אמידה, ממש לא הראשון במשפחתו להחזיק בתואר אקדמי, סטודנט לתואר ראשון בתואר אמיתי, תואר בפסיכולוגיה, מאוניברסיטה רצינית ומוכרת בישראל, שאפילו הביצים שלו מקבלות גילוח יותר טוב מהפנים שלך?

אם כבר, אני מתפלא שהוא עוצר בלהגיד לי שמקומי בכפר טיפולי. הוא אמור להישרף הרבה יותר חזק מזה, אבל כנראה שכן, והוא פשוט משתדל לרסן את עצמו.

כהערת אגב, וכניתן לראות בשרשור המצורף, ניסיתי לעזור לו עם ההתלבטות שלו על מכונת הגילוח, בחושבי שאולי זה יעזור להתחיל מולו מחדש, אבל הכאב מסתבר, חזק ממנו. אולי האנקדוטה שצירפתי לתגובתי על מצב הגילוח שלי עצמי הייתה מיותרת ורק הרחיקה אותו ממני במקום לקרב.

בכל מקרה, והאמת היא, פילוסוף, שבעצם כבר דיברנו על כל זה. רק לפני מספר ימים דיברנו בשרשור מקביל על איך שכשאנשים מהלמטה פוגשים באנשים מהלמעלה זה יכול להוציא מהם שדים, זוכר?

__צילום מסך_26-12-2024_172926_www.tapuz.co.il.jpeg
אשמח אם יצטרף לכפר שלי,
אינני עומד בתנאי הקבלה לכפר שלך. לפולגאר נשרפת הנשמה בגלל קנאתו העזה בי על רקע פערי המעמדות בינינו. שזה אותו הסיפור עם דיברגנט, נוסטלגיה, סבא ועוד כמה.

ממש גורם לי להעריך באיזשהו מקום את אלו המתנגדים אליי מתוך סיבות ענייניות יחסית.
הוא יוצר רושם של איש נחמד.
תודה רבה, משתדל :)

למרות שלא תמיד ולא כולם מקלים עליי ;)

אבל איך אמרו לי לא פעם? תתעלם מהקנאים :giggle:

וזה מה שאני עושה, אלא אם כן בא לי לנסות לעזור להם (או להשתעשע איתם קצת ;)).
מצטער שקשה לבטא את שמו.
יש סיבה לכינוי הארוך והסבוך הזה. יום אחד אספר לכם. בינתיים אתה יכול לקרוא לי בשמי. קוראים לי מאור. אתה איש טוב, פילוסוף. שולח לך חיבוק וירטואלי מרחוק 🫂

ai27

Well-known member

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא מכיר את מי שאתה מדבר עליו
הוא הגיב בשרשור זה. הוא גם נתן לייק לתגובה שלך. לא ציטטת אף תגובה קודמת בתגובתך, ולכן לא היה לי ברור אל מי אתה מדבר.
במחשבים ניידים מתפשרים על איכות הרכיבים,
המחשב הנייד הנוכחי שלי עלה 10,000 שקל.

הבא אחריו יעלה עוד יותר.

קשה לי להאמין שאפשר להגיד שאני מתפשר על המחשבים שלי.
למי שלא מתפשר, לרוב יש גם מחשב נייח וגם נייד
כי יש לי מקום גם למחשב נייד וגם מחשב נייח? אני לא מבין איך חיים אנשים שגרים בבית של קומה אחת. אני גר בשתי קומות ואפילו אצלנו מתחיל להיגמר המקום לכל הדברים שלנו, ואפילו קנינו לנו ארונות למרפסת ששם אנחנו מאחסנים עוד דברים. אם זה יימשך ככה, בסוף נצטרך גם לשכור יחידת אחסון בכמה מאות שקלים לחודש או לעבור לבית של שלוש קומות |פנים|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
המחשב הנייד הנוכחי שלי עלה 10,000 שקל.

הבא אחריו יעלה עוד יותר.

