אני חושבת שסלמון הולך מצוין עם שמנת-פטריות
יש עוד הרבה דגים שאפשר לטגן. למשל, מסול אפשר להכין כמו שניצלים ולטגן. מוסר ים הולך טוב בטיגון, גם פלמידה, בס...
 
בכל מקרה, אני חושבת שסלמון הוא דג מצוין, אפשר לעשות אותו במחבת או בתנור (אני עושה אותו לרוב בתנור עם שמנת ופטריות, אז זה מתכתב טוב עם הפסטה). אפשר כמובן גם לצלות במחבת עם תבלינים ולהוסיף לשמנת, לדעתי ילך מצוין.
 
וסלט ירוק בעייני זו תוספת מושלמת להכל. עושה סלט מירוקים- חסה, רוקט, עליי בייבי, בצל ירוק, ומוסיפה לו רוטב מתקתק של שמ"ז, חרדל, דבש/סילאן ולימון. אפשר ורצוי להוסיף גם אגוזים או פקאנים מסוכרים.