מה אני עושה לא בסדר?

מה אני עושה לא בסדר?

שלום, אני צריכה עצה...
לפני שנה וקצת התחלתי להתאמן בסטודיו, שיעורי חיטוב-עיצוב, מדרגה, פילאטיס. המטרה, מעבר לשיפור כושר גופני, להוריד שני קילוגרם ולהשטיח קצת בטן. אני מתאמנת בין פעמיים לשלוש בשבוע, יש גם שבועות של ארבע פעמים, ואני לא רואה את התוצאות שציפיתי להן. המשקל לא השתנה, ואפילו עלה קצת, הבטן לא יורדת. לא שיניתי תזונה, שהיתה בריאה לפני שהתחלתי להתאמן, כלומר זה לא שאני עכשיו בולסת בלי הכרה "כי התאמנתי". אני רואה עליה בכושר גופני כללי, שזה אחלה. אני חזקה יותר ותרגילים שהיו לי קשים בהתחלה פחות קשים לי עכשיו, אבל ציפיתי גם לאיזשהן תוצאות נראות בעין וזה לא קורה. למה?
אין לי כל כך עם מי לדבר בסטודיו. כל שיעור זה עם מדריכה אחרת וסגנון הניהול הפך במהלך הזמן הזה לשיווקי מאוד אז כל מה שיהיה להם להגיד לי זה לנסות למכור לי אימונים אישיים או לשכנע אותי לבוא לעוד שיעורים, שזה לא אפשרי מבחינתי.
מה עושים?

tamark4

New member
הכל בסדר

אולי הציפיות מראש מוגזמות.
ככל שמתחילים ממקום טוב יותר יותר קשה להגיע ל"מושלם" . כנראה התרומה של השעורים הרבה יותר משמעותית מ- 2 ק"ג ובטן יותר חטובה. אולי בשביל להגיע לקוביות בבטן צריך הרבה יותר אימון אבל בשביל מה לך, מה שאת עושה בריא וטוב.
יש אנשים שיש להם טיפה בטן, לדעתי זה נשי ואסטטי.

אני ממש לא מחפשת מושלם

וברור לי שאני מזמן כבר לא בת 16 ולעולם לא יהיה לי את הגוף שהיה לי בגיל 16 (לא שהוא מושלם גם אז, והבטן שלי מעולם לא היתה שטוחה לגמרי...), אבל את באמת אומרת לי שלהוריד שני קילוגרם בשנה ולחזור למשקל שהייתי יציבה עליו במשך 15 שנה, עם לידה באמצע, זה יעד לא ריאלי?
ולצערי זה לא טיפה בטן. זה אנשים שמברכים אותי במזל טוב לכבוד ההריון (שאיננו). ושוב, שנה של תרגילי בטן, אמנם מתונים, לא אמורה להשפיע בכלל?

לפעמים צריך להתאים ציפיות

אני התחלתי את הספרוט הרבה אחרי ירידה משמעותית מאוד במשקל, ודווקא שהעלתי את עומס האימונים המשקל "נתקע", למעשה שנתיים לא ירדתי גרם. לפני כל המחשבונים אני עדין נחשבת עם עודף משקל קל - אבל....אם כיום ג'ינס מידה 38 גדול עלי זה קצת מוזר, אם מכנסים שקניתי לפני שנה רפויות כיום כניראה שיש שינוי.
יותר מזה - אני מסתכלת על תמונות שלי מלפני שנה וכיום, ורואה את השינוי, בעיקר בעקבות השחיה והעיצוב של הפלג גוף העליון.

אבל (וזה אבל ענק!!!) אני לעולם לא אהיה דקיקה, לעולם הבטן שלי לא תהיה שטוחה - בקיצור צריך לעיתים לקבל את הדברים, לשנות ציפיות, להנות מהתחושה שהספורט עושה לגוף.

לדעתי את עושה טוב, כי הספורט עושה לך טוב, כתבת "אני חזקה יותר ותרגילים שהיו לי קשים בהתחלה פחות קשים לי עכשיו". ואם בכל זאת היית רוצה יותר יש דיאטניות ספורט שעשויות לעזור.

בהצלחה!

נשמע שהגיע הזמן להחליף את הסטודיו

בקבוצה שתתן לך מענה טוב יותר. בחוגים בסוטדיו אין מחוייבות שיש בקבוצה עם מדריך שממשיכה ביחד לאורך זמן.

למעלה