מה אם...?

מה אם...?../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif

טוף, אז כמו ששמתם לב- הפורום נכנס לתרדמת חורף מאוווד עמוקה. *גונבת ת'ביטוי מאורלי
* אז הנה משחקון קטן שחשבתי עליו:
מה אם...?
דמיינו לעצמכם שניתנה לכם האפשרות לביים/לכתוב/להפיק פרק בחלום אמריקאי. אתם צריכים לענות על מספר שלבים: א. תכתבו רעיון כללי של הפרק. ב. תכתבו לפחות דיאלוג אחד. ג. תכינו פס-קול לפרק, ותפרטו איפה כל שיר נשמע. (ויכולים להיות בו 100000 שירים.
) נגיד: סצינת אהבה, במופע הלהקות, חלום. השירים בעיקרון יכולים להיות מכל התקופות אם כי מומלץ להשתמש בשירי התקופה. העלילה יכולה להיות הכי מטורפת בעולם. היא יכולה להתרחש בעתיד, במקום אחר, עם דמויות חדשות... כל מה שבראש שלכם. מצידי- תכתבו על משפחת פריור והתוספות שלה במקלט בזמן הפגזה של העיראקים, על סירת פיראטים, בהארי פוטר או בליל הסדר. אני מבקשת מכל מי שיכול להגיב. זה באמת חשוב- אחרת עוד יסגרו את הפורום.
אני אגיב ביום חמישי... מקווה לראות שרשור יפה ומלא.

