** מה אנחנו רוצים? להבין אתכם :))**

חיבוקון

New member
** מה אנחנו רוצים? להבין אתכם :))**

קודם כל נעים לי מאוד לראות את כולכם כאן בפורום. וברוכים הבאים להודעה שלי
לא מזמן הייתי בהצגה: להציל את איש המערות, עם האישה. צחקנו נורא והגענו לתובנות והבנות למה אנחנו כאלה ולמה אתן כאלה. במשפט אחד: גברים בעבר היו ציידים, תפקידם היה לצוד, להתרכז רק בציד ותו לו! בלי הסחות! אז כשאנחנו מסתכלים בטלוויזיה, אל תזיינו לנו את השכל, זה טבוע בנו
מצד שני נשים היו בעבר מלקטות, הולכות בשדה, ביער מחפשות שורשים, ושיחים ועוד כמה עלעלי מאכל, זה היה תפקידם. אז כשאני הולך איתה לקניון והיא נכנסת לי למאה חנויות רק בשביל לקנות איזו חולצה מכופתרת, תבינו אותם, זה טבוע בהם
ככה נולדנו, האינסטיקטיים שלנו עובדים שעות נוספות. לדוגמה: למה אנחנו בוגדים, הגברים? במחשבה שנייה, זה נושא לשירשור חדש :)

clubsolutly

New member
סליחה, אבל מה הקשר

בין ציד לטלוויזיה?????? וחוצמזה... אנחנו אוהבות קניות, ונכון, אל תאשימו אותנו.... וחלקנו אוהבות לבשל, זה לא אומר שזה הייעוד, החובה, והגורל שלנו לנצח.... ואל תשכח שעברו מיליוני שנים מאז......

חיבוקון

New member
עוד כמה שנים טובות

כשיהיו לך ילדים, בעל, ואז תיפני אליו כשהוא בחדשות או באיזה תוכנית עם הרבה יריות ואקשן, אז תביני :))

clubsolutly

New member
עוד כמה שנים טובות?

חחחח אפשר לחשוב שאני כבר בת 25...
סתם לא, אבל... גם כשאני רואה סרט אני לא רוצה הפרעות :) טוב עזוב.... להיכנס לויכוח נשים גברים כבד עליי עכשיו.... זה גם לעולם לא ייגמר... שיהיה לך לילה טוב..

חיבוקון

New member
איזה ויכוח מתוקה?

שונא ויכוחים יחיה! ואני מתכוון לחיות עוד הרבה זמן, טפו טפו, רץ לדפוק על עץ האקליפטוס בחוץ, וחוזר. חכי לי :)) יפה לך ההסמקה, מת על האיקון הזה

clubsolutly

New member
לא ויכוח נו... דיון ../images/Emo9.gif

איזה חומד אתה. למה? בלוג זו מילה יפה!

clubsolutly

New member
הכתובת לשלי בתחתית ההודעה שם...

לא כ"כ רואים אותה מתחת לחתימות שלי חחחחח

חיבוקון

New member
פששש איזה בלוג מושקע ../images/Emo6.gif

את גרה בו? :) וצודקת, הפנמתי, בלוג זו מילה יפה

jessy19

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

זה לא הכל ככה שחור על גבי לבן, יש עוד סיבות לכל דבר וזה קשור לאנשים שבהם מדובר... אבל אהבתי את צורת הכתיבה שלך- מצחיקה ביותר

שזיפוני

New member
מה מה מה??

אתה טבוע עמוק בדעות קדומות, ואל תבלבל לי את המח על הומור, זה לא הומור, זה מה שאתה וקושניר ועוד הרבה חסרי הבנה חברתית חושבים באמת. כל התאוריות האלו כל כך מזיקות להבנה בין המינים, ולא נותנות פתח לשינוי, כי אף אחד לא שמח להכלל בקבוצת המין הנגדית. אם בחור נכנס למאה חנויות כדי לחפש חולצה הוא לא "גבר"? הוא "נשי"? אתה לא חושב שזו חוצפה לקרוא לגבר "נשי" ולאשה "גברית"? אם אשה אוהבת כדורגל או כל דבר אחר שסטריאוטיפית משויך לגברים אז היא "גברית"? ודבר נוסף, "למה אנחנו בוגדים, הגברים?" (???) בוקר טוב, חיבוקון, זו המאה ה-21, בה נשים בוגדות לא פחות מגברים, וכבר ראיתי סקר של זוגות נשואים שהראה שנשים בוגדות יותר (57 אחוזים מהנשואות, לעומת 53 אחוזים מהגברים הנשואים). צא מהסרטים, מההצגות, מהקיבעון המחשבתי, ותתחיל לפגוש אנשים, מבלי לקטלג אותם עוד לפני שהכרת. שיהיה לך יום יפה.

