מה אני אמור לענות לה על המכתב שלה???

ArrowNY88

New member
מה אני אמור לענות לה על המכתב שלה???

אז כתבתי לה מכתב כנה והתנצלתי על הפעם האחרונה [שלא חזרתיי אליה ושעניתי לה אחרי יומיים] וגם על העבר.
והתשובה שלה עיצבנה אותי לאלל'א
טו מייק ד' סטורי שורט : היא כתבה לי : "הכל בסדר אני בכלל לא מבינה למה אתה מתנצל ולמה אתה מרגיש אשם הכל בסדר עכשיו והכל היה בסדר גם בעבר - אף פעם לא עשית משהו לא בסדר"
וזה מה זה מעלה לי את העצבים!! כאילו אני אשכרה מרגיש שהיא מדברת איתי כמו עם מפגר!!!
- אם הכל היה בסדר אז היינו בנתק? אם הכל היה בסדר אז אז היא היתה מתעלמת מימני? או לא רוצה להפגש איתי?
בעבר כשמשהו לא היה מוצא חן - בעיינה היא ידעה לבא בהברקות כמו גדולה ולהגיד בידוק מה לא מוצא חן בעיינה כמו שאז היא אמרה לי " אתה לא בטוח בכלום ואתה לא יודע מה אתה רוצה! ( כשנמנעתי מלהפגש איתה] אבל עכשיו אני אשכרה מרגיש שהיא מדברת איתי כמו עם אידוט גמןר! מה הקטע?? נקמה ? להראות לי שהיא גדולה עלי ובליגה אחרת?? והבחורה היתה פעם שואלת אותי עם הכל פתוח ואומרת שהכל אפשרי ושואלת לאן בא לי לקחת אותה לבלות
מה היא פאקיןג אומרת לי עכשיו????
וזאת בחורה שהיתה הכי מתוקה בעולם פעם - היתה מדברת תמיד לעיניין ובהיגיון כשהיינו בקשר וכשמשהו לא היה בסדר היא ידעה לציין את זה ולהיות ברורה לגמרי!
ראבק?? אז למה יצרת איתי קשר לפני כמה ימים??? כדי להתנתק??

לא יודע מה לענות לה ולא נראה לי שבא לי לענות לה בכלל
#$@)*%

LsMs

New member
היא ענתה ככה

כי היאלא רוצה אותך בתור בן זוג היא לא רואה אותך בתור חבר רומנטי לכל היותר כידיד אתה עשית את זה וככה רק היא תסצכל עלייך עד לשארית חייך תחשוב עם עצמך עכשיו בהבנה שזה המצב מה תרצה לעשות עם זה.
ולא ילד חסר בטחון לא רוצה לרעתך ושיכשל לך פשוט כי גם אם אני הייתי במקומה ומסתכלת עליך כידיד היתי עונה ככה אולי אפילו בצורה חמורה ייותר ומבקשת שתתנדף מחיי, בכל אופן זה נכתב כדי לא לשים אותך באשליות שווא ולעזור לך מקווה שתבין ותקרא ותפנים את התגובההזאת

ArrowNY88

New member
את זה לא היא

היא מאד שונה ממך [וכבר קלטתי את זה מהתקופה שאת כותבת פה]
ואת לא מכירה אותה ולא אותי-
ויותר מזה את אחת שסותרתת את עצמך
פעם שעברה כתבת לי " תנסה איתה שוב" לך על זה והנה הלינקים:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/archive.aspx?ForumId=30&MessageId=171215096

http://www.tapuz.co.il/forums2008/archive.aspx?ForumId=30&MessageId=171235009

במסקנה: זאת טעות להקשיב לעיצות שלך!

LIANSH21

New member
אני מנסה להבין אותך

כי ההתנהגות שלך אליה נורא מזכירה את ההתנהגות של האקס שלי אלי
כשעוברות עליכם "תקופות רעות" אתם פשוט מוכנים לוותר על בחורה שעושה לכם טוב?
ואז לחזור כל פעם מחדש ולצפות למשהו

ArrowNY88

New member
זה בכלל לא קטע של לוותר עליה

- זה בקטע של "תני לי זמן עד שיעבוק לי"
אבל היא לא ידעה את זה - אולי הייתי צריך להגיד לה - זה לא היה פותר את הבעיה אבל זה היה הורס את זה פחות