M a r y J a n e

New member
הנני כאן! ../images/Emo63.gif

טוב, באמת אנשים, כל מי שנכנס לפורום הזה!!! תתחילו לכתוב!!!! (אני בטוחה שיפעת לא תתנגד אם יתחילו להופיע פה הודעות כמו "שבוע טוב לכולם ואפילו "קיבלתי 8 בתנ"ך... מתוך 100" לא עלינו... או מה שזה לא יהיה...) טוב אז הנה הפרק שלי.... אני מחזירה את משפחת פריור שנה אחת אחורה, לעונה הראשונה... חורף...שלג...קפוא בחוץ
כרגיל, המשפחה יושבת לארוחת ערב, רוקסן גם שם. ג'יי ג'יי עוזב את השולחן ואומר שהוא חייב לצאת. הוא ובת' נפרדו מלפני כמה חודשיים ורוקסן ומג יודעות שהוא יוצא עם מישהי, אבל אין להן מושג מי זאת. הוא גם לא מוכן לנדב להן מידע. הלן, שומעת את השיחה בין רוקסן ומג שמדברות על אותה בת. (ברקע- one fine day...זה השיר שעלה לי לראש...) כשג'יי ג'יי חוזר, היא מנסה גם לדלות ממנו מידע, אבל הוא לא מוכן לספר לה מי זאת, היא מציעה , שיביא אותה לארוחת ערב כדי שהמשפחה תכיר אותה... הוא אומר שאולי...לא בטוח... בסופו של דבר ערב אחד, הוא מצליח לשכנע את החברה החדשה שלו לבוא אליהם, בדיוק באותו זמן נמצא אצלהם פיט (?! ככה קוראים לאח של ג'ק?). כשכל המשפחה יושבת , לארוחה, ג'יי ג'יי וחברתו- שרה, מצטרפים לארוחה. (מפה זו הסצנה) וויל : שרה, מה זה התליון הזה שלך? שרה: זה... פטי (מתפרצת): זה מגן דוד, זה סמל של יהודים, את יהודיה נכון?! שרה: כן. זה היה התליון של אמא שלי, מהמלחמה. וויל: מלחמה?! היא היתה לוחמת?! חשבתי שרק בנים נלחמים... שרה: היא לא נלחמה, היא היתה במחנה רי... ג'יי ג'יי:וויל, די כבר עם השאלות האלו! וויל : מה כבר עשיתי?! פטי (שוב מתפרצת) : היהודים היו במחנות ריכוז, באירופה במלחמת העולם השניה. ואומרים שגם הגרמנים הוציאו אותם להורג, ב... הלן: דיי כבר פטי!!! (שתיקה קצרה) שרה, נולדת פה? שרה: לא, נולדתי בפולין. כשהייתי בת שלוש, ההורים שלי היגרו לארה"ב ומאז אנחנו פה. ג'ק: במה אבא שלך עובד? שרה: הוא בנקאי בדאון טאון. פיט (מסנן לעצמו...) : כמו כל היהודים... ג'ק: הוא עובד שם כבר הרבה זמן? ג'יי ג'יי: אולי תפסיקו כבר לחקור אותה?! אנחנו הולכים!! ג'יי ג'יי ושרה יוצאים, כולם חוץ מפיט אומרים לה להתראות. יותר מאוחר כשגיי ג'יי חוזר, כשהוא עולה לחדר שלו, ג'ק קורא לו לבוא לסלון... (הלן, בחדר השינה ומג, פטי וויל כבר הלכו לישון) ג'ק: מה עבר לך בראש? שכחת כבר מה אתה? ג'יי ג'יי: מה??!! על מה אתה מדבר?! ג'ק: אתה קתולי, לעזאזל... פיט: ...היהודים האלה, מנסים להשתלט על העולם, שמעת ג'ק? אבא שלה "בנקאי" , כן אלה, גונבים מכולנו. ג'יי ג'יי: אבא שלה באמת בנקאי. מה הבעיה שלכם? זה לא עניינכם עם מי אני יוצא! מאז שאני ובת' כבר לא ביחד, זה נראה כאילו חרב עליכם העולם! ג'ק: לא אכפת לנו עם מי אתה יוצא, אבל למה עם יהודיה? פיט : כן! ועוד כזאת שמתגאה בזה, היא והשרשרת שלה, יהודיה מסריחה. הם והעצבות שלהם... שואה?! שימשיכו עם הדמיון שלהם, הם והעיניים העצובות שלהם. ג'יי ג'יי: אני לא רוצה לשמוע אותכם! לא אכפת לי מה שאתם חושבים... ג'יי ג'יי יוצא מהבית כשעוד ברקע שומעים את ג'ק צועק שיחזור הביתה. (נראה לי שפה מתאים שיר כלשהו של בוב דילן, אין לי מושג איזה) ברקע מראים את מג, וויל ופטי, לא ישנים, שהם שמעו את כל השיחה. פיט הולך מהבית וכשהג'ק הולך לישון הלן כועסת עליו ואומרת לו שיפסיק עם הדעות הגזעניות שלו ושלא יגרר אחרי אחיו. אני חושבת שפה הייתי מסיימת את הפרק, אולי שג'יי ג'יי הולך אל הבית של שרה ומראים את הבית עם כל האלמנטים היהודיים (חנוכיה, וכאלה). סוף... מקווה שלא עיצבנתי אף אחד, אם מישהו בכלל קרא את זה, ומן הסתם, שאף אחד לא יחשוב שאני מצדיקה את מה שכתבתי שפיט אומר. אבל כמו שמראים את הגזענות נגד השחורים, אני חושבת שגם צריכים להראות את הצד הזה שנגד היהודים (נראה לי שבאחד השרשורים פה מישהו כבר אמר את זה).

אז-../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif

בואי ותפתחי את זה!
זו לא חייבת להיות תסריט דגול ומפותח כמו של אורלי.(
אורלי- את רולזית!) הרעיונות הכי דבילים ושרוטים יתקבלו בשמחה ובברכה.
קדימה- הודעות הודעות... ביפ ביפ ביפ!

