מה אני לבד כאן? אין אף אחת איתי

iris3111

New member
מה אני לבד כאן? אין אף אחת איתי

במישמרת לילה? משעמם לבד

לא מתוקה שלי, להפך

כל עוד אתן מעלות אתרים ולא תמונה בודדת אז החים שלי קלים. אני יכולה להכניס לגלריות תמונות בודדות וגם שיוכלו להיפתח לגודל מקסימלי בהקלקה של העכבר. אז אני נהנית להציץ, חלק פותחת חלק לא ומבסוטה. מה את סורגת?

iris3111

New member
טעים לא היתחלתי שום פרוייקט חדש

משתדלת לסיים את הקיימים. אז יש לי אפודת גלים למחליפה שלי, ומפה פרפרים לאמא שלי שקצת הזנחתי, ויש גופיה של הבת הקטנה שצריכה לסיים. מממממ ואני חושבת מה לעשות ביום שישי אני מוזמנת לבריתה של בת דודה ומתלבטת אם ליסרוג משהו או סתם לתת צק. אגב אני יודעת שמצופה מימני להכין משהו. זו בת דודה שיודעת להעריך עבודות יד חלק מהקרושה למדתי מאמא שלה כשישבתי לישמור על הקטנה.....

אורלי252

New member
בוקר טוב וחג שמח לכולם !???

שאלה !מה זה 1כפול 14 בדוגמת גלים או זיג זג ?אבקש הסבר תודה מראש .

iris3111

New member
מה כבר הולכת לישון? חתולות ערות

בלילה, ואני חשבתי שאת מתחילה את השמיכת חתולים

משעמם בפח הזבל אז חזרתי...חהחהחח

השמיכה מעלפת, אבל אני רוצה לסרוג לאחינית שלי את הגופיה חזיה וקצת הסתבכתי, אני אדבר איתך השבוע לגבי הוראות, קצת הסתבכתי איך להפוך עיגול למשולש (השאר ניראה פשוט למדי..) לפני שאקנה חוט כותנה(התחלתי לסרוג באקרילק הרגשתי להט בידים עזבתי מיד - לא נעים האקרליק..)צירפתי את התמונה של הטייגר שלי סמבו הסמבוסק...

iris3111

New member
חתול מקסים. גם לי היתה חתולה שחורה

לילה היה שמה. עכשיו יש לי כלבה מקסימה גם שחורה ושמה אושה. מחכה שתגיע לפערקה ואז יש חתן. שמו בישראל טמבל וזה הכלב של שולי. חה חה חה.

iris3111

New member
חתולה יש לי כלבה שחורה......../images/Emo3.gif

אבל הינה עוד חתולה...

ספינקה שלום לך, אני גידלתי גורה

בת שבוע שנמצאה זרוקה ליד פח זבל, קיבלה מטרנה+חיסונים והמון אהבה, בגיל 3 חודשים העברתי אותה לשכנה שלי שאימצה אותה מס' חודשים, אח"כ היא ברחה לה..זאת היתה חויה לכל החיים...בפורום חתולים יש מלא לאימוץ במידה ואת מחפשת...לי יש כ- 7 חתולי חצר ...

יש הרבה חתולים שחורים עם לבן

אבל שחור פחם מבריק כמו פומה קשה למצוא ...........פרסמתי מודעות בכל הרשת.......... מכירה את קטע הוידאו של החתולים המדברים.........משהו מדהים........ שילחי לי את המייל שלך ואשלח לך אם תרצי.........

שכחתי לציין שהגורה היתה שחורה-פחם

סמבו שלי שחור פחם (עם משולש לבן כמו תחתון חהחהח)מדהים ביופיו..החתולים המדברים קטע מעלף יש לי אותו אבל ארשום לך במסר את המייל לקטעים אחרים - בכייף, יש לי מלא קטעי וידאו עם בע"ח ודברים אחרים מצחיקים לאללה...

למעלה