מתה, מתה על פיקניקים
אנחנו לוקחים אתנו קופסאות ענק של ירקות חתוכים מכל הסוגים, הרבה פחות רגיש מסלטים.
טריזי תפוחי אדמה שנאפו עם תיבול טוב בתנור. לפזר קצת מלח ולאכול בידייים.
לארוחה חלבית אפשר לקחת בצידנית שיפודי גבינות קשות עם שרי.
ואם הולכים על ארוחה בשרית, אז כמובן שניצלונים בקופסאות,
קציצות אפויות או מטוגנות ללא רוטב, פולקיות אפויות בתנור עם נייר כסף על הרגל של כל אחת לאכילה ביד, וכד'.
הכנתי פעם פיקניק לכמה אורחים "חשובים" מארה"ב. הבאתי לחם ושתיה, ושני מגשי ענק עגולים שקופים שאפשר לקנות בחנויות החד פעמי הטובות. ענק זה ענק, לא בגודל של פיצה, כן? משהו כמו 50 סמ קוטר.
על אחת שמתי עלי בייבי ועליהם פלטת ירקות ענקית עם איזה 7 סוגי ירקות, כולל זיתים ומלפפונים חמוצים (הכנתי כזאת גם אתמול בערב לאירוע שביקשו ממני פלטת ירקות. היה פיצוץ)
על השניה שמתי עלי חסה פנימיים ועליהם פולקיות כנ"ל, קציצות כנ"ל, שניצלונים כנ"ל ואני לא זוכרת מה עוד. הכל נסע בצידניות כמובן, אבל לסדר את זה לקח דקה, כי הכל היה חתוך ומוכן להגשה. הבשרים בקופסאות והירקות בשקיות ריצ'רץ'. הכל סודר יפה, תוך דקותיים, יחד עם מפה חד פעמית, ויין - סוף הדרך הכל שאלה של איך אתה מגיש.
תכף אעלה תמונה...
מתה על פיקניקים. כבר אמרתי? רק בזמן האחרון מתה גם על מסעדות והסבלנות שלי לא מה שהיתה פעם, אז...