מה אנחנו, המאמנים מלמדים את המתעמלות?

אמא לה3

New member
מה אנחנו, המאמנים מלמדים את המתעמלות?

מאמר מקסים מתוך האתר GYMNASTICS COACHING.COM מתאים למאמנים תחרותיים ועממיים. כשאנו מגיעים לתחרות, מה אנחנו, המאמנים, מלמדים את המתעמלות שלנו? ההמלצות של טרוי (ככל הנראה מאמן תחרותי) הן: 1. כל המתעמלים צריכים להשאר באולם התחרות עד שאחרון המשתתפים מסיים לבצע את התרגיל. 2. הספורטאים צריכים לשים את כל הציוד שלהם בתיק האישי שלהם, לרכוס את התיק ולהזיז מהדרך. 3. אסור שיהיו שום דיבורים במהלך חלוקת הפרסים/מדליות. 4. כל הספורטאים חייבים להיות נוכחים בכל שלב חלוקת הפרסים. 5. התוצאות בתחרות הן הדבר הכי פחות חשוב בתחרות. 6. לספורטאי חשוב שיהיו מטרות, אבל הדרך להשיג את התוצאות - היא הדבר החשוב ביותר. 7. המתעמלות על הפודיום חייבות לברך את הזוכות שאיתן. 8. על הספורטאים להגיב במתינות לגבי התוצאות (גם הגבוהות וגם הנמוכות). 9. תמיכה ועידוד גם לשאר הקב' שבסבב שלהן. 10. נוכל לשמש דוגמא למתעמלות שלנו ע"י עזרה ותמיכה בשאר המאמנים המתחרים בנו. 11. אנחנו שולטים במה שיש לנו שליטה, אל תדאגו ממה שאין לנו שליטה עליו. עד כאן, תגובות?

אמונה א

New member
תיאורטית

אני מסכימה שזה המצב האידאלי, אבל המאמנים צריכים לעבוד די קשה כדי להשיג את זה. אני מתכוונת, שקשה לשלוח מתנ"ס עם בנות לא הכי ממושמעות, ולנסות שהן יעשו את כל הדברים האלה. בנות שלא גדלו על התעמלות נוקשה ורשמית... וגם בתור מתעמלת בעצמי, קצת יותר מבוגרת מהבנות שהתיחסתי אליהן, אני יכולה להעיד שגם לי קשה קצת לעשות את כל הדברים. בתוך כל ההתרגשות... אני לפחות מדברת על הבנות שאני מתעמלת איתן. מן הסתם אצל אחרים זה לא ככה.

למעלה