מה אני אמור לעשות

מה אני אמור לעשות

אפרת גרה ממש לידי, בית ראשון מימין אם לדייק. מאז שנפרדנו אני לא מסוגל להסתכל לה בעיניים בכלל, ואני כבר כמה פעמים פוגש אותה לצערי. לא יודע, האמת כבר חשבתי לעבור לדירה משלי, רחוק ממנה. היום ב-7 בבוקר חזרתי הביתה והיא בדיוק הביאה לי כמה דברים שהשארתי אצלה. איכשהו הגענו לזה שהיא צעקה עלי, על זה שאני לא יודע מה אני רוצה מהחיים, ותכל'ס צודקת אבל זה לא משנה כרגע. רואים בפנים שלה שהיא נפגעה מכל זה, וזה ממש הדבר האחרון שרציתי. בקיצור, מה לעשות? אני לא רוצה שהיא תפגע...

מיטללל

New member
נדב

קודם כל גם היכולת שלך מוגבלת.. אתה לא יכול לגרום לכך שהיא לא תצא פגועה או שלא יכאב לה. לא צריך להגזים ואתה לא צריך לעבור דירה. מה אתה כן יכול לעשות? להתרחק. לנתק מגע כמה שאפשר. לא לשדר לה מסרים כפולים. לתת לה להתגבר על זה - לאט לאט.

נצל"ש מצב דומה אבל שונה..

יצאתי עם מישו מהבסיס והחלטתי שזה לא זה.. מאז הוא עבר בסיס לכמה זמן [מה שהיה מש נוח
] ועכשיו הוא חזר לכמה זמן. מאז אנחנו סוג של מתחמקים אחד מהשני. מצד אחד אני מרגישה לא נעים כזה, ולא רוצה להיות מניאקית אליו, כי זה לא מגיע לו כי גם ככה הוא קצת נפגע ממני. להגיד לו רק שלום פעם ב.. לא כזה מסובך. מצד שני אני מרגישה מוזר כשאני רואה אותו, מעין מבוכה כזאת, ונראה לי גם הוא מרגיש ככה, ואני לא ממש אוהבת את המצב הזה. אוף בלאגן כזה מה עושים?! דווקא לעשות חיים קלים ולהתחמק או להתגבר ולהתמודד עם מה שעכשיו? תודה

Cobe Anan

New member
אני מבין אותך..

יש דברים שניתן להגיע בהם לפשרה, יש כאלה שלא. היא היתה צריכה אותך, אתה לא יכולת להישאר איתה. אין פשרות- צד אחד מרוויח, השני מפסיד. מן הסתם היית בעמדה עם יותר כוח, כי מה לעשות, אין לה בעלות עליך- אז אתה זכית בחופש שלך, והיא איבדה את האהוב שלה. ברור שהיא פגועה, ברור שזה קשה לה, וכל מה שתגיד יעשה את זה רק יותר גרוע- הקשר העיק עליך, היא הכבידה עליך כשהיה לך קשה.. אבל אולי עם כל הכאב- זה יעזור לה להבין, יעזור לה להתמודד. אחי, היא אוהבת אותך, והיא יודעת שאתה אוהב אותה. זה מה שבאמת מכאיב: היא תוהה באיזו קלות אתה מוותר עליה.. אם אתה לא רוצה שהיא תהיה פגועה, אז תשקול מחדש את הפרידה. אם לא- קח בחשבון שאי אפשר לצאת נקי מכל הכיוונים. אבל אם תגיד לה למה, אולי זה לפחות יעזור לה קצת להבין ולהתמודד. זהו.

מיטללל

New member
לא לגמרי

קודם כל אני מסכימה עם קובי. אתה צריך לעשות לעצמך סדר ברגשות שלך ולהחליט האם אתה רוצה באמת לסיים את הקשר הזה. במידה וכן, אני בעד לדבר איתה, להסביר לה מה הוביל לפרידה, מה אתה חושב, מה אתה מרגיש. לתת גם לה להוציא כל מה שהיא מרגישה, להיפטר מזה (גם אם זה אומר, לקבל צעקות, לראות בכי ולהרגיש הכי כואב בעולם) אבל אז.. כן, כמו שאמרתי- לנתק מגע מניסיון - שכואב בלב. זה שגורם ללב לכאוב - לא יכול לעזור ללב להחלים. (פעם הייתה לי יכולת ביטוי יותר טובה, עמכם הסליחה)

למעלה