מה אנחנו קוראים ושומעים וצופים?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

הייזל

New member
אני מקשיבה לwar world z

וזה מרתק. זה בדיוק סוג הסיפורים שאני אוהבת. אפוקליפסיה והישרדות.

is00

New member
מסיים את "מקום לעוף בו" של צ'רלס דה-לינט.

לא התרשמתי יותר מיד, אבל גם לא מאכזב. ספר סביר פלוס.

מיכאל ג

New member
הסיום של the expanse, וממשיך לראות the magicians

סייפיי ממש השתפרו השנה.
בתחום הקריאה, מנסה לסיים איזה ספר של תנית' לי.

avivs

New member
Sweet tooth

ללא ספק הקומיקס הטוב ביותר שקראתי אי פעם, ובשנה האחרונה קראתי ספרי קומיקס בלי הפסקה. סיפור מרתק עם דמויות נפלאות. הכול עובד כמו שצריך בסיפור הזה. סיימתי חמישה כרכים, ועכשיו נשאר אחר אחרון.
&nbsp
הסופר של הקומיקס הזה כותב עכשיו קומיקס אחר ומצוין, בשם Descender.
https://www.goodreads.com/author/show/543719.Jeff_Lemire
&nbsp
יצא לי לצפות בארבעת הפרקים הראשונים של dark matter. למרות המשחק הדי בינוני, שלושת הפרקים הראשונים היו מצוינים. הרביעי כבר מתחיל להרגיש כאילו מדובר הסתם עוד סדרת מד"ב קלילה ודי סתמית. מתלבט אם להמשיך.

Y. Welis

New member
שאנארה - עד פרק 6. יש שיפורים

למרות סצינת מרחץ טורקי... כ"כ מיותרת. לא מאמין שיש משהו כזה בספרים (ובכלל השאלה מעניינת מה המרחק. אולי כדאי לבדוק...) - כמה טוויסטים טובים ולא חזויים שהפתיעו לטובה, אחרי עומס שבלונות ב-5 הפרקים האחרונים (חוץ מהשחקן שבתפקיד הדרואיד - מאנו בנט. היה גם ב'חץ' וב'ספרטקוס' + ב'הוביט' כאורק הראשי. המבטא שלו נהדר והצבע המאורי רק עוזר. יש לו גם רקע ישראלי, כמסתבר).

הדמיון לשרה"ט חוזר בפרק הזה, וזה כמובן רק עוזר. גם יש דילול דמויות נוסף... (עוד נקודת דמיון - השד מגולם ע"י מי שהיה אורק בשרה"ט, וגמד ב'הוביט').

למרות התחלה קלושה ועם נוער לסידרה הזו, יש סיכוי למשהו טוב. בלי ספק היא הישג ויזואלי; לפחות מאז ה-'לג'נד אוף דה ריינג'רז', ההמשך האחרון המצולם ל-B5, שהיה מאוד צבעוני.
אגב יהיה השנה מיני-איחוד של כמה מחברי אותה סידרה במשהו בשם 'ספייס קומאנד'.

ועוד סטרצ'ינסקי - מתכנן לעבד את סידרת ספרי המאדים (האדום-ירוק-כחול) של ק. ס. רובינסון. מעניין. אבל לא לשכוח שהוא גם מכותבי 'SENSE8' הביזארית, כך שלא הכל טוב.

עוד מהנצפות -
* 'קולוני' עד פרק 2. מתחילה להעיק. מישהו ציין בפייס' שקיוז אמר שבסידרה הזו לא יראו חייזרים. לא אתן יד לעוד מניפולציה דמויית 'אבודים'. גם הולוואי עדיין שחקן של הבעה אחת (הפתעה נזעמת).

* 'שאדו האנטרז' - כיפית למדי (פרקים 1 ו-2) ומוצלחת יותר מהסרט. אמנם נוער, אבל סבירים. אולי אפילו מעניינת יותר מ'הקוסמים', אלא אם אלה ישתפרו.

Y. Welis

New member
שאנארה פ. 7 בא עם תהפוכות

מפתיעות לעונה ראשונה... מקוה שישארו מספיק לבאות לבאה. מהבחינה הזו הסידרה שומרת על עניין מתמיד, וזה יפה.

נקוה גם לפרק טוב יותר של האקס פיילז השבוע (ה-5 ואחד לפני אחרון), אחרי שהקודם היה חלש באופן מיותר.

Y. Welis

New member
הפרק של האקס פיילז היה עוד יותר חלש... חבל שחזרו. צר לומר

אם אין מה לשפר, חבל.
&nbsp
עוד אחד אחרון וזהו.

תמר עדי

New member
morning star בדרך אלי!

הבת שלי שגרה בל.א. קנתה לי עותק חתום עם הסופר, אמרה שהוא הכי חמוד בעולם. מחכה בכיליון עיניים.
מי שקרא נא לא לספיילר לי.
חוץ מזה סיימתי את טרילוגיית הגרישה של לי ברדוגו, מאוד אהבתי וסופ"ש הזה מתכוונת לקרוא את six crows (באותו עולם) שמעתי בקורות מעולות עליו.

avivs

New member
אתחיל אותו גם בקרוב.

אסור אסור אסור להתקרב לספויילרים. הבנתי מכמה מקורות שזה יופי של ספר.

Bacio

New member
אני יצאתי בתחושה ככה-ככה מהטרילוגיה של הגרישה

ספרי אחרי שתקראי את six crows איך הוא.

תמר עדי

New member
ספר מאוד יפה, על שישה חבר'ה שיוצאים למשימה בלתי אפשרית

יש בו אלמנטים של "אושן 11".
זה מסופר מחמישה נקודות מבט אבל מסופר בגוף שלישי.
סדרה של 2 ספרים בלבד.
הדבר היחיד שהפריע לי זה הגיל כמובן, לדעתי צעירים מדי אבל מכיוון שזה מיועד לYA אז זה מובן לי.

מיכאל ג

New member
דדפול!

סרט ילדותי, גס רוח ומטונף - וזה בסדר גמור. קצת בעיטה בתחת לז'אנר סרטי הסופר גיבורים הרציניים של פוקס. המון אלימות, המון קללות, בדיחות סקס די קיצוניות ואפילו קצת אנימציה.
כל זה לזכותו. לחובתו של הסרט אפשר להגיד שהעלילה די בסיסית ואין ממש סצינות אקשן מדהימות, כלומר לא משהו יוצא דופן.

ולמי שכבר ראה את הסרט - (לא באמת ספוילר אבל השארתי מרווח לכל הפחדנים)

בקרב הגדול בסוף, הם נלחמים על שלדת hovercarrier של שילד??

למעלה