מה אני עושה עם החבר שלי? פגעתי ושיחקתי בו

shelly363

New member
מה אני עושה עם החבר שלי? פגעתי ושיחקתי בו

אני גרושה ואמא לילדים לפני קצת יותר מחודש הכרתי בחור רווק מדהים שבאמת עשה לי טוב בלב -וכיף לי בחברתו.
נפגשנו כמה פעמים - והיה לוהט כל פעם מחדש... לאחר הפגישה השנייה החלטתי לעשות מעשה ולעלות איתו הביתה אליו -לאחר שאני הצעתי זאת - הוא הסכים!
הוא הסביר לי שהבית לא מסודר כראוי כי הוא היה כל השבוע בלחץ עבודה מטריף וכאן מתחיל הסיפור האמיתי :

נכנסנו אליו לדירה - דירה מתוקה וקטנה - ובאמת הדירה הייתה מלוכלכת ומבולגנת, אבל חדר השינה שלו מריח נפלא, הבחור מקסים דאג לחמם את החדר ועזר לי עם הנעליים והבגדים -מכאן עברנו למיטה והתחיל מגע שנמשך עוד מהרכב ואפילו הוא עבר בחינה שעשיתי לו כי אמרתי שאני במחזור והוא לא חדר אליי. אגב אפילו כלבתו קיבלה אותי כל כך בחום ואהבה.
בבוקר שקמנו החלטתי שאני משחקת בו ופוגעת בו - נסעתי הביתה ובדרך קיבלתי ממנו הודעה שהוא שמח שנשארתי הלילה אצלו והוא נהנה בחברתי.... החזרתי לו הודעה שהוא בחור מקסים, ואני אוהבת אותו מאוד אבל זה לא זה!
בערב כמעט חצי יום אחרי זה -ניסיתי להתקשר אליו והוא לא ענה לי - בהמשך התקשר ודיברנו ואז יצאתי עליו שיש לו ריח לא טוב בפה, ריח גוף לא משהו והבית שלו מגעיל... הוא מצידו אמר שהוא יטפל בכל העניינים ומקבל זאת בהבנה וכהערה בונה - ואני המשכתי לשחק איתו.
למחרת היום הוא החליט להציע לי לנסוע איתו לחו"ל לכמה ימים והוא משלם על הנסיעה גם שלי (ואני יכולה לציין שהוא באמת בסדר כי שילם עליי הכל עד כה וגם שרציתי להתחלק הוא לא הסכים)... החלטתי לתת לו צ'אנס נוסף והוא היה מאושר בעננים - אפילו אמרתי לו שאני אשמח מאוד לעוד ילדים ביחד איתו... אבל המשכתי לשחק איתו בפעם כן ופעם לא.... עכשיו כבר שבוע וחצי שאני והוא לא מדברים בכלל - הוא מנסה להחזיר אותי ואני טענתי שאני יוצאת עם מישהו (אגב זה שקר) הוא כותב לי מיילים, דואג לי ואני יודעת שהוא גם לא ישן כמה וכמה לילות בגללי.
מה אני אמורה לעשות ? פגעתי בו ואני יודעת שהוא רציני כלפיי ורוצה אותי ואת כל מה שמכיל אותי.

LsMs

New member
תתפלאי מסתבר שלא

הבחורה הזאת פרסמה תהודעה הזאת בכל הפורומים של הסקטור אהבה...היא כתבה את זה באהבה ורומנטיקה ומישהו משם ראה את ההודעה של הבחור שגם הוא פרסם את הספור ושואל מה לעשות בצורה קצת יותר מתונה...בפורום גרושים גרושות

גם אני בהתחלה חשבתי שמדובר בטרול עד שראיתי את שתי ההודעות של שני הצדדים

זו הודעה מאותו בן אדם

אם קוראים את שתי ההודעות אפשר לראות שהם משתמשים בסגנון כתיבה דומה, "שניהם" פתחו את הניק רק החודש ו"שניהם" כתבו רק בקשר למקרה הזה, חוץ כאשר שני אנשים מתארים את אותו המקרה זה ברור שהם לא יכתבו בדיוק את אותם הפרטים - אבל לא... פה אותם הפרטים כתובים...

אותו הטרול המשועמם ששולח את את ההודעה בפורומים שונים

LsMs

New member
הממ

תודה על ההארה...

אז מה גורם לאדם לעשות שיט כזה (טרוליזם).בזבוז זמן משווע

תשומת לב כנראה

חשבתי שאולי הטרול רצה לראות אם ההודעות שהוא יקבל יהיו שונות כאשר יראה את צד הבחור ואז את צד הבחורה.... אבל זה די מגוחך לכתוב כבחור- האם היא משחקת בי? ואז הבחורה כותבת - שיחקתי בו... חחחח מי הייתה כותבת הודעה כזו?

LsMs

New member
יאפ

עדין בזבוז זמן משווע...כבר עדיף לקרוא ספר או לראות סרט או משהו לדעתי

את יודעת

כמה אנשים יש כאלה ברשת??
המון.
אפילו לרמה שלהתכתב במסרים, להמציא סיפורים שלמים, לשלוח תמונות-
ואז אני מגלה שהן תמונות שהורידו מהאינטרנט..

יש אנשים שזו הדרך היחידה שלהם לקבל תשומת לב או לחיות איזו פנטזיה- ולו רק לכמה ימים עד שהיא מתפוצצת..

חחח איזה אישה רעה ומטומטמת את

מגיע לך שלעולם לא תהיה לך אהבה, ושתאכלי רק חרא בכל תחומי החיים שלך

שלום

הרעת לחברך, ועליך להתנצל בפניו על מעשיך ולהוכיח לו שלא תחזרי עליהם. נסי לפצות אותו, לעשות לו מעשים טובים שישכיחו ממנו מה שעשית לו, אולי לקנות לו דברים, לדבר אליו במלים טובות ונעימות, בעיקר התעניינות ודאגה. אם הוא אוהב אותך, ודאי יחזור אליך. אינך צריכה לשחק בו, אם את אוהבת אותו את יכולה להיות נחמדה אליו. אם את עושה את זה כי יש לך בעיה נפשית כלשהי, אדם שאוהב אותך יעזור לך להתגבר עליה.

למעלה