מה אני עושה עם הרטיבות הזו

• פותח הנושא Noaal
  • פורסם בתאריך

Noaal

New member
מה אני עושה עם הרטיבות הזו ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עם פרוץ הגשמים הופיעו לי כתמי רטיבות בחדר. כמובן שעדכנתי את בעלי הבית (וצילמתי), שבאו ראו והחליטו שזה מהקיר החיצוני ולכן זה באחריות הועד. הם דיברו עם האיש תחזוקה של הועד שאמר שלפני כשנתיים נעשה תיקון חיצוני לקיר הזה (אח"כ התברר כי הוא טעה ותיקון נעשה בצד השני של הבניין), אבל שעדיין אין מה לעשות לפחות עד לקיץ. בנתיים הגשם ממשיך, כתם הרטיבות חוזר ומופיע וכל פעם הוא גדל עוד ועוד ועוד. מה ומי מבטיח לי שהכתם לא יגיע לחוטי חשמל שבקיר ויגרום לקצר? מה אני עושה שעוד לא עשיתי???

נשמע שלא הרבה

חיפשתי לראות אם יש תשובה פחות מבאסת מזו ולא מצאתי. הרי את בעצמך לא ממש יכולה לנבור שם, ושום דבר חיצוני לא באמת יפתור את הבעיה כי היא פנימית. אני לא חשמלאית, ושום דבר הוא לא בוודאות, אבל גם אם הכתם מתפשט לאיזור בו יש חוטי חשמל (ובסופו של דבר זה לא בהכרח יקרה כי הם לא מפוזרים כ"כ בצפיפות שם בפנים), ברוב המקומות הסיכוי לקצר הוא לא מאוד גבוה, בגלל הבידוד. הבעיה בד"כ מתחילה איפה שחוטים מתחברים, שם הם נחשפים, ואז לחות יכולה לגרום לקצר בקלות רבה. בנוסף, תתנחמי בזה שכאן זה עדיין ישראל: החורף כבר הרבה מאוד שנים הוא לא באמת גשום וסוער - לכל היותר יש רצפים קצרים של ימים גשומים ואז השמש שוב יוצאת. מה שכן, איך שמגיע הקיץ - ישר לטפל בזה. אגב, מה עם השותפה? נזכרתי בזה פתאום כי בכל מקרה עלתה בזמנו האפשרות של לעזוב קודם.

Noaal

New member
לא מנחם אותי כל כך - אבל את צודקת

אני לא מתנחמת כי פה זה ירושלים וכמות המשקעים היא מספיק גדולה (שלא לדבר על השלג בפברואר). היות וכבר החלטתי שאין לי כוונה להישאר בדירה בשנה הבאה (אין טעם שאני אגור כל כך קרוב לאוניברסיטה כי אני מסיימת), אין כוונה גם לנדנד יותר מדי לבעלי בית אבל אני כן יגיד את זה למי שיעבור לדירה. לגבי השותפה - היחסים הם בסטטוס קוו קר למדי. אני מדברות על ענייני הדירה ועוד קצת מדי פעם על לימודים. לימור ושלושה מתוך הארבעה גורים מצאו בתים חמים ואני ממשיכה להאכיל מדי פעם את חתולי הרחוב ע"י הפח, משמע, אלי השותפה לא יכולה לבוא בטענות. השותפה שלי הצליחה (עד כמה שזה מפתיע) להפנים שהעישון מ-א-ו-ד מפריע לי ושבכל פעם שיש קצת יותר מדי ריח של סגריות אני מיד פותחת את כל הבית לאיורור - אני מעדיפה בית קפוא מאשר מסריח, והחלה לרדת בכמות סגריות שהיא מעשנת בתוך הבית. לגבי יציאה מהדירה, אני דוחה את זה כרגע (כנראה עד סיום החוזה בסוף אוגוסט) בגלל שיקולים אישים ובעיקר עצלות. אם "תפול" עלי דירה או הצעה מספיק מפתה אני בהחלט אשקול זאת בחיוב.

למעלה