מה אני אגיד לכן בננות (ובנן תומר..)

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
מה אני אגיד לכן בננות (ובנן תומר..)

עם כזאת "סערה" משתוללת.. טוב שיש לנו שאנטייה... חבל שיש בה באגים.. :) כולי תקווה שיקום בקרוב הפורום בוואי נט, כי שאנטייה שאנטייה אבל צריך פורום רציני בהנהלת אס"ף, שיהיה ממש מקור לתמיכה לכמות גדולה של חולים, אינפורמציה- חלוקת ידע ונסיון. זה יכול לחזק את הקהילה בצורה יוצאת מן הכלל אם יעשה נכון. היה לי ממש מגעיל לקרוא את כל הבלאגן היום, נאמרו דברים כ"כ נמוכים... שאני חושבת שנשברו כמה שיאים.. אבל גם זה יעבור.. טוב, מקווה שהתאוששתן, לילה טוב

סמדר8

New member
סיוון ../images/Emo188.gif

על מה אתם מדברים? אתמול לא הצצתי בואלה, היום כולם כאן נסערים... ניסיתי לראות במה מדובר שם, אך לא מצאתי שום דבר חריג! ספרו לי
מה הפסדתי... גם אני מחכה לפתיחת פורום חדש ונקי בכליון עיניים!! כל טוב

my last sony0

New member
מטומגונגה אכל אותה../images/Emo122.gif

מחקו לו את כל ההודעות שלו משנת תרפפו עכשיו הוא מלקק את הפצעים ומנסה להשחיל פה ושם עוד הודעה. הוא הפך למבוקש מספר 1 בוואלה כנראה שבקרוב גם יאסר ע"י המשטרה לפי חוק המחשבים.

שריק 7

New member
../images/Emo12.gifהי סמדר- מי שלא ראה אתמול את

2 הפורומים- זה התחיל בתפוז, ועבר לוואללה- לא ראה פאטה מורגאנה אמיתית
אני מדי תשושה כדי לתאר לך את תהליכי הכתיבה/מחיקה שרצו לנגד עיניי המשתאות
אך מבטיחה לך להשלים את החסר בקרוב
יום -טוב לך, ומבטיחה שנשוחח בקרוב. שרי

sayv

New member
הי סמדר, סליחה שלא עניתי קודם

מה היה? זהרה מצאה לנכון אתמול בבוקר להדביק כאן בתפוז את כל ההודעות של סוני שהיא מחקה בוואלה- בליווי דברים מאוד לא נעימים. אני וטיה כעסנו על כך, וכתבנו לה פה. - פה אני יצאתי מהתמונה- בהיעדרי- טיה כתבה לה הודעה בוואלה, שלטענתה ולטענת מי שהספיק לקרוא אותה- היתה אולי לא נעימה לקריאה לזהרה- אבל לא כללה השמצות, או דברים כאלו- אלא התנסחות עדינה ומחושבת בקשר למה שעשתה כאשר הדביקה כאן את ההודעות- אני מניחה שהבהרה כי תפוז אינו פח הזבל של וואלה, שאנו כאן כיוון שקצנו בויכוח וכי אין לה זכות לבוא להחדיר לכאן את הריבים, ולקלקל לנו. זהרה מחקה את ההודעה. אח"כ - מלחמת עולם של הודעות ומחיקות בוואלה, שנגררה לביטויים מאוד לא נעימים ומאוד כואבים בעיניים. היום בבוקר כבר לא נשאר זכר... אבל- החדשות הטובות הן שבקרוב מאוד כבר כנראה שיהיה פורום חדש ונקי. וחוץ מזה- מה שלומך את? יש איזשהו שינוי מורגש כבר מאז הפגישה עם דיין?

