מה אני יכולה לעשות???

lol 4 all

New member
מה אני יכול\ה לעשות???

יש לי אח שנכנס לי לחיים איך אני יכול\ה להכין בלוג בלי שהוא ידע שאני כותב\ת אותו? אני לא יכול\ה לכתוב על עצמי בגלל שאז הוא יראה את זה וידע שזה\ו אני, מה בכל זאת אפשר לעשות? l.4.a

איה@

New member
מה עם סיסמא אישית?

שרק את תדעי אותה......ולא תגלי אותה לאחיך גם הוא הוא ינסה לשחד אותך בכל הוופולות והשוקולדים שיש בעולם?
בהצלחה
איה.

naatz

New member
המדריך הכמעט מלא לפרנואיד המתחיל

אז אם נתעלם מהכותרת, הייתה לי בעיה דומה - אני עובד עם מחשבים שלא שייכים לי. והרבה הרבה פעמים הייתי צריך פתרון כדי להגן על הקבצים שלי. כמה דרכים מהירות להחביא קבצים על המחשב:
את כל הקבצים שיש לך - תכווץ לzip אחד. קובץ אחד הרבה יותר קשה למצוא באוסף הקבצים שבמחשב שלך.
אל תשכח להגדיר סיסמא לקובץ הzip שלך. אנשים ללא סיסמא לא יוכלו לפתוח אותו (אלא אם יפעילו תוכנות מסורבלות כדי למצוא אותה).
שנה את סיומת קובץ הzip הבודד שלך לשם אחר - ובכלל תן לו שם משעמם שהסיכוי שיכנסו אליו נמוך. שם טוב יהיה: homework.doc. שם רע: sex.jpg).
ואם זה לא מספיק? מילת הקסם היא קידוד (או הצפנה)! יש לא מעט תוכנות בשוק שמציעות קידוד של קבצים ברמה שלא תאכזב אפילו מדינה קטנה (או גדולה). למעשה מכירת תוכנות קידוד אסורות ע"פ חוק בארה"ב (ובעוד מיני מדינות שאני לא ממש זוכר את הרשימה שלהם). הפתרון של המתכנתים? הם לא מוכרים אותן
אלו תוכנות חינמיות בד"כ. המובילה בהן - PGP, שבתרגום חופשי נותנת "פרטיות טובה למדי". שם גאוני לדעתי! ואם זה עבד לטרוריסטים שהתרסקו להם לתוך מגדלי התאומים, אני בטוח שזה יעבוד כנגד אחיך הקטן. יום טוב, naatz

איה@

New member
נעץ - מאמר רציני ביותר../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif

יכנס למאמרי הפורום. שוב תודה!
איה.

lol 4 all

New member
יש רק בעיה אחת... זה לא אחי הקטן

זה האח הגדול שלי... חסר חיים לחלוטין!

למעלה