מה אני אמור לעשות???
התחתנתי בגיל מאוחר (מעל 40) ואני נשוי מזה שלוש שנים.
עד החתונה הסתובבתי המון בעולם וגרתי בארצות ובמקומות אקזוטיים, הכרתי בחורות, חגגתי וביליתי.
לפני 4 חודשים נולד לי תינוק מתוק אמיתי. את חיי אתן למענו.
הבעייה היא שאשתי, מאז הלידה, לא בכיוון אפילו של סקס.
היא חוותה סוג של טראומה ומבחינה רפואית הייתה לה תופעה של כאבים באגן וצניחת אגן או משהו דומה....
היא נמנעת אפילו מלדבר על סקס......
בהתחלה זה לא הפריע לי אבל עם הזמן אני מרגיש תשוקה למגע פיזי ואין לי כיצד לנתב את האנרגיות.
כשהתחתנתי החלטתי שאני שם מאחורי את תקופת ההוללות ומקדיש את כולי לנישואין.
בזמן האחרון אין בי יותר התאפקות ואני מרגיש צורך לסקס. אשתי עדיין לא בעיניין מי יודע לכמה זמן.
אני מרגיש כי יש בי צורך עז להכיר מישהי מחוץ למסגרת הנישואין לבילויים משותפים ודיסקרטים אבל אני חושש,
לא יודע כיצד להתחיל לחפש בדיסקרטיות, קשה לי עם לבגוד ועוד ועוד.
למרות שאני מקבל פידבקים מנשים בסביבה החיצונית נמנעתי עד היום מליזום משהו מעבר.
למרות זאת, אני מרגיש כי אם הייתי פוגש מישהי בסטטוס כמו שלי, ששנינו חולקים אותה דילמה, כן הייתי מרשה לעצמי להסחף ....
אשמח לקבל עיצה ממשהי או מישהו שחווה סיטואציה דומה.
התחתנתי בגיל מאוחר (מעל 40) ואני נשוי מזה שלוש שנים.
עד החתונה הסתובבתי המון בעולם וגרתי בארצות ובמקומות אקזוטיים, הכרתי בחורות, חגגתי וביליתי.
לפני 4 חודשים נולד לי תינוק מתוק אמיתי. את חיי אתן למענו.
הבעייה היא שאשתי, מאז הלידה, לא בכיוון אפילו של סקס.
היא חוותה סוג של טראומה ומבחינה רפואית הייתה לה תופעה של כאבים באגן וצניחת אגן או משהו דומה....
היא נמנעת אפילו מלדבר על סקס......
בהתחלה זה לא הפריע לי אבל עם הזמן אני מרגיש תשוקה למגע פיזי ואין לי כיצד לנתב את האנרגיות.
כשהתחתנתי החלטתי שאני שם מאחורי את תקופת ההוללות ומקדיש את כולי לנישואין.
בזמן האחרון אין בי יותר התאפקות ואני מרגיש צורך לסקס. אשתי עדיין לא בעיניין מי יודע לכמה זמן.
אני מרגיש כי יש בי צורך עז להכיר מישהי מחוץ למסגרת הנישואין לבילויים משותפים ודיסקרטים אבל אני חושש,
לא יודע כיצד להתחיל לחפש בדיסקרטיות, קשה לי עם לבגוד ועוד ועוד.
למרות שאני מקבל פידבקים מנשים בסביבה החיצונית נמנעתי עד היום מליזום משהו מעבר.
למרות זאת, אני מרגיש כי אם הייתי פוגש מישהי בסטטוס כמו שלי, ששנינו חולקים אותה דילמה, כן הייתי מרשה לעצמי להסחף ....
אשמח לקבל עיצה ממשהי או מישהו שחווה סיטואציה דומה.