מה אני לא גאון כמו קטיה?...

מה אני לא גאון כמו קטיה?...

היות והבנתי שאפשר לדבר פה לא רק על דברים הממש קשורים לסדרה, רציתי סתם לשתף אותכם במחשבותיי. אני מתמחה במשרד עו"ד ואין מה לעשות חיי המתמחה - חיים קשים הם, עכשיו הבוס שלי הפיל עליי איזה משהו - להכין דבר מה לקראת ההרצאה שלו באיזה יום עיון (הוא עו"ד די מכובד וידוע במקומותינו) ואני משום מה נזכרתי איך קטיה היתה מוציאה כל מיני דוחות תוך לילה אחד במן דרך נס כזאת ויום למחורת באה לעבודה שמחה ורעננה... משום מה לי זה ממש לא יוצא ככה ולא קוראים לי שום נסים כאלה.... ובנוסף לכל - הבוס שלי, שאגב באמת בן אדם ראוי להערצה, הוא לא חתיך ופנוי בסביבות גיל השלושים... אז זהו אני אגש למשימה...

white angels

New member
אני בטוחה..

שאת תצליחי במשימה שקיבלת,פשוט תתמידי בה ותשקיעי
אני מאמינה שאת יכולה לעשות את המשימה,גם את יכולה להיות גאון,העיקר שיש לך את הרצון והמוטיבציה להצליח
ולגבי קטיה-אני בטוחה שבמציאות היא הייתה יושבת ימים ולילות על הדוחות זה לא כזה קל כמו שזה נראה בסדרה,אין מה לעשות לפעמים צריך לעבוד קשה כדי להשיג משהו אבל זה שווה את המאמץ. המון בהצלחה במשימה ובכלל בהתמחות

ludashit

New member
אם את צריכה עזרה

בהקלדה , תגידי , אשמח לעזור.... אני קלדנית , אז אם תצטרכי אני פה!

תודה, אני עושה הכל ישר במחשב

כך שאין צורך בהקלדה, אבל המון תודה על הצעת העזרה

המון בהצלחה../images/Emo13.gif

אני בטוחה שתצלחי במשימה הזו... אם יש לך כוח רצון ומוטיבציה אז אין סיבה שלא תצליחי... אני מאמינה בך שתצליחי והכל ייהי טובבבבבב
המוווווווון בהצלחההה...

למעלה