LIANSH21

New member
אני אישית לא מאמינה שיש דבר כזה

"נגמר סופית"...אין לדעת מה יכול לקרות מחר\מחרתיים\ עוד שבוע\ עוד שנתיים
אם אתם צריכים להיות ביחד אתם תהיו
ואם אתם צריכים להיות ביחד אז היא תחכה עד שתעבור לך התקופה ואם לא אז תדע שכנראה שאיתה זה לא זה.
אבל אני אישית מציעה לך להבין אותה ואת הצד שלה, ואני אומרת לך בתור אחת שעברה דברים דומים
אין לך מה לצפות ממנה, היא בעצמה לא יודעת כבר מה אתה רוצה אז ההתנהגות שלה היא בהתאם

ArrowNY88

New member
לכל 1 יש את ה - " אני מאמין " שלו עצמו

זה שאת לא מאמינה שיש - "נגמר סופית" - אחרות כן מאמינות בזה
אני דוקא כן מבין אותה
את לא מכירה את הסיפור -
הכרתי הרבה בחורות בחיים,ודוקא איתה הרגשתיי ש - זה- זה-
ו לפעמים אני חושב שגם היא הרגישה את זה ככה.
לדוגמא:בפעם הראשונה כשהתקלקל הקשר (לא בגלל "תקופה רעה"] אלא בגלל " אי הבנה" [לא שמעתי את הsmsים שלה, שלושה ימים רצוף, והיא חשבה שאני מסנן אותה] אז היא עשתה לי משהו דומה (לא יודע אם בכוונה) - היתה עונה לי אחרי שעות,נשמעה כאילו לא בא לה לדבר,או חותכת באמצע השיחה וכו'- עד שהקשר התנתק לגמרי {גם אז כשהתנצלתי,היא ענתה לי דומה לאיך שהיא ענתה עכשיו] ואחרי חודש וחצי היא יצרה קשר והיתה בקטע של " דף חדש וחלק לגמרי" - לא רצתה התנצלויות והתנהגה כאילו לא קרה כלום . לדוגמא: כנזכרתי במה שתכננו לעשות פעם אבל לא יצא אז היא שאלנה" אבל הכל עוד פתוח - נכון?" או היתה אומרת " הכל אפשרי" [ואז באמת חשבתי שז- זה] אבל אז כבר התחילה לי תקופה רעה, והיא לא ידעה את זה- כי לא רציתי לספר לה אז שיחקתי אותה ש "הכל סאבאבי" - אבל וכשהיא קלטה שאנ נמנע מלפהפגש איתה (אחרי ששלחתי לה פרחים) אז היא אמרה " אתה לא בטוח בכלום ואתה לא יודע מה אתה רוצה" [ בערך כמו שאמרת…] - רק אז סיפרתי לה שיש לי בעיות - היא התענינה והכל - אבל זה כבר היה מקולקל- תקשרה איתי כמו עם ידיד רחוק כשהיה משעמם לה- היה קל להרגיש את ההבדל... מאז גם אם טיפה מתקרבים, לא ממש יוצא כי זה בקטע של "טעות אחת ואתה עף"

LIANSH21

New member
אני אגיד לה בתור בחורה

אם גבר "מסנן " אותי או שאני רק חושבת שהוא מסנן אותי ואז הוא פתאום חוזר לדבר איתי- מין הסתם אני אשחק אותה מרוחקת, קרה, אדישה..לא אענה לו, או שאענה לו אחרי הרבה זמן, אדבר אליו כמו למטומטם..קוראים לזה (לצערי) -אגו- לך תדע יכול להיות שהיא הכי רצתה לדבר איתך אבל ניסתה "להעמיד אותך במקום" אחרי ש"סיננת" אותה כמה ימים
זה מה שמעצבן! שכל אחד פועל בצורה מסויימת ומצפה לדבר אחר ואז יוצא שקשה לפרש...