קשה לי להאמין שאפשר להגיד שאני מתפשר על המחשבים שלי.
למרות שבעצם זה היה לפני יותר מחמש שנים, אז בהתאמה לאינפלציה זה כמו לקנות מחשב היום ב-11,000 שקל :unsure:

למרות שידה של משפחתי משגת, משפחתי עלתה בשנות החמישים מברית המועצות, מרוסיה וממוסקבה, ולכן יש לנו גם ערכים כאלו, ולכן אנחנו צנועים באופן יחסי, וחיים מתחת לרמת האמצעים, אבל בכל זאת לכל אחד יש בכל זאת את הדבר או הכמה דברים שקצת יותר חשובים לו או שהוא קצת יותר משקיע בהם.

בשבילי זה בעיקר בגדים, וטכנולוגיה, וכשזה מגיע אל הטכנולוגיה שלי, באיזשהו מקום זה גם באמת ממש כורח וצורך, כי יש לי בעיה. אני נקשר. אני קונה את הטלפון הבא שלי, המחשב הבא שלי, הטאבלט הבא שלי, מה שלא יהיה, אני נקשר, אני אוהב את הטלפון/המחשב/הטאבלט שיש לי עכשיו, ואני פשוט לא רוצה להחליף עד שממש חייבים.

זה גם סרט להחליף, כי אחר כך צריך להעביר כמויות עצומות של תוכן ממחשב למחשב, מטלפון לטלפון, מטאבלט לטאבלט, ועם כל החלפה נוספת, זה רק יותר סרט להחליף בפעם הבאה. אני גם עושה גיבויים כפולים ואף משולשים. שם הכול גם על דיסק-און-קיים.

בתור מישהו ששם דגש מיוחד על הטכנולוגיה שלו, אני ממילא משקיע וממילא הייתי משקיע בטכנולוגיה שאני קונה, אבל כדי לעזור לעצמי לעשות את הקטע הזה של למשוך כמה שיותר זמן, וגם לחסוך מעצמי את העברת החומר זמן רב ככל שאפשר למרות שזה כבר הקטע הפחות חשוב, אני תמיד קונה את הטוב ביותר או מהטובים ביותר, ושם כמויות משמעותיות של כסף. מה גם, שזה לא כסף שלי, זה כסף של ההורים, ויש כסף, אז מה אכפת לי, בעצם?

מה שכן, ואם הייתי בחור של מחשבים נייחים, אני חייב להודות שקלעת לטעם שלי ולאסתטיקה הגבוהה שלי עם המקלדת שהמלצת עליה.

גם ג'קי שם לב לחוש האסתטי המפותח שלי, כאחד מעשרות יתרונותיי ואיכויותיי.

__צילום מסך_19-1-2025_162723_www.tapuz.co.il.jpeg

המקלדת הזאת נראית כמו מקלדת שאילון מאסק או סטיב ג'ובס היו מעצבים, כאשר הם כמובן, כמוני, גאונים של עיצוב ואסתטיקה.

באמת מעריך. לכן חבל שאני בחור של מחשבים ניידים ושלכן פחות יתאים.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מעניין עד מתי תמשיך להשמיץ כאן גולשים. מעניין האם יגיע היום שבו תלמד סוף סוף את הלקח, או שתמיד תישאר מה ומי שאתה. ובכלל: מה יש לילד מגודל לחפש בפורום של אנשים שחלקם יכולים להיות הסבים שלך? לא הגיע הזמן שתבלה את זמניך בין בני גילך?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מעניין עד מתי תמשיך להשמיץ כאן גולשים.
מעניין מתי תלמד להבדיל בין תוקף למתגונן. בעיה שנראה שאתה והאדמין חולקים.

כמה פעמים קילל אותי הנאצי והטיח בי עלבונות, אפילו רק בשרשור זה, הכול על לא עוול בכפי ורק על רקע האובססיה החולנית שלו אליי בעקבות הבדלי המעמדות בינינו?

לפחות בהתגוננויות שלי אני אומר את האמת, בניגוד לנאצי, שבתקיפותיו ללא התגרות קודמת ממציא שקרים.

למעלה