מה אמר ארמסטרונג לבאסו בדרך למעלה? למישהו יש רעיון?
ה האקספקטורה666 New member 18/7/04 #2 אנ ייודע הייתי ברכב עם ברוניל, ולאנס בטעות לחץ להפעחת המשדר, הוא אמר: "מה? זה כל הסיפור של העליה הזאת? יאללה, בוא נרד אותה ונעלה שוב, עדיין נהיה לפני כולם"
אנ ייודע הייתי ברכב עם ברוניל, ולאנס בטעות לחץ להפעחת המשדר, הוא אמר: "מה? זה כל הסיפור של העליה הזאת? יאללה, בוא נרד אותה ונעלה שוב, עדיין נהיה לפני כולם"
א אמיר פז New member 18/7/04 #3 גרסה א'- תגיד לי כשאולריך מתקרב ב' - אולי בכל זאת בשנה הבאה אתה אצלנו? כמה ריס משלם? אני מוסיף 50%. ג' - יש לך פאואר ג'ל? נגמר לי והספונסר רוצה שאני אלגום אחד לפני ה "RED KITE".
גרסה א'- תגיד לי כשאולריך מתקרב ב' - אולי בכל זאת בשנה הבאה אתה אצלנו? כמה ריס משלם? אני מוסיף 50%. ג' - יש לך פאואר ג'ל? נגמר לי והספונסר רוצה שאני אלגום אחד לפני ה "RED KITE".
ג גל ישראלי New member 18/7/04 #4 אני יודע../images/Emo3.gif הגירסה האמיתית: "איוון, תעשה לי טובה- בדוק אם יש לי שרשרת, נראה לי שהיא חסרה"
אני יודע../images/Emo3.gif הגירסה האמיתית: "איוון, תעשה לי טובה- בדוק אם יש לי שרשרת, נראה לי שהיא חסרה"
U uv111 New member 18/7/04 #5 נמאס לי משירל הזאת באה איתי לכל מקום, ראיתם אתמול אחרי הסיום אפילו חיבוק נשיקה משהו כלום לא היה, רק איזה פרצוף של נמאס לי מזה שהיא עוקבת אחרי
נמאס לי משירל הזאת באה איתי לכל מקום, ראיתם אתמול אחרי הסיום אפילו חיבוק נשיקה משהו כלום לא היה, רק איזה פרצוף של נמאס לי מזה שהיא עוקבת אחרי