ArrowNY88

New member
זה היה מזמן

[הקטע עם ה- sms ים ] - ולא באמת סיננתי אותה - אלא כי באמת לא שמעתי. אבל בגלל שזה קרה שלושה ימים ברציפות, ככה היא הגיבה.
ואחרי הקטע הזה היא חזרה ( בערך חודש וחצי בערך) בקטע של דף חדש לגמרי- פתאם קיבלתי מימה הודעה " מה נשמע? חשבתי עליך עכשיו,סליחה שלא עניתי לך - לא ידעתי מה לענות" (משהו כזה) ואז הכל התחיל מחדש (כשהייתי בתקופה רעה, והיא לא ידעה את זה) היינו מדברים בפייס בוק ותוך שיחה 2 הכל נדלק עוד פעם - שלחתי לה פרחים והיא שמחה לגמרי - התחילה כל שיחה ככה: תת-->
והיתה בטוחה ש נפגשים,ו כשהיא ראתה שזה לא קורה,היא שינתה גישה לגמרי. התחילה להתרחק קצת. קלטתי, והתנצלתי ואז היא באה לי ב - "אולטימתום" שהרגיז אותי (איך שהתחלנו לדבר, שאלה אותי " אם הייתי לוקחת יום חופש מהעבודה,ורוצה לבלות איתך לאן היית רוצה לקחת אותי?") - הרגשתי שהיא מתחילה עם "מבחנים" ולא רציתי את זה. אז לא עניתי לה - רציתי אותה מתוקה כמו קודם… ( איך אמרת? - אגו?) היא התעצבנה ואמרה :" אתה לא בטוח בכלום, ואתה לא יודע מה אתה רוצה" Iהתנתקה מהשיחה בעצבים. ואז סיפרתי לה שיש לי בעיות, אבל זה לא עזר…- ...הפכתי לידיד... - כשהתנצלתי עוד פעם, כמה ימים אחרי זה, ואמרתי לה שהיא טועה היא אמרה " זה מה שאני מרגישה עכשיו, וחוץ מזה אנחנו לא חייבים כלום אחד לשני, ושכל אחד מאיתנו יהנה מהחיים" - מאז היתה עוד הזדמנות אחת להפגש (חצי הזדמנות אם בכלל) ועוד איזה אינטרקציה מוזרה ברחוב וד"שים שהיא מוסרת לפעמים) אבל בכללי מתעלמת מימני ומדברת כמו עם מטומתם

LIANSH21

New member
עובדה שכל פעם מחדש היא חוזרת לדבר איתך

מה שאומר שהיא כן נותנת כל פעם מחדש עוד ועוד הזדמנויות
תאמין לי שאם היא לא הייתה רוצה היא הייתה מנתקת קשר לגמרי ולא היית שומע ממנה יותר
רואים שהיא כן מעוניינת ורוצה שיקרה משהו אבל היא מתבאסת כל פעם שלא קורה כלום וזה בעיקר בגללך כי אתה בתקופה רעה
הכי טוב זה שתשתף אותה בזה שאתה בתקופה רעה וזה לא שאתה לא רוצה אותה אלא לא רוצה אותה עכשיו ...יש הבדל
תזהר כי היא עלולה להתייאש בסוף ופשוט להתרחק לגמרי סופית
כמו שקרה לי עם האקס שלי, אני לא יודעת מה נסגר איתו אבל התייאשתי והתנתקתי ממנו סופית
היא בטח חושבת שאתה סתם משחק בה..כי ככה זה באמת נראה, חשוב מאוד שתבהיר לה באופן ברור את הכוונות שלך כי נשמע שיש שם אי הבנה אחת גדולה

ArrowNY88

New member
כל פעם מחדש עוד ועוד הזדמנויות????

