מה אנחנו סורגות עכשיו?

88hentai88

New member
תרגמתי את ההוראות לעברית

יש אותם קצת אחורה, עדילי ביקשה ממני.... רגע אחפש...

../images/Emo124.gif עדילי...

אולי לך יש? אולי את ניסית והצלחת? ...תיכף פורמת בפעם החמישית מסרבת להתייאש, אבל המצב לא טוב

עדיLEE

New member
../images/Emo124.gifזיוה מה ששרון תירגמה עבורי

זה שאל לא את זה מצטערת......

88hentai88

New member
אבל גם את זה תרגמתי...

טוב לא משנה טטיה פתרה את הבעיה בכל מקרה =)...

tatia

New member
חבל שלא נשמר..

תגידי, אולי יש כן בפורום אפשרות לשמור את התרגומים תרשימים ועד? בפורום הרוסי, הרבה בנות עושים תרגומים מכל מני שפות(אנגית, צרפתית, ספרדית, צ'כית וכו'ל), כל זה נשמר באלבום מיוחד ומי שצריך יכול להשתמש בו. זה מאוד נוח,מה את אומרת?

88hentai88

New member
עכשיו יש, אני מעלה למאמרים את

התרגומים ההוראות שניתנו כאן, אולי תרגמתי לקומונה שמקודם ושם לא היה אפרות... משתדלת לשמור כל דבר שעולה כאן כדי שכולן יוכלו להשתמש בו אחר כך! תודה על העזרה טטיה!

ליאתו

New member
סוף סוף התחלתי סוודר לעצמי

והנה ההוראות. שיניתי קצת את הצבעים, כי אני לא אוהבת כתום. יש לי סגול, סגול-לילך, אדום, טורקיז, שחור וירוק. משהו כזה. אני באמצע השרוול הראשון. כל כך התרגלתי לדברים לילדים, שפרויקט למבוגרים נראה לי ע-נ-ק-י.

יוספה56

New member
סורגת סט לתינוק

כרגע אחרי שסימתי סוודר ואפודה, שממתינים לתפירה. סורגת את השמיכה.

WashedInBlack

New member
נסרגים בימים אלו

חצאית קרושה בחוט "יסמין" של צמר טדי בצבע בורדו, סוודר לבן עבה ומחמם, כובע מחוט פוליאמיד לקראת סיום, ותיק שמבוסס על שרוול שיצא לא טוב (אבל בשביל התיק הוא יצא טוב מאוד). איזה תחביב כיפי! :)

אני סיימתי גופייה קייצית משגעת

ועכשיו סורגת את העליונית שטאטיה העלתה לפני שבוע לקטנות. וסיימתי שאל קייצי לנכדה בת התשע שלי וגם צעיף - שאל ארוך מחוט זהב מדהים. וחוצמזה את הדברים שראיתם בסדנא.

למעלה