מה אני עושה היום?!

misplaced

New member
מה אני עושה היום?!

אני יושבת בבית ומתחרפנת.....אין לי מה לעשות...ולא בא לי לעשות כלום....אבל גם ממש לא בא לי לשבת כאן ולבהות בחיות שלי רצות מצד לצד... מה לעשות? חם ודביק ומציק.

למה ?

אם את גרה בתל אביב אז אני אהיה נועז ואציע לך לקחת את החיות שלך לטיול עם החיה שלי - לים. יש לי כלב.. אז אם את רוצה להצטרף..בכייף. גם לי משעמם נורא

בוזיקית

New member
מה דעתך להתנדב במקום שבו אנשים

זקוקים לעזרה? אני עשיתי את זה וקיבלתי המון סיפוק. ומה לגבי עבודה? לימודים? חוגים?

יש לי המלצה בשבילך ../images/Emo13.gif

יש פורום שנקרא : : למען הקהילה... יש שם אפשרות לתרום ולעזור לאנשים .. אוליי תמצאי שם עניין? הנה הקישור למטה

בוזיקית

New member
תודה חמוד. אני מכירה את הפורום.

כרגע אני יותר מדי עסוקה בשביל זה, אבל בהחלט לא פוסלת על הסף. חוץ מזה יש לי מלא בגדים של אמא לתרום... רק אף אחד לא רוצה לבוא לקחת... ולי אין איך להביא את זה לאירגונים השונים... הכי מצחיק שעוד באים אלי בטענות שאם אני כבר עושה מצווה אני צריכה להביא את הבגדים בעצמי. זה ים בגדים, ואני מסבירה שאין לי אוטו, אז הם מעדיפים לוותר... אני כבר אמצא משהו...

בוזיקית

New member

זקוקים לעזרה? אני עשיתי את זה וקיבלתי המון סיפוק. ומה לגבי עבודה? לימודים? חוגים?

בוזיקית

New member

misplaced

New member
עבודה...האמת שאני צריכה כזאת...

אבל איפה שאני גרה כרגע בעייה למצוא, אני מחוץ לת"א, 20 דקות בלי פקקים ואני בתוך העיר....בבוקר זה בלאגן להגיע לעיר בגלל התנועה וחוצמזה מאחר ואני מתחילה ללמוד תוך חודש וקצת אף אחד לא רוצה אותי לעבודה....בקיצור...תרוצים יש בשפע

בוזיקית

New member
את אמרת... תירוצים... שום דבר לא

ישתנה אם לא תנערי את עצמך, תקדישי את עצמך למשימה ותדבקי בה. גמני גרה רחוק מאד ממקום העבודה שלי ונוסעת כל יום ב 4 אוטובוסים. מה לעשות, זאת עבודה...

misplaced

New member
יש לי אוטו, לא עולה על אוטובוסים יש

להם נטייה להתפוצץ...חוצמזה הבעיה היא שאין עבודה....אף אחד לא רוצה מישהי שמתחילה ללמוד בעוד חודש. בזמן הלימודים לא יהיה לי שום מצב לעבוד... ומה שבטוח, אני לא אתקע שעה + בפקקים כל בוקר לתל אביב כדי למלצר בשביל שכר מינימום, קריעת תחת ונסיעות שלא מכסות את הדלק והוצאות החניה של פנים ת"א.... בקיצור, זו בעיה....וחוץ מכל זה יש לי גם בית מאוד ישן ומאוד הרוס לשפץ כדי שיהיה לי איפה לגור בגלל שאני לא יכולה לעבוד בזמן הלימודים ושם לא אצטרך לשלם שכירות אלא רק להתמודד עם חשבונות שוטפים....רק מה, אני צריכה לפנות את כל הג'אנק שם ולשפץ את הבית בעצמי מאחר ואין כסף לצוות שיפוץ....וכל הברדאק הזה רק מדכדך אותי יותר ויותר ובכלל יש לי יום מסריח...ביותר.

בוזיקית

New member
ולמכוניות פרטיות יש נטיה להיות

מעורבות בתאונות... נו באמת... את שמה לב מה את עושה? במקום לברך על השפע שבחייך את בוחרת להסתכל על החצי הריק של הכוס. את רק נותנת כל הזמן הסברים ונימוקים למה להישאר תקועה במקום. אלוהים. את כל כך מזכירה לי את עצמי לפעמים! וטוב שכך! לקרוא את הדברים שלך זה כמו לשים מראה מול העיניים ולתת לעצמי ניעור, שלא אגיע שוב למצב כזה! הרי את לא באמת מחפשת פתרון. את נהנית לרחם על עצמך, בדיוק כמו שאני עושה לפעמים, וזה רע, תאמיני לי. זה כל כך רע. לא פלא שאת נסחפת במעגל של רחמים עצמיים ותיסכול, שמוביל אחר כך ליאוש. דרך אגב, אתמול, בשיטוטי ברשת, מצאתי בתפוז פורום מגניב לאללה, ששמו "תלונות וקיטורים". ישר הרגשתי את עצמי בבית. מעת לעת זה כיף לפרוק ולקטר, אבל אני צריכה לזכור מתי לצאת משם בזמן כדי לא להישאב עוד יותר למטה מהמקום שבו אני היום... אני מצטערת אם דבריי נשמעים קשים משהו, אבל אני באה ממקום מזדהה, ממקום של מישהי שהיתה שם, ולפעמים עדיין. מקווה שלא תעשי את הטעויות שלי ושתחלצי את עצמך מהמקום הזה מהר. את ראויה ליותר מזה.

misplaced

New member
האמת היא שאני לא מרחמת על עצמי....

יש לי הרבה שפע בחיים ואני מברכת עליו יום יום....רק מה, חסרה לי היכולת לקום ולעשות משהו.... כרגע אין לי בכלל כסף לבטח את האוטו...זו הייתה בדיחה אגב, בעניין האוטובוסים, מהמושב בו אני גרה אין אוטובוסים בכלל... פשוט אין לי את הכוח לצאת כל בוקר מהבית, לבלות לפחות 40 דקות על הכביש כדי לקרוע את התחת בעבודה שאנ'לא סובלת בשביל משכורת של אוגר קשיש.... הייתי שם יותר מפעם אחת ויודעת שזה רק מחמיר את המצב שלי..... מקווה למצוא עבודה בניקיון בתים או משו בסיגנון...שם אני לבד, מקסימום עם מי שמעסיק אותי, כמה שעות, פעמיים שלוש בשבוע בשביל אחלה שכר.... ולא צריכה להתחייב לכלום...:)

בוזיקית

New member
טוף...

בהצלחה! נ.ב. עצה מקצועית מכל הלב - אל תסעי ברכב לא מבוטח!!! ההשלכות של זה עלולות להיות הרות אסון. במקרה אני מתמצאת בתחום. אם חלילה תהיה לך תאונה - לא תהיי זכאית לכל פיצוי... וחבל...

בוזיקית

New member

ישתנה אם לא תנערי את עצמך, תקדישי את עצמך למשימה ותדבקי בה. גמני גרה רחוק מאד ממקום העבודה שלי ונוסעת כל יום ב 4 אוטובוסים. מה לעשות, זאת עבודה...

בוזיקית

New member

בוזיקית

New member

למעלה