מה אני עושה כדיי להיתפטר ?

מה אני עושה כדיי להיתפטר ?

אני חתמתי על חוזה של 11 חודשים לפניי שהתחלתי לעבוד במוקד אמון . אבל אמרו לי שאם אני רוצה אני יכול להפסיק את העבודה באמצע . עכשיו אמרתי להם שאני רוצה להיתפטר והם לא מוכנים לפטר אותי , סיפרו לי מאבטחים בחברה שהם ביקשו להיתפטר ואיימו עליהם כדיי שהם לא יעזו להיתפטר .

joshh

New member
אוקיי כמה שאלות ?

הם אמרו לך לפני שחתמת את החוזה שאתה יכול להתפטר מתי שתרצה, ועכשיו הם אומרים ההיפך ? אז כך: לפי סעיפים 12, 15, עוד כל מיני סעיפים שאני לא יכול לזכור לחוק החוזים, אתה יכול לטעון של חוזה פסול ולא כביל. בנוסף, אני בטוח שאם נציץ לשניה בחוזה ניתן לראות שהחוזה לא רלוונטי כי הוא חד צדדי. הצעה שלי דבר עם אבי, אם אתה רוצה הוא יכול לשלוח לחברה מכתב אם איומים משל אמי"ל כך שהם יחשבו פעמיים לאיים עלייך. joshua

זה נכון ש-הם לוקחים קנס ../images/Emo35.gif........

...................אם מישהו יוצא מהעבודה לפניי סוף החוזה של 11 חודשי עבודה בחברה .

joshh

New member
בגדול הם רוצים לתת כנסות על סיום...

לפני מועד. צריך לבדוק את זה לעומק לגבי אך לעקוף זאת, לדעתי לא בעיה. יכול להיות שהכנס הוא על הכשרה, אזי חוזה לא תקף כי אסור לקחת מעובד שום כסף על שום הכשרה. ועוד פעם אמרתי, במקרה שלך, יכול מאוד להיות שניתן לצאת מין החוזה הזה בלי בעיה. דבר עם אבי. joshua

dobhy46

New member
נכון גוש

הקנסות אינן חוקיות ולכן אין באפשרות החברה להוריד כנסות

dobhy46

New member
לא גושש

המיקרה אינו לפי גופו של עניין מאבטח בחברה קודמת הגיע לא מגולח לעבודה קיבל קנס 100 ש"ח בית הדין שאל את בעל החברה האים אתה שוטר? בעל החברה לא אדוני ! למה? ענה השופט כי רק לשוטר מותר להעניק קנסות אני מחייב אותך להחזיר הכסף + ריבית והצמדה + תשלום טירחת בית הדין

joshh

New member
נכון אם זאת,

ניתן לתת קנסות לפי צוי ענף השמירה בתנאים מסויימים.

מצד שני אני לא חייב להם שום דבר ../images/Emo70.gif

אני אפילו יכול לתבוע אותם על זה שהם לוקחים מימני כסף " לא חוקי ! "

סיאם1

New member
חוזה

סיום חוזה לא בזמן אפשר ליקנוס. אבל אם קונסים בגלל שלא לבשתה בגד מתאים או איחור . אסור לחברות שמירה ליקנוס זו עבירה.

avi1976

New member
בוא נגיד שאסור להשעות אותך

הגדול. אם לא תעבוד בחופש הגדול זה חייב להיות בהסכם הדדי חתום בתום לב בינך לבין מעסיקך. אם לא קיים הסכם כזה חתום תוכל לתבוע שכר עבור השעיה...

סיאם1

New member
חוזה

סיום חוזה לא בזמן אפשר ליקנוס. אבל אם קונסים בגלל שלא לבשתה בגד מתאים או איחור . אסור לחברות שמירה ליקנוס זו עבירה.

למעלה