מה אני עושה אם החברה ?!

psytumba

New member
מה אני עושה אם החברה ?!

שלום לכל מי שקורא ,יש לי בעיות אם החברה ונימאס לי כבר אני לא יודע מה לעשות אני אוהב אותה אבל היא לא ממש מראה לי שהיא אוהבת אותי כמו שאני אוהב אותה וכל פעם שהיא הייתה ניפרדת מימני אז תמיד היא רצתה לחזור ואנחנו כרגע שוב על סף פרדה ביגלל שיש לה בעיה שהיא אף פעם לא אמרה לי אותה וזאת הסיבה שהיינו ניפרדים כל הזמן ואני מבין אותה כי היא אמרה לי סוף כל סוף למה היינו ניפרדים כל פעם מחדש ...וזאת הסיבה : הבעיה היא שבכל פעם שאנחנו מגיעים למצבים אינטמיים אז פיתאום לא בא לה או שאין לה חשק והיא אמרה לי שזה אף פעם לא קרה לה שהיא הייתה ככה אם גבר ולא היה בא לה ,למרות שדווקא היו לנו תקופות שהיה לנו סקס נהדר ביחד והיא עשתה איתי דברים שהיא לא עשתה אם אף גבר ואפילו היא אמרה שאני ההכי טוב שלה .. אבל ליפעמים פשוט לא בלה והיא לא מכירה את עצמה ככה והיא רוצה להיפרד מימני שוב פעם הרביעית למרות שאני יזמתי את הפרדה בפעם האחרונה כי נימאס לי שאני לא מקבל מימנה את היחס שאני נותן לה ... בקיצור השאלה שלי היא כזאת ,מה יש לה לעזעזל שכל פעם יש לה תקופות כאלה שפעם כן בא לה ופעם לא בא לה עליי ,ולמה אני צריך לעשות כדי שהיא תאהב אותי (וניסיתי כבר את כל הקטע של הזילזול (וזה עבד קצת) אבל אני לא רוצה את הדרך הזאת) כמו שאני אותה ,ומה יש לנו לעזעזל שניפרדנו כבר 4 פעמים ב4 חודשים !?!?!?

Vdrums

New member
היא לא נמשכת אליך יותר

יכול להיות גם שיש משהו מהצד (מצטער, אבל זה גם יכול לבוא בחשבון) אולי מבחינתה הקשר מיצה את עצמו אבל קשה לה להיפרד, זה לא קל לקום וללכת. תעמיד אותה במקום, תדבר איתה ב4 עיניים, ותיקח בחשבון שאולי זה נגמר. היא משחקת איתך, או שתשחק או שתשים לזה סוף.

niva99

New member
היא משמיעה קולות של

תחילת הסוף. פשוט (עם כל העצב שבדבר ) נמאס לה ממך. וכל החיאית מע' היחסים הזאת היא כמו כוסות רוח למת.-פשוט תנסה להשלים עם העובדות. "זה כואב זה יכאב ,אבל בסוף זה יסתדר"...

llior1981

New member
אח שלי זאת אישה

אל תנסה להבין תגיד לה שלום וזהו אל תתן לה לשחק איתך

למעלה