מה אמרתי לכם? הנה מתחילה הנדנדה....

nunimon

New member
מה אמרתי לכם? הנה מתחילה הנדנדה....

כתבה שפורסמה הבוקר בYNET. לא שמה שאמרתי יקרה כל כך מהר, אבל זה היה ברור. הנדנדה בישראל, כל צד דוחף לכיוון שלו, ואחרי זה לא מבין איך זה קרה: המעשנים שנים פגעו בפאסיביים, ועכשיו "פתאום" הפאסיביים התחילו לפגוע במעשנים.... זה היה ברור ששוב למישהו ימאס ויתחילו לעשות שינוי. מדינת חלם.
אהה...... ושבוע טוב לכולם !

or83

New member
רצו ארה"ב, קיבלו

לא רחוק היום שעל מברשות לניקוי האסלה יהיה רשום "מוצר זה הוא לא מברשת שיניים".

temptation411

New member
סתם חארות..

הכתבה עליהם בערוץ 2 רק הכעיסה אותי יותר. עד שעשו פה חוק שיכול לעשות קצת טוב לכמה אנשים הם מנצלים אותו בצורה מגיעלה כדי להרויח כמה שקלים.

אני אומר לך משהו...

ה"לנשום נקי" האלה, הם שני בחורים לא הכי שפויים בדעתם שלא עובדים ומצאו על חשבון מי להרוויח. סבבה, קיים חוק, נכבד אותו. אבל אני קראתי דברים שהם כותבים באינטרנט ואיך הם מתנכלים לבעלי עסקים כדי להרוויח על חשבונם. באחת הפעמים הם אפילו כתבו שהם הגישו תביעה נגד מקום כלשהו, אבל הם מחכים כמה ימים עד שהם יודיעו לבעל המקום כדי לבוא ולהגיד לו את זה ביום הולדת שלו! חלק מהתביעות שהם הגישו הם על מקומות שאני יודעת בוודאות שהם נטולי עישון, או בעלי איזור עישון מוגדר ומקפידים בהם על כך. וזה לא רק הם, כל אחד שרוצה לעשות כסף קל הופך להיות פתאום "קורבן ". בכל אופן, אם ישונה או יבוטל החוק רק אותם אפשר יהיה להאשים... אפילו אנשים שתמכו בהם סולדים מהם עכשיו כשהבינו שהסיבה העיקרית שהם נלחמו על החוק הזה היתה כי הם ראו הזדמנות לכסף קל ומהיר. אז אתה יכול להאשים את בתי המשפט?

lb22

New member
אני בעד החוק נגד עישון אבל .....

צריך לעשות הסדר כלשהו לאוכ' שכן מעשנת .. לא מעט מקומות הפכו איזה איזור בפאב שלהם לאיזור עישון אם זה בטמפל בר שכל הבר החיצוני הוא איזור עישון ועם זה פאב שהייתי בו שדווקא היה ההפך , האיזור בפנים הוא אזור עישון ובחוץ (מקום די גדול) זה ללא עישון. צריך לאכוף את החוק הזה , צריך גם לארגן למעשנים איזה איזור עישון שיכבד גם אותם (כלומר שיהיה אפשר לקבל בו שירות כמו שמקבלים הלא מעשנים.

בתור אחת שכן מעשנת

והרבה... בחיים שלי לא יצא לי להיות בפאב או מועדון או משו כזה ואמרו לי לא לעשן. רק בבתי קפה מסעדות וכאלה באמת מקפידים.

למעלה