תגובה אתה יודע מי כן המציא אותו? מותק?????
S sefi1952 New member 26/6/03 #1 מה אני כאישה רוצה.....? שלום לכולם! אז אני כאישה רוצה גבר מצד אחד של המיטה ואישה מהצד השני של המיטה הרבה אהבה, רוך, סבלנות, התחשבות, ליטוף, זיון............ ספי
מה אני כאישה רוצה.....? שלום לכולם! אז אני כאישה רוצה גבר מצד אחד של המיטה ואישה מהצד השני של המיטה הרבה אהבה, רוך, סבלנות, התחשבות, ליטוף, זיון............ ספי
ס סקארלט אוהארה New member 27/6/03 #2 ברוכה הבאה. ../images/Emo142.gif תמונה מקסימה. אם כל הנשים היו מחפשות את זה, אני חושבת שהיה דיי פשוט פה, לא?
ברוכה הבאה. ../images/Emo142.gif תמונה מקסימה. אם כל הנשים היו מחפשות את זה, אני חושבת שהיה דיי פשוט פה, לא?
S sefi1952 New member 28/6/03 #3 תגובה החיים יפים....................... הנשים עושות אותן קשים........... צריך להנות מכל רגע כי הרי לא יודעים מה יהיה עוד חמש דקות....... לכן, אני לא מבזבזת זמן )))))))))) יודעת בדיוק מה אני רוצה ומשיגה את זה
תגובה החיים יפים....................... הנשים עושות אותן קשים........... צריך להנות מכל רגע כי הרי לא יודעים מה יהיה עוד חמש דקות....... לכן, אני לא מבזבזת זמן )))))))))) יודעת בדיוק מה אני רוצה ומשיגה את זה