מה אנו עושים למען החיים ?

מה אנו עושים למען החיים ? ../images/Emo73.gif

החיים ממשיכים, ועדת שיינין הגישה המלצותיה, ההתנתקות הולכת ומתקרבת, פצועים והרוגים בכבישים, כתמול שלשום. הכל כרגיל ? לא, רק ביבי הפתיע... תלוי את מי. ומה אנו עושים בנושא שכה חשוב לנו --- המאבק בתאונות ??? בוא "נסתכל במראה", נביט בעצמנו ונעשה חשבון --- מה אנו עשינו למען העניין ? מהי תרומתנו האישית לגבי הצלת חיים של מישהו ? האם נלחמנו להפחתת הקטל הנורא ? בל נשכח : אנו "יושבים בכיסא", ממשיכים לעבוד לחיות לרוץ ולרדוף אחרי ... השיחות וה"פלירטוטים" (סליחה אם פגעתי) באינטרנט טובים רציניים ומצויינים !!! אולם עלינו לזכור, מי קורא אותנו ? – אותם פעילים איכפתיים קבועים שהנושא כואב ומפריע להם. בוא נניח שרוב ה"קוראים" הם ה"כותבים", אז מה עשינו ??? כתבנו לעצמנו ! נכון יש גם "אורחים מזדמנים", אבל סה"כ אנו יודעים מי אנו, ואולי אף מכירים אחד את השני. מה יש לעשות ? אין עם מי לדבר ! כולם אטומים ! נמאס לנו ! אף אחד לא מקשיב ! מכירים את הסיסמאות האלה ? גם אתם מדקלמים אותן ? אז תרשו לי ... אני צנוע, וחושב שאפשר וחייבים לעשות יותר, ו"כשזה קורה"... אני דומע. וזוהי תרומתי הצנועה למאבק : * הרצאה בנושא זהירות ובטיחות בדרכים ב 15 כיתות א'-ה'. * עמידה במעבר החצייה בסמוך לביה"ס, כדי לשמור על הילדים ולמנוע מההורים ... * החדרת הנושא לתוכנית הלימודים של ביה"ס ובשבט הצופים. * פעילות קבועה במשמר האזרחי. * שיתוף פעולה עם עמותה פרטית העוסקת בפעולות רווחה למען אנשי כוחות הבטחון – רווחה ושיחה על הצלת חיים. * המוח שלי עובד כל הזמן כיצד אפשר לתרום עוד ועוד כדי לתרום ולו במעט ... ואני שוב מתנצל, צנוע ו"בורג קטן" בכל המערכת, משתדל לתרום ולהמשיך למרות ובגלל הכל !!! כתבתי נקודות אלה כדי שישמשו דוגמא לאחרים, ואשמח תמיד לקבל רעיונות והצעות ! בברכה , גיא הלוי [email protected]

למעלה