מה אני עושה לא נכון???

צפרדעית

New member
מה אני עושה לא נכון???

כבר חודש ימים שלא ירדתי גרם במשקל אני שומרת על תפריט דל קלורי מקפידה כל יום על פעילות גופנית של שעה לפחות אבל נאדה!!! אני לא מסוגלת לסבול את העצירה הזאת במשקל <מה בסה"כ ירדתי 11 ק"ג?> מה אני עושה לא נכון??? צפרדעית המיואשת

יקירתי...

אני יודעת שצרת רבים נחמת טיפשים היא אבל מה לעשות...חלקינו כאן באותה סירה. אל תתיאשי אל תוותרי המשיכי כך... לכי לדיאטקנית...ועשי עוד ספורט... בסוף זה יבוא

VOSNAT1

New member
היי צפרדעיתוש את בסדר 11 קילו זה

פשוט נהדר אני למשל ירדתי 10 ועומדת ואני בחודש יותר ממך אם זכור לי נכון את עושה ספורט וזה טוב אל תדאגי הכל ירד לא לקחת ללב לאט לאט כל אחד לפי הגוף שלו תעשי פיוז לא יורדים מהר -גם אני הייתי פעם כזאת יש תקופות שעומדים במשקל גם זה עובר ופתאום תראי שירדת בהצלחה לא להתייאש

gal33

New member
לפי תיאורייך, את עושה הכל נכון, מה

שחסר לך עוד זה סבלנות... הגיוני מאוד שאחרי ירידה מאסיבית שכזו הגוף יקח לעצמו פסק זמן להתייצב על המשקל הנוכחי. חכי עוד שבועיים שלושה. חוצמזה, תבדקי שאת כן אוכלת מספיק קלוריות, ושאת אוכלת מספיק חלבונים ביום. כדי לרזות, צריך לאכול! הכי חשוב, תבדקי היקפים, יכול להיות שבכל התקופה הזו את יורדת בנפח (מסת שומן שהופכת למסת שריר). ירידה בנפח גם כן מדד להצלחת הדיאטה. בהצלחה לכולנו! גל

RomiVais

New member
צפרדעיתוש... ../images/Emo24.gif

אני מסכימה עם כל מילה. זה יכול מאוד להיות שאת יורדת בהיקפים את לא מרגישה בבגדים???? הכי חשוב - לא להתייאש. את עוד תרדי את מה שנשאר. תחזיקי מעמד ובינתיים קבלי
ממני, רומי נ.ב. את כבר לא עונה למסרים????

צפרדעית

New member
כניראה שאני בכל זאת יורדת בהיקפים

<לפחות לפי המראה> אגב, לגבי המסרים... אני בתקופה די מבאסת וקצת קשה לי לשבת ולנסח את הרגשתי במילים אבל אני מבטיחה, שברגע שאני אחזור לעצמי אני אכתוב אוהבת צפרדעית

RomiVais

New member
אני פה אם תרצי חומד ../images/Emo24.gif

שתסתיים תקופת הבאסה ותתחיל תקופה הכי הכי שאפשר!!!

רוייקו

New member
סבלנות, סבלנות ושוב סבלנות - זה מה

שאת צריכה. פה גם הרוב הגדול נישברים, בדיאטות הרגילות. הגוף מתגונן ויחזור שוב לרדת במישקל. חשוב מאוד לשתות המון: מחסור בנוזלים מהווה מתכון ברור לעצירה בירידה. חשוב לשתות לפחות 2 ליטר ביום. ל פ ח ו ת !!! נסי גם להגדיל את הפעילות הפיזית היומית. אולי הליכה של שעה ביום, למשל ?! חשוב שתהיי בקשר עם דיאטנית קלינית. זהו. בהצלחה.

למעלה