בכלל לא ! - והיא באמת נתקה קשר לגמרי כמו שאמרת!! { לפחות ככה זה מרגיש לי - והלוואי שאני טועה..}
ההזדמנות האמיתית היתה, אז כשהיא חזרה אחרי חודש וחצי - ככה זה הרגיש. ו היא גם אמרה לי את זה שחור על גבי לבן. במילים האלה :"אני רוצה שתדע שהכל אפשרי- אתה רק צריך לנסות "
אבל, אחרי הקטע של עם ה"אולטימתום" ה " לאן היה בא לך לקחת אותי אם הייתי לוקחת יום חופש מהעבודה" הכל כבר היה אחרת
היא דברה איתי סתאם כמו עם ידיד פעם בכמה שבועות, כשהיה ממש משעמם לה. מאוחר בלילה. והרגשתי את זה - לא היה אפילו רמז מינימלי לכלום - אני קולט את זה כשהיא בקטע.. ( גם ספרה לי שעצוב לה שידיד לא התקשר אליה - כנראה שסתאם ידידות אבל בכל זאת עצוב). וגם כשנפגשנו במקרה לא עבד כבר
(לינק:http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=30&MessageId=173920186}
לא היה רמז לשום הזדמנות..
היה קטע כמה חדשים אחרי זה, שסתאם שחשבתי שהיתה שם הזדמנות -והתברר שזאת היתה סתאם מחשבה מפגרת אצלי...
- כבר לא היינו כמעט בקשר - קניתי לה מתנה, סתאם משהו קטן שחשבתי שהיא תאהב, ושלחתי בדאר - יצרה קשר,התחלנו לדבר, שאלה "מה חדש?" אמרתי " כלום - מסתובב בגלריות בזמן האחרון, חבר מציג תערוכה" - שאלה: "מחר גם תלך?" עניתי " כנראה שכן" - והיא אמרה " אני אוהבת גלריות…"... >>>------> ואני כמו איזה טמבל, חשבתי שאולי זה רמז של " תזמין אותי" - עברנו לטלפון, דיברנו שעה, לא הזמנתי אותה ואחרי יומיים חשבתי " ואללא אולי" שאלתי אותה אם בא לה ללכת - והיא מרחה אוי בשטויות " אני עסוקה , וכאן ושם" חשבתי שטעיתי שחזרתי אליה אחרי יומיים, והתנצלתי והיא דברה איתי, כמו עם מפגר " מה פתאם ?? הכל בסדר איתך" לא ענתה על ההתנצלות בכלל ונתקה קשר לגמרי!! - - כמו שאמרת!! - תגובה חזקה מידי.. ככה שלא היתה שם שום הזדמנות… ובאמת נתקה קשר לגמרי, ליותר מחצי שנה!חוץ מכמה אינטרקקציות ממש מינמיות - חודש אחרי הקטע עם הגלריות פגשתי במקרה חברה טובה שלה ברכבת ( שראתה איך הכרנו,ורוב הסיכויים שמכירה את הסיפור] ולא דברנו עליה בכלל- לא יודע מה החברה שלה ספרה לה, אבל פתאם הודעה מימנה " שמעתי שפגשתה את "זאת" הכל בסדר איתך? אתה צריך עזרה במשהו? ( לא יודע מה היא ספרה לה, אבל זה היה מפחיד, וחשוד) - עניתי לה שהכל בסדר, ושאלתי אם הכל בסדר אצלהה ,היא ענתה שחושבת שהכל בסדר, ושאין אצלה יותר מידי חדש" וככה נגמרה השיחה- זה היה סתאם נימוס אלמנטרי- הרגשתי שהיא לא רצתה להמשך לדבר- וחודש וחצי אחרי זה- פתאם נתקלתי בה ברחוב הדרכים שלנו הצטלבו, והיא הופיע לי מעבר לפינה ( לא היה לי לאן לברוח) היא הלכה מהר לאן שהוא, סתאם חייכה חיוך קטן ,ואמרה שלום קצר ומנומס - אבל אפילו לא נעצרה! אפילו לא לרגע! - אבל מיד אחרי זה (אולי דקה) קיבלתי sms מימנה " היה כיף לראות אותך" החלפנו 2 -3 משפטים, אמרה לאן הולכת, אבל לא רצתה להמשיך לדבר - הרגשתי את זה… - ולפני איזה חדשיים שאלה חבר טוב ( היא ידעה שהוא הולך אלי) שאלה " מה איתו- סיפרה לו שאנחנו לא מדברים ובקשה למסור ד"ש- ובעקרון היתה מנותקת לגמרי כמו שאמרת - הייתי מנותק כל התקופה הזאת מהצ'אט של הפייסבוק- לפני שבוע וקצת, התחלתי להיות online, ואז פתאם היא פנתה אלי והתחלנו לדבר( אחרי נתק של חצי שנה? זה היה קצר " הי:) - הלו- מה נשמע? אהבתי את התמונות, ואת הכתבה ששמת, תמיד הייתה מעניין - אני עונה " אני חייב לצאת אחזור עוד מעט "- והיא :" אני לא הולכת לישון, אז תכתוב לי כשתחזור" + smily- כמו אידיוט נרדמתי - פאקינג י חצי שנה לא היינו בקשר- - התנצלתי אחרי יומיים, דברנו חצי שעה אבל היא כבר לא היתה אותו דבר…- שלחתי הודעה והתנצלתי בכנות, וכתבתי לה שמאד רציתי שנשלים" והיא עונה לי כמו לאידיוT - : " מה פתאם?? הכל בסדר- אף- פעם לא הייתי ברוגז איתך" - עונה לי כמו למ]גר אחרי חצי שנה - ומאז מתעלמת ממני….
ֿ שנשלח פרחים ליום האישה??

