מה אנחנו סורגות עכשיו?

tatia

New member
מה אנחנו סורגות עכשיו?

באו תספרו :) נתחלק ראיונות.אני התחלתי מין חולצה - אפודה לחברה הטובה שלי, היא מזמן כבר רצתה וסוף סוף הגיע זמנה :)) . היא בחרה דוגמת חמאניות במסרגה אחת, אתמול קנינו צמר וכבר ז"בפעולה":))

עדיLEE

New member
tatia המון ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gifעזרת לי מאד

אבל נראה לי שאכין גדילים יוסיף קצת שיק.

איזה יופי! איזה צבעים יפים!

בכלל, את סורגת כ"כ יפה ויודעת כ"כ הרבה, איזה כיף שאת כאן
אני התחלתי סוודר קייצי ("לעונת המעבר", כמו שאמא שלי היתה אומרת, למרות שאני לא בטוחה שיש ממש עונות מעבר בארץ?) לאחותי. זה צמר שקניתי בחנות יד שניה, 10 כדורים ב-15 דולר. הדוגמא היא אחת מחבילה שקניתי מגברת שסגרה את החנות שלה (חנות קטנה שהיה בה קצת צמר, הוראות סריגה, קצת מסרגות, ספרים יד שניה. דווקא היתה חנות מגניבה). ניראה איך זה ייצא. צילמתי את המירקם
ובמקביל אני מנסה לסרוג כובע בקרושה מתוך ספר שלקחתי מהספריה מצמר (זה לא צמר) שאחותי שלחה לי. ניסיתי לסרוג בזה גופייה, אבל זה לא יהיה נעים בכלל. כובע קייצי כזה, ניראה איך זה ייצא (אני לא מנוסה כ"כ בקרושה).

tatia

New member
חוט יפה

נראה לי שיש בו ויסקוזה או פוליאמיד, הוא מבריק כזה..ממש יפה, גם צבעים שמחים כאלה :)) "עונת המעבר" , היזכרת לי גם את אמא שלי:)) , חבל שאיך כן בארץ חנויות כאלו:( אבל פעם אחד קניתי סוודר סרוג ביד ב"ויצו" , באתי עם חברה , הביאנו לשם כמה שקיות של בגדי ילדים שלנו, והיה שם בזאר מכירות , וראיתי אותו, את הסוודר הזה, היתה עלו פתקית מניו זילנד , בקיצור עלה לי 10ש'ח :) אני פרמתי אותו, כיבסתי, הישרתי חוטים. יצאה לי 800גר 100% צמר כבסים . סרגתי לבעלי אפודה עם צמות ובשבילי צעיף-פלנטין כזה בחוט אחת(החוט היה מחובר חשני חוטים ביחד)... :))

iris3111

New member
היי גוגי אצלך זה מישמרת בוקר עכשיו?

איזה כייף לך שאת יכולה להשאיל סםרים מהסיפריה . אצלנו אין עדיין מודעות לזה בכל זאת כשניכנסתי לסיפריה אצלנו וביקשתי הסתכלו עלי כמו על חייזר...נעלבתי
אז הלכתי ועשיתי לי טוב על הנשמה וקניתי לי קצת חוטים קייציים. ועם זה אני סורגת עכשיו.

הזקנים

New member
הייי גוגי סוף סוף רואים אותך

אם את לא כאן אתנו במיפגשים אז רואים תמונה .בוקר טוב ישראל וניזילנד

../images/Emo6.gif בוקר טוב ושבת שלום ../images/Emo140.gif

הכובע קצת גדול, אז אני הולכת לנסות עכשיו לתפור לו איזה סרט או משהו כדי להקטין אותו. ניראה מה ייצא...

tatia

New member
חמוד מאוד!

אולי להקטנה תוסיפי סרט ועלו איזה פרח לבן בצד? אני חושבת שזה יתאים ..

haya53

New member
סריגת כובע

שבת שלום האם ניתן לקבל הוראות איך סרגת את הכובע המקסים ומאיזה חוט כמובן

פרפרית 4

New member
טטיה החמניה שלך יפהפיה, וגוגי הצבעי

משגעים. אצי יש כמה פרוייקטים בסריגה, האחד אפודה לחברה , והשני ג'קט מחוייט, וכמובן פרוייקט לתינוק/ת שעתידים להיוולד בשעה טובה בעוד 6 חודשים. מנסה להעלות אך התמונות גדולות מידי להעברה.

פרפרית 4

New member
והשכמיה משבוע שעבר שכבר נשלחה

לא עוברת כי היא בגודל של 523kb נו מה יהיה. אנסה אחר כך.

עדיLEE

New member
בנות איזה כישרון WOW ואני סיימתי

אתמול שאל קייצי ומחפשת לו רעיון לסיום?? שבת שלום לכולם

למעלה