מה אני אמור לעשות?

מה אני אמור לעשות?

טורניר פריזאאוט נשארו 6 אנשים 4 בכסף אני עם 21500 בערך הממוצע של כולם (יש סה"כ 160000 ואף אחד לא עובר את ה30 אלף) הבליינדים הרגע עלו ל1500/3000 ואני בעמדה שאחרי הביג בליינד, אני מקבל A.K לא מאותו סמל מה אני אמור לעשות? call? raise? all ain?

napox

New member
מסכים עם הצב, זה מקרה קלאסי ל ALL-IN

לפי "הספרים" זה ALLIN, אבל יכול להיות שינוי אם יש עוד אינפורמציה על האנשים.

עשיתי אול אין

והבא אחרי השווה ופתח זוג מלך... אני שואל אולי הייתי צריך לחכות בסבלנות שיצאו עוד שני אנשים כדי להיות בכסף ולא משנה מה הקלפים שלך? אל תשכחו זה טורניר ולא קאש...

עכשיו אני מבין למה שאלת את השאלה...

אל תכה את עצמך. עשית את הצעד הנכון ופשוט היה לך חוסר מזל להיתקל ב-KK. בטווח הארוך אתה תרוויח מהצעד הזה - ברוב הפעמים כולם יתקפלו ותרוויח 4500 צ'י'פים (כמעט רבע מהערימה שלך), בחלק גדול תכפיל את ערימת הצ'יפים, תעיף בן-אדם אחר ותקדם אם עצמך לעבר הכסף עם ערימת צ'יפים נאה בדרך הבטוחה לאחד המקומות הראשונים ורק בחלק קטן יותר אתה תפסיד כמו שקרה לך. מצד שני - אם אתה תקפל יד כמו AK, אז אתה פחות או יותר תקפל כל יד חוץ מAA ו-KK אולי. ובטווח הארוך אתה ברוב הפעמים תיתן לבליינדים לאכול לך את כל הערימה ותעוף בכל מקרה מחוץ לכסף ובמקרים המעטים שכן תצליח להשתחל לכסף ערימת הצ'י'פים שלך תהיה כ"כ קטנה ללא סיכוי כמעט לקחת את את אחד המקומות הראשונים.

למעלה