my last sony0

New member
סליחה שאני מתערב

אבל היו המון השמצות. טיה השמיצה קשות את זוהרה קראה לה דתיה פרימיטיבית שגרה מחוץ לשטח מדינת ישראל וכולי וכולי. הם גם עירבו בני משפחה בויכוחים כשהבן השמנמן של טיה שמכונה האזרח הקטן שמר המון חומר נגד זוהרה ובעלה של זוהרה אמר על טיה - מה את רוצה - לא ידעת שהיא כזאת (פסיכופטית) טיה הבטיחה לה לפרסם הרבה ליכלוך נגד זוהרה. וסוני הטמבל הסתובב להם כל הזמן בין הרגליים והעיר את ההערות המפגרות שלו שכולם כבר מכירים . עד שהנהלת וואלה התערבה והעיפה את שני המטרידנים מוואלה לנצח.

sayv

New member
שטויות מטורפות.......

דווקא נראה לי שמי שנמחק זה "אפרת דינה", הגלגול החדש של רערע

זוהרה7

New member
סייב - כתבת דברים לא נכונים

העברתי לכאן 3 הודעות של סוני. העברתי אותן בשלמותן. ולא כמו שאת כותבת, את כל ההודעות של סוני שמחקתי. כי העברתי 3 ומחקתי עשרות!!!!!!!!!!!. לא הוספתי שום דברים לא נעימים. רק כתבתי שהעברתי לכאן כדי שההודעות לא ישארו על הקרח!!!!!!!!! איפה כאן דברים לא נעימים??????? ובקשר לטיה - היא כתבה הודעה משורשרת ואז החליטה לפתוח הודעה חדשה, מחקתי וכתבתי לה שהיא כבר כתבה ולא צריכה להמשיך. אבל אז היא באימפולסיביות המתאימה לה המשיכה בעוד ועוד הודעות, לא אגזים באם אכתוב עשרות!!!!!! סייב אין כעס נגדך, נראה לי שקיבלת אינפורמציה מאוד לא נכונה. ערב טוב. זוהרה*

sayv

New member
זהרה

מה שכתבת בנוסף להודעות של סוני- היה לא נעים לי ועובדה שגם לטיה לשמוע, בכלל, מה המקום של זה כאן? הבנתי שטיה כתבה הודעה אחת ראשית והיא שנמחקה ואז התחיל כל הבלאגן, שלסופו הייתי עדה. מכאן ועד לאיפה שהמצב הגיע- הדרך ארוכה- וכנראה שמוטעית וחבל מאוד. ובקשר להודעה הראשונה של טיה- מאחר והיא נמחקה במהירות- אני מסתמכת על דבריה של טיה ועל מי שקרא וסיפר לי שהיה מופתע כמוה מן המחיקה. מאחר והיא נשלחה לפח- לעולם לא אדע אם באמת היתה לא פוגענית כפי שמספרים, נכון? מעבר לכך- קראתי לפני "המחיקה הגדולה" בעצמי, גם את ההודעות פה וגם בוואלה, כך שהאינפורמציה שלי ממקור ראשון. כולל את הערתך החביבה על כמה טיה משעשעת אותך בכאבה, כאילו פורים כבר הגיע. מעבר לכך- אין תפוז המקום לדון על כך..

my last sony0

New member
זוהרה - אל תתיחסי לסוין

היא פשוט לא מאוזנת וחבל לבזבז אנרגיה בנסיון להסביר לה.

sayv

New member
לך בבקשה לכתוב את זה בוואלה,

ותעזוב אותנו בשקט. שום רמז אתה לא מבין????????

זוהרה7

New member
סייב - זה לא נכון מה שאת כותבת

לא העברתי לכאן את כל ההודעות המחוקות של סוני אלא שלוש!!!!!! בלבד. זה שבתוך אחת היו מיליון שרשורים, זו העבודה של סוני ולא שלי. ואת כותבת גם שבליווי דברים מאוד לא נעימים!!!!!! איזה דברים לא נעימים כתבתי?????? והודעה של טיה לא היתה בכלל עדינה ומתחשבת אלא היתה מתסיסה ובכוונה להרוס!!! בתגובה אחרת כתבתי שאולי כך שמעת מטיה אבל כאן אני קוראת שאת כותבת מגוף ראשון. חבל. זוהרה*

