מה אני אגיד לכם, הצעת הנישואין שם בבוץ

n o g a m o o n

New member
מה אני אגיד לכם, הצעת הנישואין שם בבוץ ../images/Emo8.gif

עשתה לי (שוב) את היום. רק בשביל זה ראיתי את הפרק היום. מעכשיו והלאה הסידרה כבר חסרת תוכן מעניין. ניסו להפוך את פיל ראקיש לרע התורן במקום הארי. הביאו את גרייס המעצבנת. ואח"כ את אשלי . ועשו עוד כמה שטויות. עוד פרק נחמד זה החתונה של אלכס וסטיבי.

גרייס

הסיפור הוא כזה, גרייס היא אחותה של רייגן ורייגן לא הייתה איתה בקשר בכלל מלא זמן. סטיבי וריילי הולכים למכירה של סוסים שיש בה גם איזה תחרות הרי, ורייגן יודעת שגרייס תהיה שם והיא מצעיה לסטיבי לבוא יתם לשם במטרה לדבר עם גרייס. היא מדברת איתה ומציעה לה לבוא לדרבוס כי יש לה חלק שם (ג'ודי נתנה). וגרייס לא מוכנה להקשיב,אבל כמובן שבסוף היא מתרצה ובאה ומתאהבת במקום ונשארת..

dealing

New member
כן..

בחייאת, למרות שאני צופה דיי חדש אני לא מבין מה נסגר.. למה מעיפים דמות אחר דמות? מה, מנסים להחליף קאסט שלם שם? קודם כל טס וניק, למרות שלא הכי אהבתי את טס.. אח"כ הארי, אח"כ ג'ודי, אח"כ דייב.. הדמויות החדשות לא מעניינות ממש.. אלכס לדעתי איבד קצת מה"קסם" שלו.. מאז פיונה הוא התחיל להיות מעצבן.. ומה הולך כאן עם ההצעות נישואין הפזיזות של אלכס? אחרי הנישואים הכושלים של סטיבי ואלכס הם שוב עושים את אותה הטעות וממהרים להתחתן? דייב וקייט.. כאילו, מה? אני אוהב את דייב, אבל קצת הזוי "רגע ההתפכחות" שלו לקייט.. ג'יזס, תזזיות לא נורמליות.. הסדרה נהיית מעניינת פחות ופחות..

וואוו בחור בפורום,זה מרגש!

ואין מה לומר אתה כולך צודק, הסדרה באמת מאבדת את הקסם שלה לאט לאט ולא כלכך בזהירות!

dealing

New member
חח, אבל אני לא היחידי, לא?

לקח לסדרה קצת זמן להשתפשף עליי.. כשלומדים כל יום למתכונת + בגרות בהיסטוריה, וכששהפסקות הגדולות תמיד יוצאות ככה על שעת השידור, בסוף הסדרה מחלחלת פנימה חח..

sivi16

New member
../images/Emo13.gifחחח וואאוו!! בחור בפורום!!!

נראה לי שרק לפני חודש היתה לי פה שיחה עם רוחמה (נראה לי..) על זה שהסידרה לא מתאימה לגברים..! כנראה שטעיתי..!!!! אאהה ומתכונות ובגרויות?? גם בחור וגם צעיר זה ממש מפתיע! בכל אופן ברוך הבא!!!!

תביא גם את החברים שלך...

נחמד שיש צדיק בסדום שרואה את הסדרה המדהימה הזאת (לפחות עד עונה 6) ובאמת לי לא ברור למה זאת נחשבת סדרה לבנות. אחרי הכל יש מכות, לא???

dealing

New member
חברים? ../images/Emo6.gif

הם כבר כמה שבועות עסוקים בלרוץ על גבעות, ומי שעדיין לא התגייס טוחן משמרות.. כבר איזה שבוע שלא יצא לי לראות מקלאוד.. :\ זאת באמת לא סדרה לבנים. תאכלס, הכרתי את הסדרה עוד מלפני שנים ותמיד זיפזפתי ממנה מיד.. יש בה יסוד לא מושך כזה כשמדובר בבנים.. חוץ מזה, גם זה ש-בן- חיפש במיוחד פורום לסדרה אמור להפתיע אתכן :) מכות? נה. אי אפשר להשוות את זה למציאות.. לראות 16 ערסים בני 15 הולכים מכות ליד קריית תרבות, זה כבר משו אחר חחח.. אחח, הנוער של היום

sivi16

New member
חחח!!!!

אתה צודק, זה באמת מפתיע...! אבל אני בכל זאת שואלת את עצמי.. מה אתה כל כך אוהב בתוכנית??

ראית כמה תגובות קיבלת?

אז ברור שאנחנו מופתעות ומאוד שמחות.... לגבי המכות, אתה בהחלט צודק המציאות עולה על כל דמיון, בהחלט.... הנוער של היום...

למעלה