../images/Emo123.gif

הרעיון הכללי של הפרק- ג'יג'י חוזר מויטנאם. באותו ערב כשהוא חוזר, הוא אמור להפגש עם בת'. הם איכשהו רבים, והוא חוזר הביתה מבואס, מנצל את העובדה שג'ק לא בבית, ומתנחל על כמה פחיות בירה. באותה תקופה רוקסן רבה עם מג, ומג התקשרה אליה כדי שתבוא ושהן יכולו לדבר.. רוקסן באה, אך במקום שהן ילבנו דברים, הן רק רבות יותר, ורוקסן עוזבת את החדר שלה, כשצעקות נשמעות.. היא עוזבת את הבית, וחולפת על פני המוסך/מחסן שג'יג'י נמצא בו, כשהיא בוכה. הוא יוצא אחריה, מדבר איתה, הם נכנסים למוסך/מחסן ומדברים, ומכאן לכאן, קורה משהו. דיאלוג בין ג'יג'י לרוקסן ~חולפת בסערה על פני המוסך~ ~ג'יג'י רץ אחריה~ (ברקע השיר- Drifters - There Goes My Baby- שגם מסמן סימן לבאות..)
ג'יג'י: *צועק מרחוק* "רוקסן, מה קרה?"
רוקסן: ~ממשיכה ללכת~
ג'יג'י: "רוקסן! חכי שניה"
רוקסן:"עזוב אותי ג'יג'י. אני צריכה להתרחק מכל המשפחה הזאת שלך"
ג'יג'י: "נו חכי שניה, אנחנו יכולים לדבר.."
רוקסן: ~מתעלמת~
ג'יג'י: ~אוחז בידה ומסתכל עליה~ "אני מכיר אותך כבר שנים, חשבתי שתדעי שאת יכולה לדבר איתי כשאת צריכה"
רוקסן: "ג'יג'י, קשה לי לדבר איתך כשזה נוגע למג. מצטערת"
ג'יג'י: "טוב.. אבל לפחות אל תלכי כשאת בוכה. בואי איתי למוסך, נשתה משהו, נאכל.. ~מחייך~
רוקסן: ~מחייכת מבעד לדמעות~ "טוב.." ~הולכים למוסך~
רוקסן: "ג'ק יודע שאתה שותה?"
ג'יג'י: "לא..הוא גם לא ידע.. חוץ מזה, זה הדבר האחרון שאני חושב עליו. כרגע זה הבעיות שלי עם בת' הן בעדיפות יותר חשובה"
רוקסן: "מה קרה?"
ג'יג'י: "היא..סתם..זה לא כזה חשוב.." ~נותן לה בירה~ [קורים המון דברים, שניהם ממשיכים לשתות, ועכשיו שניהם כבר שתויים (בערך)]
ג'יג'י: ~מראה לה כל מיני דברים שלימדו אותו בויטנאם~
רוקסן: ~קמה אליו תוך כדי שהיא צוחקת~ ~מאבדת שיווי משקל~
ג'יג'י: ~תופס אותה והם נופלים ביחד
~ ~מסתכלים אחד על השניה בעיניים, ומתנשקים
~ (השיר שמושמע כאן עכשיו: Cyndi Lauper - True Colors) ~The End~

^______^../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif

אין מה לעשות... רוקסאן וג'יג'י הם ה-שיפ הכי אדיר.
אני בעד.
יפעתוש- אהבתי מאוד. "אני מכיר אותך כבר שנים, חשבתי שתדעי שאת יכולה לדבר איתי כשאת צריכה". יוווו! זה כסה משפט חמוד. גמאני רוצה שיגידו לי אותו. (ובבקשה ע"י ידיד מקסים ושרמנטי, ולא ע"י אבא שלי...
)

Miss BLa BLa

New member
וואו....

קשה לי לראות את ג'י ג'י ורוקסן ביחד....חח הממ יש לי רעיון אבל לא יוצא לי כלום...ריידרס בלוק

M a r y J a n e

New member
אחלה של רעיון יפעת!

באמת קצת מוזר לראות את רוקסן ביחד עם ג'יי ג'יי. אבל זה מה שיפה בזה (חחחח רוקסן עוד מסוגלת לזה!!)

למעלה