מה אני עושה אם המחשב לא מזהה

ש ו ק ה

New member
מה אני עושה אם המחשב לא מזהה

את האמפי3? יש לי כזה שחור קטן רגיל כמו של כולם (דקה אני אחפש תמונה) שהוא דיסק און קי... המחשב לא מזהה כלום לא עם הכבל ולא אם אני מחברת אותו ישירות ליו אס בי... מה לעשות?.. =\ יש לי ווינדואוס אקס פי וזה אמור לזהות לבד... חשוב לציין שבפעם האחרונה שהחלפתי בו שירים לחצתי על הדבר שאומר שזה בטוח להוציא את החיבור יו אס בי בלי שיאבד מידע.. אבל חיכיתי וחיכיתי והוא כל פעם אמר לנסות במועד מאוחר יותר.. ככה שלא היה בטוח להוציא את המכשיר בכלל... אבל עברו כמה שעות אז הוצאתי בכל מקרה... =\ מה אני עושה??? http://www.inmax.ca/images/soundcard/mp3-128-2.jpg זו תמונה.. יש לי כזה של ג'יגה...

shay0600

New member
ת.

ניסית להפעיל מחדש תמחשב?! יש בעיה גם עם דברים אחרים שאת מחברת דרך הusb מחשבים אחרים מסוגלים לזהות את הנגן? אם כך כדאי שתפני לפורום "מחשבים ואינטרנט"

ש ו ק ה

New member
כל דבר אחר שאני מחברת

ליו אס בי עובד... וניסיתי להפעיל מחדש תמחשב וזה גם לא עוזר..

יאיר B

New member
הנגן מזוהה במחשבים אחרים?

אם כן - מדובר בבעיה נקודתית אצלך. פני לפורומי המחשבים (מחשבים ותוכנה למשל, מספר 91) ואני בטוח שהם יעזרו לך. אם הנגן לא מזוהה גם במחשבים אחרים - כנראה משהו התקלקל בו. יש עדיין אחריות? לפנות אליהם ולהסביר שהנגן לא מזוהה. שיפתרו את הבעיה.

ש ו ק ה

New member
אבל משו משו מוזר קרה עכשיו

כיביתי את המחשב והשארתי את האמפי3 מחובר למחשב בכבל. הלכתי להתקלח וכשחזרתי גילתי שהוא נדלק לפתע.. במצב של מוכן לקבל שירים חדשים... וברגע שהדלקתי את המחשב הוא נכבה ולא נדלק שנית...!! מה לעזאזל קורה פה??? והמממ... הוא לא עבד גם במחשבים אחרים

stardust19

New member
למה??????לא צריך שירות-תורידי את

התוכנה UNLOCKER והיא כבר תפתור את הבעיה...ועוד דבר: לא מומלץ להשאיר את הנגן כאשר עושים ריסט למחשב. הדבר גורם לקפיצת מתח פתאומית שהנגן לא מצפה לה ואז זה יכול לדפוק את כל האלקטרוניקה בתוך הנגן;מי ששמע על קפיצת מתח פתאומית אז זה זה...אני יכול להמשיך לפרט על זה אבל אני חושב שלא זה המקום

יאיר B

New member
היא טוענת שהנגן לא מזוהה במערכת

כשהיא מחברת את הנגן למחשב. איך UNLOCKER יעזור במקרה כזה?

stardust19

New member
קודם כל היא צריכה לחבר במקרה כזה

ל לHUB אלא ל פורטים שמאחורה. רוב הסיכויים שהיא לא עשתה את זה (מרבית האנשים לא עושים את זה בשל חוסר ידע בסיסי במחשבים), לאחר מכן כאשר צצה לה ההודעה הזו היא צריכה להפעיל את התוכנה. חבל שהיא לא פנתה קודם לפני שנוקטים בצעד נוקשה כמו ריסט רק בגלל פגם קטן שניתן לתיקון בשנייה אחת

ש ו ק ה

New member
מישהו?=\

בבקשה, זה נורא חשוב אתם אומרים שבחנות יסדרו לי את זה?

למעלה