מה אמצעי זיהוי מקובל לנוטל תרופה ?

מה אמצעי זיהוי מקובל לנוטל תרופה ?

שלום, אבי נוטל תרופה מסוג coumodin לדילול הדם. כתוצאה מכך אם הוא חלילה נחתך או נפצע כל דימום נמשך זמן רב יותר. לא מזמן הוא נחתך בבית בצורה קלה ובאמת הופתעתי לראות את ההשפעה שיש אפילו בפציעה קטנה. המקרה הזה גרם לי לחשוב שאם חלילה יפצע קשה יותר בסביבה לא מוכרת כדאי שמי שיזדמן לטפל ידע בהקדם האפשרי על התרופה שהוא נוטל. האם יש אמצעי זיהוי מקובל שהוא יכול לשאת איתו? הוא כמובן חושב שלא צריך אבל הבטיח לי שאם אמצא לו משהו, הוא ילך עם זה למען השקט הנפשי (שלי).
מהבת של.....

tapuach

New member
אבי חולה סכרת-נושא עימו פתק מנויילן

אבא שלי חולה סכרת כבר שנים רבות, בארנק שלו, יחד עם כל התעודות והרישיונות הוא לוקח איתו מעין פתק שעליו כתוב שהוא חולה סכרת. נסה גם

חכם אבל לא אפקטיבי

בתאונות (לא עלינו) או פציעות בהם חס וחלילה המטופל מחוסר הכרה אם לא יהיה מישהו שמכיר את הבחור, בד"כ לא חופרים בכיסים ופועלים לפי פרוטוקולים. הדברים היותר חכמים שניפגשתי בהם הם: אחד שרגיש למחלה כלשהי (נראה לי פניצלין) שבמקרה הגענו אליו מ.ה מפאת היפוגלוקמיה ועליו שרשרת עם תליון, כמו דיסקית, בה כתוב, חולה סכרתי, רגיש לפניצלין. זה מוטבע על זה והשרשרת מעל לבגד אז ישר החזרנו אותו עם גלוקוז IV. עוד דרך זה צמיד זיהוי על היד, כמו בבתי חולים צמיד של מחלקה פנימית, נפגשתי גם בצמיד של רגיש לפרמין. לא חסר שיטות שיותר קל לזהות, מאשר לחטט למישהו בארנק בזמו מקרה, דבר שנראה לי אסור לפי חוק.

למעלה