מה אני אגיד לכם

THE Am

New member
מה אני אגיד לכם

אחלה להקה, אחלה שירים, אחלה אלבומים יש שלושה אלבומים שאני הכי אוהב Pablo Honey,OK Compute,The Bends בהצלחה בהמשך...!!!!!!!! :)

FunkyMonk

New member
פאבלו האני? מה זה?

לרדיוהד אין אלבום שקוראים לו פאבלו האני...

Latisia

New member
אנחנו מכחישים את העובדה שיש להם אלב

.. אלבום כזה. :/ (למרות שyou לא רע ולא לגמריי מתאים לאלבום)

Gigantic Boots

New member
אני לא מבין:

lurgee thinking about you creep Blow Out שירים מעולים ו- vegetable שהוא שיר פחות טוב אבל ראוי עדיין.

../images/Emo45.gif

והאמת שגם כל השאר. אז זה פחות מורכב והכל, קצת מונוטוני, אבל זה הרבה יותר טוב מהאלבומים באותה הרוח של להקות אחרות, וכשלעצמו, זה אלבום נהדר.

FunkyMonk

New member
זה ניסיון חיקוי עלוב לנירוונה

הוא בהחלט לא ראוי. מאד מונוטוני ולא מעניין, פשטני, בלי תיחכום, שלא נדבר על כל הפוזה שהייתה להם אז... אין בו חידוש, לעומת כל אלבום אחר שלהם, הוא נשמע בדיוק כמו אלף ואחד דברים אחרים. (ד"א, אל תגלו לאף אחד - אבל קריפ זה לא כזה שיר טוב. כאילו, בפאבלו האני. הגרסא האקוסטית זה כמעט שלמות)

Gigantic Boots

New member
זה הקטע. שאני מת על השיר הזה

למרות שאני לא מת על הלהיטים בת'ה בנדס. נכון, הוא להיט, אבל חוץ מזה זה לא אומר כלום על איכותו. פשוט שיר שמיצא תהרגשה שלי בתקופה מסויימת, וגם כיום לעיתים (כן, גם אני מאוהב במישהי ואני חושב שאני קריפ).

FunkyMonk

New member
דיברתי על העיבוד...

העיבוד באלבום פשוט לא מתקרב לגרסא האקוסטית - שהיא בדיוק כמו שהשיר צריך להיות - מנימליסטי ושקט. בלי דיסטורשיין ובס, ובלי צעקות ופוזות על הבמה.

Gigantic Boots

New member
ברור שלא.

קודם כל, אף אחד לא היה שם על השיר אם הוא היה שקט. אבל זה לא נימוק מספיק טוב. שנית, כל הקטע של השיר זה הגיטרות החורקות והחסימה הזאת לפני הפזמון.

נסיון חיקוי לנירוונה?

הא? o_O ואתה יודע מה, אולי לא תמיד צריך את התחכום וכלזה. לפעמים, דווקא זה יכול להתפס כיומרני. נכון, זה לא העניין שאנחנו אוהבים ומעריכים של רדיוהד, אבל אין שום טעם בקטילות האלו. אלבום מתוק ו, שוב: טוב כשלעצמו. השיר היחיד שאני ממש לא אוהבת בו זה קריפ - שמע שוב את האלבום, ותראה כמה שהוא בכלל לא דומה לשום שיר אחר שם. זה באמת שיר פוזה מצוי, אבל שאר השירים ייחודיים גם הם לרדיוהד, עם כל הפשטנות שבהם. ללהקה 'פשטנית' אחרת אין אלבום כזה.

Roy1232

New member
קריפ זה באמת נירוונה../images/Emo3.gif

שיר שקט ופתאום ריף בדיסטורשן שנשמע כמו חבילת ברגים.. לא שאני לא אוהב את זה

FunkyMonk

New member
בדיוק בגלל זה

קריפ טוב רק בגרסא האקוסטית שלו. שלצערי היא לא הגרסא המקורית (בסדר ההוצאות, כלומר). אני חושב שבזמן דה בנדס רדיוהד התבגרו והבינו שמה שהם עשו בשנים שלפני לא באמת היה מה ששיקף אותם.. הם החליטו להוציא את קריפ בגרסא הרבה יותר בוגרת - יותר מנימליסטית ובלי כל הפוזה וחרטא.

Roy1232

New member
מיי איירון לאנג הוא בכלל

השראה מוזיקלית להרבה מאוד שירים שלהם שיבואו בהמשך. אבל ברובו הוא קרוב יותר לפאבלו מאשר לבנדס. והייתי ממליץ לך דווקא לשמוע את Drill - הEP הראשון שרדיוהד הוציאו. אין ספק שדה בנדס הוא התבגרות של הלהקה, המצב האידיאלי לדעתי (כמובן אחרי OK C)

Shame in you

New member
פוזה פוזה

אבל אחלה שיר. שיר לא חייב להיות מתוחכם בשביל להיות טוב, לדעתי.

FunkyMonk

New member
למקרה שלא שמת לב

אני כתבתי במפורש שעדיפה הגרסא האקוסטית, על פני הגרסא הזו..

kittycatbone

New member
גם מצטרפת../images/Emo45.gif

אומנם כמו שאומרים כאן זה אלבום מונוטוני שכזה... ולא מתפתח ולא איכותי כמו שאר האלבומים של רדהיוד לדעתי. אבל בהחלט אפשר למצוא שם שירים טובים וחמודים, וגם הסגנון הזה לטעמי הוא טוב. גם אם זה לא רדיוהד במיטבם!
ו-blow out לדעתי בגירסא האקוסטית/אנפלגגד/וואטאבר שיש שם באינטרנט ממש ממש יפה!
והרבה יותר מהגירסא שבאלבום

jony543

New member
anyone can play guitar

השיר היחיד שאני אוהב מהאלבום [בעצם אני אוהב גם קריפ אבל הוא יותר מדי חרוש] הליריקס דבילי נכון אבל אני ממש אוהב אותו לא דע למה

V e g

New member
אלבום מומלץ

בהחלט, יש בו כמה שירים טובים מאוד של רדיוהד. גם אם אתה לא אוהב אותו יש דרך לומר את זה, אל תשכח שזה פורום רדיוהד האלבום הוא ממש לא "ניסיון חיקוי עלוב לנירוונה" - יש שיר אחד או שניים שמזכירים את הסאונד ההוא של סיאטל, אז מכאן ועד לומר שהאלבום הוא ניסיון חיקוי עלוב לנירוונה המרחק ארוך

THE Am

New member
אהבתי מאוד את תמונת שער

בכניסה לפורום, בת זונה של תמונה

למעלה