מה אני אמור לעשות?

gargamich

New member
מה אני אמור לעשות? ../images/Emo12.gif ../images/Emo94.gif

פעם ראשונה שאני כותב כאן!!! (סורי אם זה קצת ארוך): לפני כחצי שנה פתחתי בלוג. זה קרה בעקבות בלוגים של חברים שלי. זה נראה לי מסעיר... זה נראה לי חוויתי. עידכנתי די הרבה, פירסמתי סיפור בהמשכים והבלוג נחל הצלחה לפחות מבחינתי!!!
בבת אחת קרה משהו! לא הרגשתי עוד צורך בעדכון! זה התחיל להיות... ממש עול!
ולא שלא רציתי- מאד רציתי! אבל זה נהיה כאילו בשביל אחרים, לא בשבילי, והבלוג לא אמור לשרת את החברה... אנשים לחצו עליי!
הם היו כותבים לי מסרים כעוסים! דרישות- עדכן ומייד! אפילו ידידה שלי איימה עליי...
למה אני מספר את כל זה?
כבר הרבה זמן שאני זומם על עידכון! פתאום זה נהיה חסר לי! (אני אכן לא החלטי במיוחד!
) ואני פשוט לא מגיע לזה! אני מרגיש לכוד! משהו כאילו גרם לי לא להגיע לזה...
היום ידידה שלי שלחה לי קישור לבלוג מדהים! זה נתן לי תמריץ. נכנסתי לבלוגים שפעם הייתי גולש קבוע בהם, לבלוגים שאני בכלל לא מכיר. זה גרם לי להבין- החיים של אנשים מתפתחים! קורים להם דברים! הם חוגגים, סובלים, מתאהבים, מתרגשים ובוכים, ולי- לא קרה כמעט כלום!
קרו לי דברים כמו היותי מנהל כאן עכשיו, וכו'... אבל שום דבר של ממש! אני נשארתי כמו שאני! ואני תוהה- עד מתי?
מתי יקרה לי משהו מעניין באמת?
דבקה בי הרגשה שאין טעם לחיים שלי! זאת לא הודעה של התאבדות או משהו, פשהו מעין ענן דיכי ענקי נמצא מעליי כרגע...
אני ממש בוכה!
יש לי תחושה שאני לא רצוי!
שאני משהו צדדי כזה!
שאין לי שום ייעוד!
ידידה שלי ניסתה לנחם אותי עכשיו! ונאדה! פשוט אני ממשיך להיות עצוב!
ועכשיו מה אני אכתוב בעידכון?
עוד הודעה טכנית? עוד הודעה משעממת?
בחיי- איזו התדרדרות- אני משתעמם מהחיים של עצמי!
שמישהו יציל אותי ומהרררר

gargamich

New member
אוף!!! ../images/Emo94.gif

יצא לי כל כך גרוע! יש לי מחסום כתיבה!
לא ביטאתי שליש מהתחושות שלי...
איך יוצאים מזה?
אני מוצא עיסוק חדש
קשרים חדשים
משקיע יותר ב...
אין לי מושג איך יוצאים מזה!

sh53

New member
../images/Emo140.gif

מציעה לך לקחת קצת חופש מהבלוג ולכתוב רק מתי שבא לך ומתחשק לך, ואם לא יבוא לך - זה גם בסדר. אם אתה מקבל מסרים של - נו מה עם עדכון? מזמן לא כתבת? תכתוב מייד! - התשובה שתיתן להם שאתה לא בראש לזה עכשיו ושיניחו לך בינתיים עם זה. אל תעשה דברים שאתה לא רוצה רק כי לוחצים עליך. העמד אנשים במקומם, כי אף אחד לא יעשה את זה במקומך. אם לא תעמיד אותם במקומם, אתה תמשיך לקבל דרישות כאלה שוב ושוב. אין לך חיים חוץ מהיותך מנהל? הרם טלפון לחברים וקבע איתם אחרי הלימודים. יש ילדים בכיתה שמתקשים בלימודים? הצע להם את עזרתם וכך תרכוש חברים חדשים. לך לטייל עם האחים שלך קצת (אם יש) ועם השכנים שלך. אל תגרום לחייב להיות רק סביב היותך מנהל. כשתתחיל בקטן, לאט לאט אתה תראה שדבר יגרור דבר ואתה תהיה יותר מרוצה מחייך
בקיצור - כדי לצאת מהעצבות בה אתה מצוי, אתה צריך לפעול כדי לשנות את המצב ואת זה רק אתה יכול לעשות וזה ממש פשוט, אז

gargamich

New member
וואו ../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo94.gif

היום ההרגשה קצת השתפרה... אבל לא ממש!
מה שהדאיג אותי לא היה כל מה שסביב הבלוג. זה היה מעין סיפור רקע!!! זה לא שאין לי חיים אחרים, זו הייתה דוגמה. מה שאני מרגיש זה שאני לא מצליח למצוא את הדבר שמלהיב אותי. אני לא מצליח למצוא משהו שאני אומר "וואלה, זה עשה אותי למאושר
"...
אני מרגיש לא רצוי בעולם! לכל אחד יש את החברים שהוא מצא לו, אני תמיד בצד. אף אחד לא חושס עליי כאיש הסוד שלו, כידיד אמת שלו. אני ממש מרגיש צדדי, נתקע, אחד שנחמד שהוא שם אבל נחמד יותר שהוא לא שם!
ואני לא מצליח להתמודד!
אפילו דברים שאני אוהב
כבר לא עושים לי טוב כמו פעם. אני מרגיש לא יוצלח. שהעולם סוגר עליי. זה נחמד מאד שידידה שלי מנסה לנחם אותי, רק חבל שאני יודע שהיא עושה את זה מתוך נימוס, שהיא רוצה להיות נחמדה, ושלא היה לה מישהו אח לדבר איתו באותו הרגע, ולא כי היא דואגת לי, אכפת לה ממנו וכו'... אני בטוח שאם הייתי רוצה להציע את עצמי להיות שם בשבילה היא הייתה מעדיפה אחרים!
כנ"ל כל מכר אחר...
אני מאד מודה לך, ואני יודע שבסך הכל זה תלוי רק בי, אבל אני כבר לא יכול להתמודד! אני חלש

sh53

New member
אפשר להזמין אותך לפורום שלי?

פורום חברויות - 613. שים שם הודעה שאתה חדש ותראה איך יקבלו אותך בזרועות פתוחות וחמות. אני אגיע בסוף גם לאחל לך ברוכים הבאים
תוכל לספר גם שם על מה שמעיק עליך בענין החבר'ה שלך ותבקש את עצתם איך לשנות את חייך.

gargamich

New member
אפשר גם אפשר ../images/Emo94.gif

למרות שהנושא הזה לא הכי מפותח אצלי!
אני אבוא, רק בשביל ה
ים...

למעלה