מה אני אמור לעשות???

johnstone

New member
מה אני אמור לעשות???

התחתנתי בגיל מאוחר (מעל 40) ואני נשוי מזה שלוש שנים.
עד החתונה הסתובבתי המון בעולם וגרתי בארצות ובמקומות אקזוטיים, הכרתי בחורות, חגגתי וביליתי.
לפני 4 חודשים נולד לי תינוק מתוק אמיתי. את חיי אתן למענו.
הבעייה היא שאשתי, מאז הלידה, לא בכיוון אפילו של סקס.
היא חוותה סוג של טראומה ומבחינה רפואית הייתה לה תופעה של כאבים באגן וצניחת אגן או משהו דומה....
היא נמנעת אפילו מלדבר על סקס......
בהתחלה זה לא הפריע לי אבל עם הזמן אני מרגיש תשוקה למגע פיזי ואין לי כיצד לנתב את האנרגיות.
כשהתחתנתי החלטתי שאני שם מאחורי את תקופת ההוללות ומקדיש את כולי לנישואין.
בזמן האחרון אין בי יותר התאפקות ואני מרגיש צורך לסקס. אשתי עדיין לא בעיניין מי יודע לכמה זמן.
אני מרגיש כי יש בי צורך עז להכיר מישהי מחוץ למסגרת הנישואין לבילויים משותפים ודיסקרטים אבל אני חושש,
לא יודע כיצד להתחיל לחפש בדיסקרטיות, קשה לי עם לבגוד ועוד ועוד.
למרות שאני מקבל פידבקים מנשים בסביבה החיצונית נמנעתי עד היום מליזום משהו מעבר.
למרות זאת, אני מרגיש כי אם הייתי פוגש מישהי בסטטוס כמו שלי, ששנינו חולקים אותה דילמה, כן הייתי מרשה לעצמי להסחף ....
אשמח לקבל עיצה ממשהי או מישהו שחווה סיטואציה דומה.

1precious1

New member
קיצר

אתה אגואיסט מנ^%ק שלא התבגר דיו בכדי לשים את אישתו וילדיו לפני החשקוקים האישיים שלו.
אתה עדיין שם את הרצון הבלתי נשלט שלך בסקס על דברים שלא פחות חשובים בחיים, בטח לאורך זמן.
אתה שם את הזין שלך בראש סדר העדיפויות, מעל לבית חם ומשפחה וגידול ילד בסביבה נורמאלית.

אז אם באמת אתה בנוי מהחומר שמה שהכי חשוב לך זה לזיין וסקס, אז הלאה אישתך והילד החמוד הקטן שאתה מת עליו, לך לזיין, איזה עיצה אתה בעצם רוצה?

בהצלחה.

סיגלית 2014

New member
מנהל
אין לי עצה בשבילך

יש עצות לגבי מה ניתן לעשות לגבי אשתך, אבל זה לא מה ששאלת.
אתה לא שואל כיצד ניתן לעזור לאשתך, אתה שואל כיצד ניתן לעזור לעצמך.

אשתך ילדה לפני 4 חודשים, בסך הכל. אתה כותב בעצמך שהיא עברה טראומה. אגב, כל לידה היא טראומה, כל אישה עוברת את החוויה אחרת ומתאוששת אחרת. לידה ראשונה היא טראומה כפולה. לא רק מבחינה רפואית ואישית אלא זוגית.

על פי התיאור שלך, התעוררה בעיה רפואית. האבסורד הוא שאתה בעצמך לא יודע לשים את האצבע ולתאר מהי הבעיה הרפואית שהתעוררה אצל אשתך, "יש לה כאבים באגן... או משהו כזה..".
לא רק שאתה לא מבין, אתה אפילו לא יודע מהי. מבחינתך היא "לא בעניין, ומי יודע לכמה זמן..."

כלומר, אתה עסוק בעצמך, בצרכים שלך, בחסכים שלך, בוויתורים שלך (אגב, אותם וויתורים שהיא עשתה כדי להתחתן איתך), בפידבקים שאתה מקבל, ברחמים העצמיים שלך ועד כמה היית מרשה לעצמך להיסחף.

אתה לא מרשה לעצמך להבין מה קרה לאשתך ולנסות לעזור לה.
לכן, כאישה, אין לי עצה לתת לך.

בהצלחה

חביף

New member
מה 'ני יגיד לך

תמיד יש קרם בבית, ויד ימין או שמאל - לפי החשק.

לא סתם התחתנת מאוחר ...

אתה עסוק בעצמך.

זה בסדר.

אבל יש לזה מחירים.

דרך אגב, באם הייתה עובר אירוע רפואי קשה, ולא היית מסוגל לחשוב על מין. כמה זמן היית מצפה מאישתך להתאפק ?

למעלה