זאת סורגת חגורה מאותו חוט של החולה תכול מתחלף... לקטנה התחלתי אותה חולצה בוורוד מקסים עם חוט לורקס ומנסה לעשות פונצו אביבי משני מלבנים איך לוקחים מידות? מישהיא יודעת? אה את הצעיפים שמתי בצד...
לא הולך לי איתם אז.. שינוחו בנתיים וכמובן המפה שלי עם הפרפרים מתקדמת לאט אבל בטוח זהו לבנתיים.
התחלתי לסרוג כובע, נגמר לי החוט אז התחלתי כובע אחר ושוב נגמר לי החוט באמצע. אז בינתיים - עד שאלך לקנות עוד חוטים, התחלתי כובע שלישי. נראה איך זה ייגמר בסוף...
את זה... פרמתי לפחות 4 פעמים... ההוראות מרגיזות ביותר.. ניסיתי אפילו לשרטט תרשים לבד, כתרגום להוראות, ללא הצלחה... בקיצור, קצת התחיל לקבל צורה אחרי שהתחלתי לאלתר. יייוווו - מקווה שיצא מזה משהו...
מצרפת קישור אני כבר התיאשתי מלהבין את המלים ופשוט עושה מה שנראה לי הגיוני על מנת לשמור על הגלים. אבל - אם ליש כאן מישהי שאחד מתחביביה זה להעביר מלל לתרשים - תבורך.
אני יודעת לסרוג במסרגה ותמיד סרגתי רק מפות ומפיות (וזה היה מזמן). עכשיו רוצה לנסות לסרוג גם פריט לבוש. והשאלה: בדוגמא 1274 רואים שהעמודים הם באלכסון. איך סורגים אותם שיהיו ככה? או שאולי סורגים אותם רגיל ובגלל הדוגמא אז הם יוצאים באלכסון?