מה אני עושה לא בסדר?

דינגו2

New member
מה אני עושה לא בסדר?

אוף! נמאס לי! כבר חודש שלם אני בדיאטה. ובשבועיים האחרונים בכלל אני אוכלת כמו ציפור. הכל דיאטטי, אין ממתקים, אין שום דבר משמין. התעמלות כל יום. אז למה 'המשקל נתקע'? כל בוקר אני רואה 55! ייתכן שאף פעם לא אחזור למשקל הקודם? (49...). אף מכנס לא עולה עלי, והכי מתסכל שעושים דיאטה וספורט ולא רואים תוצאות! לפני ההריון הייתי מורידה מאוד מהר במשקל. עכשיו הוא עברו חודשיים מאז הלידה וחודש של דיאטה מסיבית וכלום! נכון שזללתי כמו דובי בהריון, אבל למה כ"כ הרבה זמן ואין ירידה?

1אורניתה

New member
ענית בעצמך לעצמך

אני אוכלת כמו ציפור הגוף יודע שאת חוסכת ממנו ומאט את חילוף החומרים ושמר לעצמו את המאגרים,תתפלאי שדווקא דיאטה של כמות קלוריות גדולה יחסית תביא לירידה טובה יותר במשקל ואמא של דפנה ואנוכי נעיד על כך!!! מה עוד שבגלל הנקה אם את מניקה הקצב גם ככה מואט בגלל שמירה של מאגרים לטובת הייצור. אז אל תחמירי עם עצמך תקבלי תוצאה טובה יותר אפילו אם תאכלי כמו חתול. מקווה שעזרתי

דינגו2

New member
אז מה כדאי לעשות?

אני לא מניקה. זה שאני אוכלת מעט זה דווקא לא טוב? מה הכוונה בדיאטה שמכילה יותר קלוריות? אני אוכלת בבוקר לחמניה קלה עם נס קפה. בצהריים משהו ממש קטן כמו שניצל של טבעול. ובערב גבינה וירק. בין לבין פריכיות ותה ללא סוכר. אני פוחדת שאם אוכל יותר אז אשמין. פעם כשהייתי אוכלת ככה הייתי מרזה צ'יק צ'ק.

מעיןבר

New member
המטבוליזם שלך השתנה

מה שהיה פעם זה נחמד, אבל היום את אחרי הריון ולידה והגוף עבר משהו די טראומטי, הוא זקוק לאנרגיה. ממה שאת מתארת כאן את ממש לא אוכלת מספיק. כמו שהסבירה אורניתה, במצב של מחסור הגוף נכנס למגננה והתייעלות וממש אוגר את כל העודפים כי הוא מצוי ב"עקה". את חייבת להגדיל את כמות שאת אוכלת, לתת לגוף תחושה שהוא לא במצב של "רעב". קחי בחשבון גם שלוקח זמן לעודפים לרדת ממש כשם שלקח להם זמן לעלות.

jana3

New member
אני חושבת שאת ממש צודקת

אני ניסיתי לא לתת לגוף לאכול במשך יומיים אכלתי רק 750 קלוריות ולא רק שלא הצלחתי, ביום השלישי כבר לא יכולתי אני בעד להקשיב לגוף, אני לא יודעת מה יהיה עם המשקל שלי, אבל לעלות אני לא עולה דווקא יורדת אבל ממש לאט ואני לא חוסכת כלום, אני שותהאיזה 4 כוסות תה עם 2 כפיות סוכר כל פעם, ופעמיים נס עם כפית וחצי זה אומר כמעט 10 כפיות סוכר ביום, שזה 100 קל'. שמתי לב שחשוב להקשיב לגוף, וצריך גם לדבר עם עצמך ולעבוד על עצמך שעכשיו מניקים וזה הדבר הכי חשוב, אני לא אומרת שאת צריכה להזניח את עצמך, גם אני נכנסת לדילמות ומסתכלת במראה ולא מרוצה ממה שאני רואה, אבל עצם הידיעה שאני יורדת איכשהו מבלי לרזות גורם לי להאמין שהגוף מרזה ללא מאמץ בזכות עצמו. אני מתכוונת להניק עד 6 חודשים ואז רק בוקר ערב לילה. מקווה שעזרתי.

למעלה