מה אנחנו סורגות עכשיו?

iris3111

New member
אה החמניה זה מאוד קל אז ככה לוקחים

את החמניה בהתחלה שלה שותלים משקים ויוצא... חבל על הזמן.....

iris3111

New member
לא מצליחה להעלות תמונות אבל בכל

זאת סורגת חגורה מאותו חוט של החולה תכול מתחלף... לקטנה התחלתי אותה חולצה בוורוד מקסים עם חוט לורקס ומנסה לעשות פונצו אביבי משני מלבנים איך לוקחים מידות? מישהיא יודעת? אה את הצעיפים שמתי בצד...
לא הולך לי איתם אז.. שינוחו בנתיים וכמובן המפה שלי עם הפרפרים מתקדמת לאט אבל בטוח זהו לבנתיים.

haya53

New member
שבת שלום

המפית מדבימה האם ניתן לקבל את התרשים שלה בבקשה

אדרעיא

New member
אני עכשיו סורגת כובעים.

התחלתי לסרוג כובע, נגמר לי החוט אז התחלתי כובע אחר ושוב נגמר לי החוט באמצע. אז בינתיים - עד שאלך לקנות עוד חוטים, התחלתי כובע שלישי. נראה איך זה ייגמר בסוף...

אני מנסה לסרוג

את זה... פרמתי לפחות 4 פעמים... ההוראות מרגיזות ביותר.. ניסיתי אפילו לשרטט תרשים לבד, כתרגום להוראות, ללא הצלחה... בקיצור, קצת התחיל לקבל צורה אחרי שהתחלתי לאלתר. יייוווו - מקווה שיצא מזה משהו...

אכן...

מצרפת קישור אני כבר התיאשתי מלהבין את המלים ופשוט עושה מה שנראה לי הגיוני על מנת לשמור על הגלים. אבל - אם ליש כאן מישהי שאחד מתחביביה זה להעביר מלל לתרשים - תבורך.

tatia

New member
כמה שהם באתר אוהבים

לסבך את העיניים!:)) אני מצאתי קצת דוגמאות גלים אצלי, תסתכלי- זה מאוד דומה, כי את לא חייבת לסרוג בדיוק את הדוגמא שלהם, העקר זה צבעים והמודל האצמה.

שאלה בקשר לעמודים

אני יודעת לסרוג במסרגה ותמיד סרגתי רק מפות ומפיות (וזה היה מזמן). עכשיו רוצה לנסות לסרוג גם פריט לבוש. והשאלה: בדוגמא 1274 רואים שהעמודים הם באלכסון. איך סורגים אותם שיהיו ככה? או שאולי סורגים אותם רגיל ובגלל הדוגמא אז הם יוצאים באלכסון?

tatia

New member
סורגים אותם רגיל

בגלל הדוגמא הם יוצאים ככה. תעשי גוגמית,,

למעלה