מה אני מאחל/ת לעצמי ל - 2004

מה אני מאחל/ת לעצמי ל - 2004 ../images/Emo23.gif

נתחיל עם מה היה? אז הם סופרים שם למעלה הכל.. הם סופרים את ימי הקודש וימי החול, הם סופרים את הימים של בכי ודמעות, הם סופרים יחד איתם את ימי השמחות, הם סופרים ימים של אבל, הם סופרים גם את הכלום, הם סופרים עצבות וסבל כן, סופרים שם את הכל, את הימים בהם הבטחתי ולא עמדתי במצווה הימים שבם אכלתי וגם אלה שנשארתי רעבה, השעות שרק החושך את דרכי עבר הסעיר, את הדקות בלי אור בלי קרן - שחלפו בלי להאיר, הם סופרים ימים של אבל, הם סופרים גם את הכלום, הם סופרים עצבות וסבל כן, סופרים שם את הכל, הם סופרים גם אהבות, וחום לב והבטחות, הם יודעים הכל, על מי - שראה רק אכזבות, את הריבים את המבוכה, את הבכי בשמיכה, הם סופרים גם הצלחות, מי יותר ומי פחות, הם סופרים ימים של אבל, הם סופרים גם את הכלום, הם סופרים עצבות וסבל כן, סופרים שם את הכל, וכך סופרים הם יום ליום, על שום דבר לא מדלגים, ועוברת לה שנה... ושוב הנה כבר החגים... אז לי אני רוצה מאוד, לשנה הבאה - הזאת, רק שלווה, רק אהבה... בלי צילה של אכזבה. רוצה בריאות רוצה מחילה רוצה שלום רוצה תפילה... רוצה לרזות מהר מאוד, וסגריות לכבות, ואם אפשר - במתנה - לחזור אחור עשרים שנה...

בדדי

New member
מאחלת

לך שכל משאלותייך יתגשמו שכל שתבקשי והרבה יותר מזה...

בדדי

New member
השנה שלי..

השנה שלי הייתה אחת הקשות בחיי ממחלה פיזית שתפסה אותי ללא כל התראה ולקחה ממני יכולת תפקוד מנימלית ועד איבוד כל חבריי שהיו בסביבה והאחרונה שעזבה,עזבה בגלל השתייה. לאחר ניתוח לא פשוט עדיין מנסה לחזור לעצמי לכוחות שלי ובמקום ללכת קדימה עם כוח מחודש ובריאות כמעט שלמה מרגישה שאני בנסיגה לפחות יודעת דבר אחד חשוב על השתייה וויתרתי וגם על הכדור אז יש מידי פעם נפילות ושדים שרוקדים. ומה אבקש לשנה החדשה יש בליבי מספר משאלות שהלב שלי ירגיש סוף סוף אהבת אמת שיהיה שם מישהו או מישהו שיהיו חברים של אמת ולא יעלמו ברגע שקשה. שיהיה לי ילד/ה לחבק...

PhEoNiX FiRe

New member
שנה שלי

הייתה מתסכלת הרבה נפילות אכזבות הצתרחתי להביט לעצמי במראה לא אהבתי את מה או את מי שראיתי שם עדיין לא ממש אוהבת השנה התעכזבתי מעצמי רק עכשיו אני מנסה לקום לנער את עצמי מהעבק להמשיך הלאה עדיין מועדת לפעמים עדיין מעוכזבת מעצמי זו הייתה שנה שאני מעדיפה לשים מאחורי

למעלה