מה אני אמור לעשות? ../images/Emo12.gif ../images/Emo94.gif
פעם ראשונה שאני כותב כאן!!! (סורי אם זה קצת ארוך): לפני כחצי שנה פתחתי בלוג. זה קרה בעקבות בלוגים של חברים שלי. זה נראה לי מסעיר... זה נראה לי חוויתי. עידכנתי די הרבה, פירסמתי סיפור בהמשכים והבלוג נחל הצלחה לפחות מבחינתי!!!
בבת אחת קרה משהו! לא הרגשתי עוד צורך בעדכון! זה התחיל להיות... ממש עול!
ולא שלא רציתי- מאד רציתי! אבל זה נהיה כאילו בשביל אחרים, לא בשבילי, והבלוג לא אמור לשרת את החברה... אנשים לחצו עליי!
הם היו כותבים לי מסרים כעוסים! דרישות- עדכן ומייד! אפילו ידידה שלי איימה עליי...
למה אני מספר את כל זה?
כבר הרבה זמן שאני זומם על עידכון! פתאום זה נהיה חסר לי! (אני אכן לא החלטי במיוחד!
) ואני פשוט לא מגיע לזה! אני מרגיש לכוד! משהו כאילו גרם לי לא להגיע לזה...
היום ידידה שלי שלחה לי קישור לבלוג מדהים! זה נתן לי תמריץ. נכנסתי לבלוגים שפעם הייתי גולש קבוע בהם, לבלוגים שאני בכלל לא מכיר. זה גרם לי להבין- החיים של אנשים מתפתחים! קורים להם דברים! הם חוגגים, סובלים, מתאהבים, מתרגשים ובוכים, ולי- לא קרה כמעט כלום!
קרו לי דברים כמו היותי מנהל כאן עכשיו, וכו'... אבל שום דבר של ממש! אני נשארתי כמו שאני! ואני תוהה- עד מתי?
מתי יקרה לי משהו מעניין באמת?
דבקה בי הרגשה שאין טעם לחיים שלי! זאת לא הודעה של התאבדות או משהו, פשהו מעין ענן דיכי ענקי נמצא מעליי כרגע...
אני ממש בוכה!
יש לי תחושה שאני לא רצוי!
שאני משהו צדדי כזה!
שאין לי שום ייעוד!
ידידה שלי ניסתה לנחם אותי עכשיו! ונאדה! פשוט אני ממשיך להיות עצוב!
ועכשיו מה אני אכתוב בעידכון?
עוד הודעה טכנית? עוד הודעה משעממת?
בחיי- איזו התדרדרות- אני משתעמם מהחיים של עצמי!
שמישהו יציל אותי ומהרררר
פעם ראשונה שאני כותב כאן!!! (סורי אם זה קצת ארוך): לפני כחצי שנה פתחתי בלוג. זה קרה בעקבות בלוגים של חברים שלי. זה נראה לי מסעיר... זה נראה לי חוויתי. עידכנתי די הרבה, פירסמתי סיפור בהמשכים והבלוג נחל הצלחה לפחות מבחינתי!!!