מה, אני הראשון לדווח מן להמפגש?

azaria

New member
מה, אני הראשון לדווח מן להמפגש?

אז קודם כל, לכל מי שתהה - אני אור של קרן. שמי עזריה והחלטתי לצאת מן הארון ולהפסיק להתחבא מאחורי ניק אחר. אז שאנשי הפורומים הטכניים ידעו עלי. מה כבר יש לי להסתיר מהם בעצם. ולעצם העניין. היה מפגש נחמד ונעים. הקרן שלי ואני הגענו באמצע כי היו לנו התחייבויות קודמות (קידוש וארוחת שבת אצל ההורים של קרן). למרות שחודשים לא ביקרתי כאן בפורום היה לי נחמד לראות פרצופים ולשמוע קולות וסגנונות דיבור ולחבר את כל אלה לדמויות הווירטואליות שהיו לי בראש. חלקם התאימו בול. חלקם פחות. מה שבטוח, האוכל היה נהדר. ויש הטוענים (והטוענות...) שגם השתיה היתה משהו משהו... בקיצור - היה ערב מהנה ומבדר. לפחות מבחינתי.

עין 3

New member
גם אני פה

ואני הולכת לישון
וזה אחרי שהגעתי הביתה ומצאתי את שני הבנים שלי משחקים בלגו... הכנתי דייסה (בלית ברירה) ועכשיו אני הולכת לישון, עד ההשכמה הבאה (ב-6:00 בבוקר?).

גם אני הגעתי,תודות ענקיות

ליעלי ורגיעון על הארוח המופלא,היה פשוט 10 האוכל היה טעים והאלכוהול שלט ביד רמה. לכל חברי מקווה שהגעתם בשלום הביתה. יעלי שוב המון המון תודה נשיקות והמון חיבוקים עפה למיטה

rolan

New member
אפרוחים אפרוחים.. בואו הביתה ../images/Emo79.gif

רגע, אני עושה ספירת מלאי....
מי עדיין לא דיווח
... עלמה ומורכב כנראה בנטיעות.... יערית ומעוף רוקדים... גבר בדרכו וסול יהיו כאן מחרתיים... שכחתי מישהו
.... מקווה שהעייפות לא הרגה לי את הזכרון... ועדיין יכולה
להודות תודות ענקיות לרגיעון ויעלי שארחו אותנו, במפגש נפלא
היה כייף, טעים, נעים ומעייףףףףףףףףףף הולכת לישון
בוקר טוב/לילה טוב

בוקר נפלא ותודה גדולה לכולכם../images/Emo140.gif

אין לי מה לחדש מעבר למה שכתבתם. היה נהדרררררררר. שמח ונעים וטעים ומשכר... כל כך שמחה שבאתם כולכם ועשיתם לי שמח בלב, מחכה כבר כל כך למפגש הבא.... תודה מיוחדת לגבר בדרכו שלו, שהגיע לראשונה והיה כל כך מסביר פנים והשתלב נהדר בחבורה. עין 3 הרגועה והנעימה שכל כך הקסימה אותי בשלוות הנפש שלה ועיני הבמבי השקטות. ליוסי פינקלשטיין שהגב שלו מרד בו... שמחתי מאוד להכיר אותך ואת האיש מאחורי המילים בפורום. וכמובן, קרן אור והאור של קרן, עזריה, שהגיעו למרות העדרות ממושכת מהפורום. עשיתם לי כל כך טוב על הנשמה. לבלונדה, ליונה לבנה, לאוהי ורולן, לנטלי ומעוף ולמורכב ועלמה, כיף שבאתם והכי כיף היה המצברוח הנפלא שהבאתם איתכם. לחיי המפגשים הבאים והפורום הנעים הזה,

עלמה 3

New member
בוקר שבת נפלא ../images/Emo42.gif

היה נהדררררררררררררררר
היה טעיםםםםםםםםםםםם הטחינה של טלי המממממממממ
ולפגוש את כולם
לחיי המפגש הבא שכמובן יהיה אצלי