חיבוקון

New member
שזיפוני, ראית אותי מכליל?

הצגות, סרטים יפה שאתה מוציא אותי לבלות, אהבתי :)) אם תחזור להודעה שלי ותקרא בה שוב פעם, הפעם אל תקרא רק את הכותרת! תשקיע! קרא את כל ההודעה. תראה שציטטתי את קושניר, יש לך בעיה עם הציטוט? פנה אליו, מה אתה רוצה ממני? לידיעתך אני מודע שאנחנו חיים במאה ה 21 (הרגע הסתכלתי בשעון) שנשים בוגדות יותר מאיתנו (וזה המקום להודות לאלוהים ) שגברים ונשים הם בעלי שיוויון זכויות (ותאמין לי אני חש את זה על בשרי יום יום לילה לילה :)) אז תוציא את האמוציות שלך במקום אחר ואל תיטפל לאנשים תמים, ומתוקים כמוני

שזיפוני

New member
קראתי טוב מאד, אתה עכשיו מתחמק.

אני מצטט מההודעה שלך: " צחקנו נורא והגענו לתובנות והבנות למה אנחנו כאלה ולמה אתן כאלה." - "בגענו" ולא "הוא הגיע לתובנות" - אתם ולא רק הוא! אם אתה טוען שאתה מודע לתקופה של חיינו ולאי נכונות דברי קושניר, יש לך בעיה חמורה להביע את עצמך או שאתה פשוט מנסה להתחמק ממה שכתבת.

חיבוקון

New member
אני לא מתכוון להיכנס איתך לפילפולי

לשון. אמרתי מה שאני חושב, וזהו! יש לי אישה בבית שהיא עובדת כמוני, אנחנו עושים הכל בבית, יחד. השיוויון אצלנו מושל, אז אל תנסה להכניס לי מילים ודעות לפה. הלכנו להצגה, נהנינו ממנה מאוד, אז אל תעשה מזה עכשיו דיון פילוסופי על מהות החיים. וכן אני מתבטא יפה מאוד, כשצריך. כשלא, זה סתם ביזבוז מילים מבחינתי שיהיה לך יום נפלא

התיאוריה מגלמת בתוכה רעיון שסותר

אותה. אם לגברים של היום היו אינסטינקטים של ציידים, הם היו מתוכנתים לחלק קשב וריכוז, ולא להינעל על אובייקט נייח אחד...

חיבוקון

New member
עכשיו את מכלילה? ../images/Emo6.gif

אני יכול להעיד (ואני אובייקטיבי לחלוטין :) ממקור ראשון שאני מקשיב בתשומת לב יתרה ומתרכז בצורה מעוררת התפעלות. וחובת ההוכחה עלי, יש לך מה לספר לי?

חס ושלום

ביקרתי רק את התיאוריה, בלי לבחון את הנימוקים עליהם הושתתה. זה סתם תרגיל לוגי. אתה טוען, שהגברים נוטים לצפות בטלוויזיה בתשומת לב יתירה, ומתקשים להגיב להפרעות, משום שמצויים בהם אינסטינקטים של ציידים. הערתי לך, ששתי העובדות (נניח) אינן נובעות אחת מהשניה אלא אפילו סותרות. צייד טוב בתנאים של יער המלא בחיות פרא, חייב לדעת לחלק ריכוז, להגיב לכל רחש ולעבד מידע ממקורות שונים, זאת על מנת א' לשרוד ב' לאתר ציד במהרה. מי שנוטה להיתקע מול עצם נייח שממילא נמצא בשליטתו, יאכלו אותו הנמרים עוד לפני שיספיק לומר "באסה, שוב לא תפסתי כלום".

חיבוקון

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצחיקולה הרגת אותי

אז לא היו מפותחים כמו היום :) מטרת המשורר הייתה כנראה להראות שגבר מתרכז במטרה שלו (טלוויזיה) בדיוק כמו ציד שמתמקד בציד שלו. מבט מפוקס באוכל. אוזניו כמובן פתוחות (זה לא מספיק לכן) אבל עיניו במטרה (גם זה לא מספיק לכן, אתן דורשות להיות המטרה)

כל עוד אתה לוקח את ההצגות

בתיאטרון ואת התיאוריות שלך בפורומים בהומור, ולא כבסיס לתובנה מדעית, הכל סבבה.

חיבוקון

New member
התיאוריות שלי בפורום מבוססות על

האני מאמין שלי (לא כולן כמובן, רובם) איך אנחנו בעניין הסבבה עכשיו? :))

למעלה