מה אנחנו הגברים בעצם רוצים

מה אנחנו הגברים בעצם רוצים../images/Emo35.gif

(רק גברים לענות על זה,נשים לא להפגע,תודה
) אנחנו מחפשים את הבחורה היפה שעושה לנו את זה אחת שנעשה עבורה כל דבר שחשבנו עד כה שזה מגעיל ובשבילה נהיה מוכנים לעשות זאת(מבחינה מינית) אבל מצד שני כמה יופי שיש לה האופי שלה לא משהו והיא שיטחית או לא בעלת אותם תכונת אופי או שאנחנו בעצם מחפשים את האחת שהיא לא כזאת יפה אבל כיף לכם להיות איתה אבל מצד שני אתם לא מתלהבים כלכך להציג אותה לחברים שלכם דילמה
מה אתם הייתם עושים או שעשיתם כבר...

Vdrums

New member
דילמה מטופשת לחלוטין.

אם אתה יוצא עם מישהי ואתה מתבייש להציג אותה לחברים שלך, אתה לא בבעיה איתה אלא עם החברים שלך, אז קודם תחליף אותם. שאתה יוצא עם מישהי וכיף לך איתה אני בטוח שלא תחשוב שהיא מכוערת. והיא תהיה לטעמך, אין קשר ללא משיכה פיזית או ללא משיכה אינטלקטואלית.

קודם כל

אף אחד לא עשה אותך אחראי לקבוע מה כן טיפשי ומה לא טיפשי ודבר נוסף תתפלא אבל יש כאלו שכן,לא אמרתי שאני כזה אני שואל את זה לדיון

Vdrums

New member
לא אמרתי שאני אחראי אבל זה עדיין

טיפשי. והאלו שכן יוצאים עם בחורה כדי לקבל פידבקים של "גבררררר" מהחברים שלהם הם אנשים חסרי חוט שידרה עם חברים שלא הייתי מגדיר אותם בתור חברים.

puptitzonet

New member
אני אמנם אשה אבל... אני מורידה את ה

כובע! את הכובע - (ארצה!) לvdrum - תומר כל הכבוד.

B l a c k ICE

New member
כל מה שכתבת, נכון ....

אממה? אם אתה אוהב את החברה, היא לא תיראה לך מכוערת, למרות מה שיגיד לך העולם. והאמת? אם הייתי יוצא עם מישהי והיא חכמה, אבל, מה לעשות נקראת בפי העם מכוערת, הייתי מציג אותה לראווה, (למרות שזה נשמע רע ...), כי לי זה הרבה יותר חשוב!!! BlackICE

free soul

New member
אני מאמינה שרוב הגברים כך

הם מחפשים גוף של "דוגמנית" שגם תיהיה טובה במטבח.. ותיהיה מעולה בסקס! ושיהיה לה אופי אדיר.. להההה... אם אין את זה לגברים, אין את זה לנשים. לכל בן אדם יש משהו חסר.. משהו קטן שלא מוצא חן בעינינו.. אבל, בכל מקרה אנו נימשכים אליו! וכן, אפילו שהוא דומה לציקלופ הציג אותו בגאווה! מיציד שה"חברות" או שה"ח'ברה" ידברו עד מחר!!! כי הם לא יוצאים עם אותו בן אדם. אני כן!

למעלה