מה אני עושה עם מי שהכרתי?

just speed

New member
מה אני עושה עם מי שהכרתי?

שלום, אני, מטבעי, אדם ביתי, ואם כבר מחליט לצאת, אז יוצא בעיקר לבתי הקפה, למסעדות ולים.... שמתי לב שכל פעם שאנחנו נפגשים, אמנם טוב לנו יחד, אבל דיי משעמם... יושבים בבית קפה.. מטיילים קצת בעיר.... וזהו :( זה טיפה מבאס אותי ... לא יודע למה... עצות? :) חג שמח!

אישון36

New member
תיזום משהו אקטיבי

סנוקר ? ריקודים. צא מעורך בקיוויצר. אישון. משועמם קשות ברגע זה.

פעם יצאתי עם מישהו

והכנסתי אותו לקטע של סנפלינג, באירופה לקחתי קבוצה של חבר'ה גרמנים שלמדו עם הX שלי לעשות באנג'י. רכיבה על אופניים, טיולים, מסלולי רולרבליידס..למי שיודע או למי שרוצה להתנסות, ספא, הופעות חות, סטנדאפ, יש כל מיני אטרקציות צריך רק לנצל אותם. בהצלחה

belli80

New member
ספורט אקסטרים..

נשמע קצת קיצוני בשביל מי שמגדיר עצמו "טיפוס ביתי", לא? מה עם למצוא איזה בית קולנוע שמקרין סרטים זרים קשים לעיכול, שנותנים הרבה על מה לדבר? או ימי צילום/ציור בטבע הקרוב למקום מגוריך? או גיחות ספונטניות הכי רחוק שאפשר ביום סתמי? כמובן שיש גם דיסקוטקים, ומועדונים, שפעם ב.. יכולים להוות יציאה נהדרת משיגרה. כנ"ל לגבי טיסה קצרה לחו"ל קרוב, אם אין בעיית מימון, בקיצור, לא חסר.. <אני עם שפעת איומה, מפנטזת אפילו על לשים נעליים ולצאת מהמיטה.. אולי לכן יש לי רעיונות שבד"כ אני קצרה בהם..>

אם לא מפחדים זה פתרון לא רע אבל

את צודקת זה לא מתאים לכל אחד, בשביל זה זו הייתה רק הצעה ובכל מצב יש מדריכים שצמודים אלייך בסנפלינג. גם ההצעות שלך בהחלט נחמדות.

belli80

New member
אפשר גם

לאמץ פרוייקט, שחביב עליי באופן מיוחד- ללכת את שביל ישראל. כל פעם קצת. יום אחד טיול. מקסימום שניים. בלי לחץ. אפשר גם לוותר על איזורים מסוכנים מבחינה בטחונית, או סתם איזורים שאת/ה מכיר/ה יותר.. אני מבחינתי זורקת הכל ועושה אותו ברצף מההתחלה עד הסוף, אבל רק ברגל. בלי שום ג'יפ או שטות כזו. אפשר גם, אם חיים באיזור ההר, להתאגד עם כמה חברים ולאמץ אתר- מעיין או בריכה טבעית, ולשפץ אותו- לנקות מלכלוך של אנשים אחרים, מצמחייה שפשתה בו, לטייח פה ושם אם צריך.. זה כיף נורא, נותן לך מסגרת של פרויקט שמתקדם, וסוג של "הורות" על מה שבהחלט נקשר אליך כמו הבייבי שלך.. ומה עוד?? אפשר לעשות ביחד קורסים: החל בבישול או מקרמה, וכלה בצלילה, צניחה או סנפלינג.. - אם מחליטים באמת לצאת מהראש הבייתי..

שירס36

New member
פגישות קצרות יותר

ובתדירות נמוכה.. לפחות בהתחלה עד שמרגישים נוח "להשתעמם יחד" וכן, באותם פגישות כדאי לתכנן פעילויות מעניינות במיוחד.. אפשר גם להתנסות בדברים חדשים יחד.

magenta73

New member
לרוב, השיעמום הוא לא בגלל הפעילות

הוא בגלל שני האנשים שעושים את הפעולה... ובכל מקרה- אולי פעילות שלא צריך בא רק לדבר? משהו ספורטיבי, או אולי סרט?

למה בכוח?

חלק ממערכת יחסים זה תחומי עניין משותפים. אם אין לכם אז תיזום איזה בילוי משותף כמו ריקודי עם טניס וכל תחום שיוסיף לכם עניין. ואם זה לא הולך אז תמשיך לחפש. מערכת אמורה להכניס עניין לחיים

למעלה