מה אנחנו רוצים מהחיים

d e m o sthenes

New member
מה אנחנו רוצים מהחיים ../images/Emo35.gif

סיימתי עכשיו לראות סתם איזה סרט קיטשי/רומנטי/דרמתי במחשב אשר סיפר על בחור, עני ופשוט אשר מנסה לסלול את דרכו בתחום הזמר ולהפוך לכוכב. הבחור מתהאב בבחורה והכל טוב ויפה הבחורה גורמת לכך שהוא נהיה מפורסם ועשיר וכו'... בקיצור מפה לשם הם רבים, חברת תקליטים זורקת אותו הם חוזרים להיות ביחד וכו' וכו'... זה גרם לי קצת לחשוב, מה אנחנו צריכים באמת בחיים? אהבה? כסף? אושר? האם אפשר להיות עני ומאושר? האם אפשר להיות מפורסם ולהשאר אותו בן אדם? אין לי תשובות לכל זה, כן? ומצטער שאני משגע אותכם בשעת ליל מאוחרת זאת אבל סתם משהו שעלה לי בראש. לילה טוב. וכן אני חדש פה

לדעתי

בריאות אנחנו חייבים עושר יכול להקל על החיים אבל הדבר היחידי שאנחנו חייבים בשביל להיות מאושרים זו אהבה. ולכן היא הכי חשובה.

d e m o sthenes

New member
את אורמת שבלי אהבה אין שום סיכוי

להיות מאושר באמת? מאושר "עד הסוף", נקרא לזה ככה.

ChilD SouL

New member
לא, תמיד יהיה חסר משהו...

לדעתי, אפשר אפילו להגזים ולהגדיר את זה כצורך בסיסי של אדם - לאהוב ולהיות נאהב.

נועם m

New member
אי אפשר להיות

"מאושר עד הסוף" אף פעם. זה מוציא את כל הטעם מהחיים, לא? תמיד צריך לשאוף למשהו...
וברוך הבא, דרך אגב

מסכימה עם נועם..

אי אפשר להיות מאושר עד הסוף, תמיד נרצה יותר או משהו יהיה חסר/ ישתבש. ברוך הבא!

תראה... תשמע ../images/Emo3.gif

אנחנו צריכים כסף,כי ככה חיים אבל זה לא העיקר בחיים. אם הייתי רוצה כסף וזה היה העיקר מבחינתי לא הייתי פונה לתחום שלומדת- הוראה, כי אין במקצוע הזה ממש מיליונים, אבל כסף זה לא העיקר, מבחינתי שאני אצליח לכלכל את עצמי כמו שצריך, והעיקר שתהיה אהבה, שתהיה בריאות- זה מה שבאמת חשוב. בכסף אי אפשר לקנות אהבה ולא תמיד אפשר לקנות בריאות- נקודה למחשבה
ו... ברוך הבא

d e m o sthenes

New member
דבר ראשון תודה על הקבלת פנים, דבר

שני ,את אומרת שבכסף אי אפשר לקנות בריאות נכון? לדעתי אבל מי שיש לו כסף יהיה הרבה יותר בריא והיו לו הרבה יותר אפשרויות לטפל בעצמו אם וכאשר הוא יחלה.

TheWhiteTigris

New member
יש משפט שאומר

אנשים עובדים קשה ומסכנים את הבריאות שלהם בשביל את הכסף, ואז משתמשים בו כדי לנסות לשפר את הבריאות הגרועה.

d e m o sthenes

New member
משפט חזק, אף פעם לא שמעתי אותו

אבל לדעתי הוא נכון באיזשהו מקום. למרות שכמו שאמרתי אנשים עם יותר כסף יכולים לטפל בעצם יותר טוב.

Cobe Anan

New member
אני נזכר פה בפתגם חביב מ`באדולינה`:

``עדיף להיות בריא ומאושר מאשר מסכן וחולה``. אם כבר שאיפות, אז למה להתפשר? אם נגיע אי-פעם לצומת דרכים, נעשה איש איש את שיקוליו לפי ראותו. עד אז, אני רוצה להיות בריא, מאושר עם דקלה, עשיר, וחזק; ולמכור כמה אלבומים (עם עטיפות שאני אעצב). זה מספיק לי, בינתיים...

למעלה