מה אני יגיד לכם.....

מה אני יגיד לכם.....

ראיתי ספיידרמן, ובחלק די נרחב הוא פשוט העתקה בוטה ממטריקס וחלק אחר נורא מזכיר אותו מבחינת בימוי... אז הסרט די מרשים וויזואלית, אבל אי אפשר להתעלם מהדמיון המדהים (לא בעלילה חס וחלילה) למטריקס!

אתה משווה את מאטריקס לספיידרמן?!

אני שואל את עצמי...

איך אפשר להשוות סרט גדול כמו מאטריקס
(זה מטוס אז זה אמור להיות גדול) לסרט נחמד (ביחס למאטריקס) וקטן (ביחס למאטריקס) כמו ספיידרמן
(זה חרק אז זה קטן)?

סליידר

New member
ואיזה קטעים אלה בדיוק?

ראיתי את הסרט, איזה קטעים באמת אלה היו?

אז ככה:

א. אני ממש לא משווה את המטריקס לספידרמן!! ב. אני לא יפרט את כל הדמיון, אולי בשביל להבין צריך לראות את הסרט יותר לעומק, אבל הקטע הכי בולט הוא הקרב בין ספידרמן לגובלין בבנין הבוער-כשהגובלין זורק עליו את הסכינים האלא. הקטע הזה מזכיר בצורה מחשידה את הקטע במטריקס כשאייג´נט סמית´ יורה על ניאו. חוץ מזה הבימוי והמונולוגים של פיטר מאוד מזכירים את הבימוי של המטריקס. (למרות שיכול להיות שזה מקרי לגמרי ואולי זה רק אני....)

סליידר

New member
טוב בדקתי לעומק...

ואפשר להגיד שיש משהו בדבריך, האיטיות והאפקטים בקטע הזה הם לא בדיוק כמו במאטריקס, אבל יש דימיון מסוים בהחלט. לאחר צפייה שנייה בקטע לא נותר אלא להסכים איתך. מצ"ב תמונה מהסרט (שנמצא אצלי במחשב. באיכות לא משהו), מאותו קטע, באיכות גרועה ביותר. ספק אם תבינו מה זה הסכינים בכלל. נ.ב. למי שיש את הסרט יוכל לדעת שזה בדקה 21 בערך.

guyp2

New member
איזה שטויות..! בכל סרט ועוד לפני

מטריקס.. עשו סלוומושן.. אז אל תחשבו שהמציאו את זה במטריקס..

למעלה