rolan

New member
ועכשיו

אחרי שהדם כבר זורם במוח, שתיתי את הקפה של הבוקר, התאוששתי מהלילה הקצר אני כאן שוב... רוצה לומר, שוב, למארחינו הנפלאים- רגיעון ויעלי
ת ו ד ה מכל הלב
נהנינו מאוד מאוד וכבר מחכים לפגוש את כולם אצל עלמה ומורכב, רק תגידו מתי... עוד רציתי לומר, ששמחתי לפגוש את...
גבר בדרכו שלו - אף שכעס, נעלב ממני, מצאתי איש שיחה מרתק ונפלא
עין ובעלה - (שיעלי הגדירה הכי יפה שבעולם) השקט ועיני הבמבי...
קרן ועזריה - שהיה נחמד להכיר את האנשים שמאחורי הניקים.
יוסי פינקלשטיין - שלמרות סבלו היה מעניין לשוחח איתו פנים אל פנים סוף סוף... ואת כל החברים שכבר פגשנו בעבר...
סול - היקר והחביב שלנו...
יערית ומעוף - שכדרכם הם האש והמים...
בלונדה עם בן זוגה (נעים מאוד
) - שברחה לנו לקראת הסוף כמעט כמו סינדרלה...
עלמה ומורכב - המקסימים כל כך...
יונה לבנה - הנהדרת שאף נסעה איתנו ובדרך חזרה ניווטה יחד איתי את ההפלגה הביתה כשאוהי מתפתל לו מאחור מכאבי הגב... חסרו לי... ממונט ובן זוגה... איפה נעלמתם?... התקשרנו... וכל השאר שלא יכלו/התפנו/העיזו... נשמח לראותכם במפגש הבא... להתראות במפגש הבא

איזו הודעה מתוקה, רולן../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

וד"ש לאוהי. מה קרה, הוא נדבק מכאבי הגב של יוסי ושל מעוף? מה קורה לכולם? מתפרקים? מחזירים ציוד? אללה איסתור, חבר'ה, יאללה, להתרומם, לעמוד על הרגליים ו.... "הורה כרוב והורה תרד, עגבנייה עלי כינור..." יאללה, לרקוד... אצל עלמה על הדשא במפגש הבא, כולם רוקדים. ושוב, בפעם האלף, היה נפלאאאאאאאאאאאאאא.

היין לא יוצא ממני

מה זה ? איך יתכן? הראש מסתובב לו במהירות וכבד כמו כל כדור הארץ..... פתחחי את עיניי וכבר מתגעגעת מאד שוב תודות רוצה עוד מפגש,עלמתי מתי לבוא?

עין 3

New member
רק עכשיו גילית ששכחתי...

להודות!!! תודה לכולם שהייתם... ותודה ענקית ליעלי על האירוח. ולמי שחשב, בעקבות הודעתי הקודמת, שאצטרך לקום ב-6:00... טעיתם! הוא התעורר שוב ב-4:15!!! אבל לפחות אחר-כך חזרנו לישון עד 9:15 - ממש הישג!!! אני מזמינה את התור שאחרי עלמה!

עין 3

New member
רגע, תני להתעורר...

אני לא נוהגת לשתות קפה, אז לוקח לי יותר זמן... חוץ מזה שב-13:00 אני מתייצבת לארוחת צהריים אצל חמי וחמותי ואחר-כך אני נפגשת עם אחותי לסגור קצוות לקראת האירוע בשבוע הבא (חתונת הזהב של הורי - למי שלא שמע אתמול) אז אין לי מושג מתי אצליח להעלות את התמונות. בכל מקרה הן לא יפורסמו בפורום - אולי אוהי יסביר טוב יותר איפה בדיוק הן יפורסמו.

rolan

New member
נתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif..... תמונות../images/Emo35.gif

בשבילך יקירתי, אין תמונות.... כדי לראות אותנו, תצטרכי לבוא למפגש הבא...
מה, את תראי אותנו ואנחנו לא נראה אותך
...
סתאאאאאאם היתה הסכמה שלא נפרסם את התמונות בפורום, אז בפעם הבאה תבואי
...

מורכב

New member
מהרגע הראשון שנכנסתי

הרגשתי הרגשה מוזרה מה קורה הרי יצאנו לבלות לאחר כמה דקות הבנתי את זה הרי אני יצאתי לבלות ואני מרגיש בבית כן בבית אין מילים הכל היה פרפקט שחר אתם זוג נהדר כיף להיות אצלכם בבית באמת אחלה חברה כן אוהי אחלה חברה עם העיקר ועם התפל חג שמח לכולם וכן ירבו מפגשים כאלו

רגל פה ... רגל שם ...

וזהו קמתי בוקר טוב חברים , הפעם לא וירטואלים ... אמיתיים. אני מנסה לעבד את אשר קרה אמש , מבעד לאדי האלכוהול , והתחושה היא אכן של מפגש חברים שבצוק העיתים לא הצליחו עדיין להפגש... הכל זרם והכייף היה אמיתי , באמת. זר של תודות לבעלי הביית ליעל ואישה [הניתן לחשוף את שמו ? ...] שמאור פניהם ורוחב לבם - עשו את זה לי,לכולנו. אז שנדע ימים טובים - תמיד. בידידות יוסי

סול11

New member
|ועכשיו גם אני../images/Emo39.gif

להוסיף הרבה לא נותר. אסכם ואומר היה נהדר. ובצפיה לזה הבא. יבואו על התודה יעלתנו ורגיעונה. ותותה לשאר הנוכחים על השלמות ומצב הרוחים. להתראות ולהשתמע ידידות וידידים שלכם מכל

למעלה