מה אני? מי אני?

stagadam

New member
מה אני? מי אני?

רציתי לדבר איתך....לשאול...אולי פעם אחת תדבר איתי בכנות...אולי פעם אחת תגיד לי באמת איך אתה מרגיש.... רציתי לדעת מה אני בשבילך....מי אני?? מה אתה באמת מרגיש כלפי. האם אני רק עוד מישהי שאתה נהנה לדבר איתה בטלפון, האם איכפת לך ממני בכלל, האם אכפת לך מאיתנו??? אמרת שלא אכפת לך אם אני אהיה בקשר גם עם בחורים אחרים ולא אכפת לך אם אני אתחיל עם בחורים אחרים כל עוד אני ניהנת. באמת לא אכפת לך??? אז ממה אכפת לך?רק מעצמך? לפעמים נדמה לי שאתה חי בעולם משלך. כל הזמן עסוק ומתרוצץ ממקום למקום. מאוד מרוצה מעצמך ומהחיים שלך.... אולי אין מקום בחיים שלך לעוד מישהו כרגע...אולי אתה ועצמך זה סידור מספיק טוב בשבילך.... אפילו לדבר איתי בקושי שיש לך זמן..... זה לא שאתה לא רוצה, אני יודעת שאתה רוצה לדבר איתי ולהיפגש איתי.... אז אני לא מבינה אותך.... אמרתי לך שאני תוהה מתי נדבר והזמן שלנו לא יהיה מוקצב ל-10 דקות.... מתי לא תיהיה לחוץ בזמן....אמרתי לך שתפתח את היומן שלך ותקבע פגישה כמו שאתה קובע בעבודה שלך....אולי אתה יודע לנהל את החיים שלך רק דרך היומן.... ואתה בכלל לא מבין על מה אני מדברת ועוד מעז להגיד שלי אין אף פעם זמן... אני הרי לא עושה עם עצמי כלום כל היום, אז איך יכול להיות שאין לי זמן... אמרתי לך שזמן אף פעם אין, זמן עושים...ואם הדבר באמת חשוב לך אז אתה תמצא זמן להקדיש לו.... איך בדיוק אתה רוצה שנהיה ביחד?? הפגישות שלנו יתנהלו עם סטופר??? אני מאמינה שטוב לך עכשיו עם איך שאתה חי: עבודה בית, עבודה בית.... אני לא אחיה את החיים שלי על שיחות הטלפון שלך...שיהיה לך ברור... איתי לא משחקים..... כבר שבוע שאני רוצה להפגש איתך ולשאול אותך איפה אנחנו עומדים מבחינתך, אבל אתה, אין לך זמן..... "אני צריך ללכת לפה, ואח"כ לשם ואח"כ יש לי פגישה, וכו´"....... אז אני באמת לא יודעת מה אתה רוצה.....

למעלה