LIANSH21

New member
אל תהיה כמו האקס שלי

אני אומרת לך!!! אם היא חשובה לך אל תוותר עליה!
לדעתי תדבר איתה ותגיד לה הכל ממש כמו שאתה מספר פה תגיד גם לה כדי שהיא תדע הכל אל תסתיר ממנה כלום
באמת רואים שהיא מעוניינת ורואים שהיא נורא חשובה לך אז פשוט אל תוותר

ArrowNY88

New member
אני רוצה לישאול משהו (?)

כתבת :"•אני אישית לא מאמינה שיש דבר כזה
"נגמר סופית".
את עדיין מרגישה את זה כלפי ה --x - ? למרות שהתנתקת מימנו לגמרי?
אם לא אז … you know
ולבחורה סיפרתי לה שיש לי בעיות עוד אז … ואלל'א לא יודע ... זאת היתה הפתעה נעימה שהבחורה יצרה איתי קשר שלפני שבוע וקצת {אחרי יותר מחצי שנה…] אבל זה היה קצר - כל השיחה היתה 2 משפטים ועכשיו היא מתעלמת עוד פעם למרות שהתנצלתי(מאד) בכנות- וכל פניה שלי אליה תתפרש כמו סתאם הטרדה

כשהיה הקטע עם הגלריה והצעתי לה ללכת אחרי יומיים והיא מרחה אותי תירוצים - ראיתי אותה בצ'אט - רק אמרתי " היי" והי ישר יצאה התנתקה מהצ'ט בלי לענות בכלל ומאז לא היינו בכלל בקשר

LIANSH21

New member
לשאלתך

כן אני מרגישה את זה לX
אני מרגישה שזה לא נגמר
לא מיצינו
ויש לי סיבות להרגיש ככה

אבל מין הסתם יש גבול
ותמיד יכול להגיע הרגע שזה מאוחר מדי

ArrowNY88

New member
הייתה

מעונינת
עכשיו היא מתעלמת ולא רוצה לדבר, ובמקרה הטוב עונה לי כמו ללמפגר בתול
מה שכי משגע אותי, זה שיותר מחצי שנה חיכיתי לזה... וכשסוף- סןף זה קרה, והיא התחילה לדבר, ובאמת נשמע שהיא זורומת בכייף, פאקנג ותוך משפט וחצי הכל נהרס.. על סתאם !!!- על כלום!!!
פעם שעברה כשהיה מקרה דומה - איך שניסיתי לדבר איתה , היא התנתקה ישר מהצ'אט- ונראה לי שכל ניסיון שלי לעשות משהו ירגיז אותה…~ לא יודע מה לעשות עכשיו…….

LIANSH21

New member
הדבר היחיד שיעזור הוא לקחת אותה לשיחה רצינית

ולפרוס את כל הקלפים..
אם הקשר ביניכם באמת חשוב לך אז תלחם עליו
אם היא תמשיך להתנהג ככה אז תחתוך כי זה ממש מוביל למבוי סתום
אבל העיקר שתפסיקו עם המשחקים ותחליטו כבר מה נסגר

LsMs

New member
אולי אבל שימי לב

בגילאים שלו ושל הבחורה (בהנחה שהיא בת גילו) זה לא ממש מקובל ההתנהגות הזאת היא הופכת לסטטוס קוו אחר מאשר מה שהולך בגילך

בלי להעליב או משהו פשוט מה שמתאים בגילאי ה20 כבר לא עובד בגילאי ה30+ במילים אחרות...זה בדיוק ההבדל בין חברים לסיינפלד

LIANSH21

New member
תכלס...עצוב שזה ככה בגילנו

והכי מצחיק זה שגם אני נשאבתי ל"נורמות " התנהגות האלו שאתה מדבר עליהם ..ואשכרה הרגלתי את עצמי לחשוב שזה תקין

למעלה