sayv

New member
זהרה מלבד ההודעה הראשונה של טיה

קראתי את הכל. חבל שאת מפרשת כל הודעת ביקורת כלפיך "כמתסיסה ובעלת כוונה להרוס" וכמו שאמרתי לעולם לא אדע, ומי שלא קרא לא ידע על מה ולמה התחיל הבלאגן כיוון שמיהרת למחוק. שמעתי מעוד אנשים שאת דעתם אני מעריכה שהיא ממש לא היתה מתסיסה אלא קצת לא נעימה בשבילך, אבל מנוסחת בעדינות. הדברים הלא נעימים שכתבת היו בסגנון של- "סוני מתלונן שהוא לא נשמע- אז אני עושה לו שירות ומדביקה כאן את ההודעות שלו!" אם את לא מבינה למה זה היה לא בסדר ולמה זה היה בגין הטרדה כאן בשבילנו - בפורום נעים שבו אין ריבים מלבד הקשקושים של רערע שכרגע אנחנו סובלים כי אין כאן מנהל- אז אין לי מה להגיד לך בנושא. אני ממש לא מעוניינת לריב איתך. אני יודעת את שראיתי, שזה הכל חוץ מההודעה הראשונה של טיה- וכפי שהבנתי היא השקיעה מאמצים רבים ומעייפים בניסוחה, ולכן כנראה כ"כ כ"כ כעסה. באמת אין מה להגיד יותר, אין טעם לגרור את הויכוח על זה לכאן. כל אחד ודעותיו, דרכו ותפיסותיו.

נאן

New member
לזוהרה!!!

כאן זה באמת לא פח אשפה. והניסיון שלך לחבל בפורום הזה היה צורם אולי זה נסיונות של ההבנה שלך שכאן אין את מה שיש בוואלה ואולי על זה יצא קצפך באיזה זכות העברת את ההודעות לכאן? רצית להרוס פורום שאת בהתחלה הית שותפה לו למלחמת עולם? לצערי המנהלים בוואלה לא השכילו ופחות חשוב להם אייך רומסים אנשים בפורום שלך. בתפוז הדברים האלו לא קורים כי גם שאין מנהל יש אבא.ואמא כשאת באה לבקר וזה בכייף תשארי שם את המלחמה. אל תעבירי אותה לכאן. לא סתם אנשים מצביעים בידיםונעלמים משם. בחרתי לא להגיב כששמת את ההודעות שבחרת להכניס לפורום הזה. אבל כשאת מתחילה להתנצח. הפרתי את זכות השתיקה. עם אין לך מה לתרום זה גם בסדר אבל לא ניתן להפוך את הפורום הזה לפח אשפה של וואלה.! זה פורום תמיכה של אנשים שחולים ואין לך שום זכות אבל שום זכות לא כאן ולא בוואלה לעשות את מה שאת עושה. בוואלה מאושרים מהדרך בה את פועלת שיבושם להם. אנחנו בחרנו כאן לא להתנצח! מעטים ההודעות אפילו של המטרידן זוכות כאן ליחס. ובהנהלת תפוז כשזה אפילו מוגזם הם טורחים למחוק! כאן זה בית השאנטי! בית מנוחה לתשושים! מקוה שתהיה מסוגלת לשתף פעולה עם החברים שבחרו להיות כאן ולשמור עליו כזה! נאן

זוהרה7

New member
נאנוש - לא התכוונתי לחבל כאן בפורום

זה היה צעד הפגנתי לראות מה סוני כותב בוואלה. הרי כאן יש משתתפים שגם נמצאים בוואלה. שלחתי 3 הודעות אבל המשתתפים כאן עשו מזה חגיגה ענקית. וכמובן הודיעו להנהלת תפוז למחוק. בקשר לוואלה, וואלה מאחורי וברגע שביקשתי את עזרתם הם הגיעו עם כל התמיכה החמה. הגבתי בגלל ששלחת אלי. כל טוב לך והמון בריאות. זוהרה*

sayv

New member
כולנו ראינו מה סוני כתב בוואלה.

