מה אני משדרת לתת מודע?

naty3

New member
מה אני משדרת לתת מודע?

אני מחפשת בימים אלו עבודה ומתלבטת מה לעשות: -יש מקום עבודה שאני מעוניינת בו מאוד והם אמורים להתקשר אלי בימים הקרובים לקביעת ראיון. התהליך יכול לקחת מספר ימים עד שבוע. מקווה שבזה זה יגמר ויגידו לי שהתקבלתי. (יכול להיות שיהיה ראיון שני). אני מחפשת כבר שבועיים בערך וזה מתחיל לייאש... -מצד שני, עד שלא התקבלתי לעבודה-אני אמורה להמשיך לחפש. האם במצב כזה, כאשר אני מעוניינת בדבר אחד, אך ממשיכה בכיוון הכללי (חיפוש עבודה), אני משדרת לתת מודע שאני "לא רוצה" את העבודה? (או איך שתקראו לזה). במקביל אני מגגלת ולומדת את התחום - ובכך משדרת שאני כן רוצה את העבודה הנ"ל. אני מכירה ביכולות שלי ויודעת שאני מתאימה, לפחות מתיאור העבודה שקיבלתי מחברת ההשמה. (יש לי נסיון במכירות אז יותר קל לי). אני בטוחה שאני מקבלת את העבודה. אז מה אתם אומרים-להמשיך לשלוח קו"ח? (אני יודעת שזה נשמע קצת דבילי- לכתוב את מה שכתבתי ב-2 השורות הקודמות ואז לשאול את ההפך, אבל אני מתלבטת..)

ע ו פ ר ה

New member
אני מציעה להמשיך

לשלוח קורות חיים. אם העבודה מתאימה לך, תקבלי אותה. אחרי קורס טתא הילינג התחלתי להוסיף למשפטים שלי את המשפט: אם זה לטובתי העליונה. לפעמים אנחנו ננעלים על משהו שלא בטוח שלגמרי מתאים לנו. בהוספת המשפט אני חושבת שאני יוצרת מיקוד נוסף. שיהיה בהצלחה. באהבה עופרה

GMjoy

New member
אני מאמין ששום דבר לא נפסל בדרך...

קודם כל, תהיי באמונה והרגשה טובה לגבי מציאת עבודה:) תגידי, כשאת כתבת את זה "האם אני משדרת לתת-מודע שאני לא רוצה א העבודה הזו?" - מה את חושבת בעצמך? את משדרת או לא? הכל בא מתוך הרגשה ואמונה פנימית. אני למשל, לא חושב שאת תשדרי משהו אחר, מלבד מה שתחשבי שהוא אמת. וזה אחד הדברים הנאמרים בקביעות לגבי הסוד והתת-מודע. את אקטיבית, מחפשת, פועלת, שואפת...ואלה דברים שמאוד עוזרים למציאת עבודה! תמשיכי בפעולה, ותהיי מלאה ברגש חיובי שהכל לטובתך (בדיוק כמו שעופרה ציינה) - לטובתך העליונה. וכמובן, בהצלחה!

למעלה