למה את צריכה להפגין לנו פה? מה איכפת לך? אנחנו לא רוצים להיות חלק מזה אז את מכריחה אותנו כדי שנהיה חלק מהריב? כדי שנכעס על סוני בעל כורחנו? מה בדיוק המטרה? אז מה שיש פה משתתפים מוואלה, אז אולי גם תשלחי לכולנו הביתה מה שהוא אומר לך או כל דבר אחר שמטריד אותך! תראי מה הולך פה בגלל זה! עד אז היה שקט בשני הפורומים- ולא- המשתתפים פה חשבו שאין לך זכות לכך, ולא עשו בלאגן- הבלאגן התחיל המחיקתך את הביקורת כלפיך.. ומאז ממשיך....

tiaa1

New member
סייב יקרה,../images/Emo24.gif

אני מציעה לא לענות לזוהרה, אין לה שאר רוח וגדלות לתמוך...היא עדיין רואה בפורום תפוז את צל צילו של סוני או את "החליפה" שתפרו לה והפסידה. עכשיו הם מחפשים בנרות משתתפים "חיוביים" את מבינה, אם מישהו נניח יגיד משהו בגנות המחלה, הוא מיד מקבל תג של משתתף עויין...זו מדינת בננות וקרנפים. אגב האם את מכירה את המחזה של יוג'ין יונסקו "הקרנפים"? ולגבי המטרידן ע"ש סוני....לא הייתי מבזבזת עליו מילים. ביי

my last sony0

New member
את ממש גועלית !

את משקרת ומסלפת וממציאה דברים בצורה מגמתית. מעניין שפה את כזו אגרסיבית אבל ליד סוני המלעון את מתנהגת כמו חתולה מיוחמת. ולידיעתך הנסיון שלך להכפיש ולהצמיד לי תויות לא יצלח רערע זה עוד אחד מהשמות של טיה . יגיע היום וגם את תחושי את נחת זרועה. וכל מה שכתבי בהודעותי הקודמות מתועד והמציאות תטפח לך בפנים שיתגלו שקריך .

sayv

New member
רק אתה אמרת שאתה רערע

ואם לא היה צדק בזה, זה לא היה מפריע לך כ"כ? ואם כן מפריעים לך, וכן כ"כ לא סובלים אותך פה? למה אתה נשאר? הרי אתה לא מנהל שום שיח נעים עם אף אחד. ואני באמת ובתמים מאמינה שאתה הוא אותה "אפרת דינה", שיש יסוד סביר להאמין שהיא רערע, יש לך בעיה? אז למה אתה מנסה לפתור אותה באיומים עלי? איזה סיפוק יש לך בחיים מלהפריע ולסכסך ולבלבל את המוח? הרי ממילא הפורום עובר למקום חדש, בו לא יהיה לך מקום כמטרידן, עם ניהול מוצלח ולא "רופף" שמאפשר לך לפגוע באנשים, בעמותה ומי יודע למה בכלל ומה הסיבות. תפסיק לבלבל לי את המוח ולכתוב לי ועלי, לא פה, לא באייסיקיו. תעשה את החביב עליך- תכנס בשם חדש ומחודש לוואלה ותבלבל שם את המוח. זה המקום היחיד שסובלים את השטויות שלך. ממש לא מעניין אותי התיעוד, ממש לא מעניין אותי אם נראה לך שאני משקרת- כי - אפילו אם הייתי- מה בדיוק זה משנה, ולמי? איזו מציאות תטפח? אתה מאיים עלי? במה בדיוק? בלנסות לפגוע בי בשם טיה? שוב אני אסביר לך בעדינות- זה פורום תמיכה, דעותיך הרעילות על המשתתפים לא מעניינות אותנו. קח את עצמך למקום אחר, או תשנה גישה.

למעלה